|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla Agi to jest najwazniejszy mecz kariery moim zdaniem
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
2:30, wcześniej nie zaczną.
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
dla Agi to jest najwazniejszy mecz kariery moim zdaniem myślę , że tak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aga na Fb konczać swoja dluzsza wypowiedz napisala " polfinal tuz, tuz.... " 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
dla Agi to jest najwazniejszy mecz kariery moim zdaniem myślę , że tak najważniejszy dopiero przed Nią, haku  ćwierćfinał jak ćwierćfinał, kolejny już. Trzymam za Agę, ale Aza to moja faworytka do wygrania, więc...  Myślę, że to jeszcze nie ten turniej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aga na Fb konczać swoja dluzsza wypowiedz napisala " polfinal tuz, tuz.... "  czyli Vika sprzedala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aga na Fb konczać swoja dluzsza wypowiedz napisala " polfinal tuz, tuz.... "  no bo juz duzo do niego niezostalo , tylko ze Aga obejrzy obydwa w telewizji 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
dla Agi to jest najwazniejszy mecz kariery moim zdaniem myślę , że tak najważniejszy dopiero przed Nią, haku  ćwierćfinał jak ćwierćfinał, kolejny już. Trzymam za Agę, ale Aza to moja faworytka do wygrania, więc...  Myślę, że to jeszcze nie ten turniej. ale dawno nie była przed sf w tak dobrej formie
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Aga na Fb konczać swoja dluzsza wypowiedz napisala " polfinal tuz, tuz.... "  to Ty zyjesz jeszcze? kiedys sie bawiles w te klocki a teraz to chyba emerytura juz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla Agi to jest najwazniejszy mecz kariery moim zdaniem myślę , że tak najważniejszy dopiero przed Nią, haku  ćwierćfinał jak ćwierćfinał, kolejny już. Trzymam za Agę, ale Aza to moja faworytka do wygrania, więc...  Myślę, że to jeszcze nie ten turniej. ale dawno nie była przed sf w tak dobrej formie no dokladnie jest w formie zycia jak nie dzis to kiedy i czy w ogole 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnei aga ma duze szanse zeby dzisiaj wygrac  a Azarenka nawet jesli dzisiaj wygra to sie zatrzyma dalej na kvitovej albo Clijsters, jesli u tej drugiej ze zdrowiem wszystko ok.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
dla mnei aga ma duze szanse zeby dzisiaj wygrac  a Azarenka nawet jesli dzisiaj wygra to sie zatrzyma dalej na kvitovej albo Clijsters, jesli u tej drugiej ze zdrowiem wszystko ok. Jaka Kvitova, Panie  Szpara w finale  Szpara - Aga/Aza taki będzie finał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aga na Fb konczać swoja dluzsza wypowiedz napisala " polfinal tuz, tuz.... "  to Ty zyjesz jeszcze? kiedys sie bawiles w te klocki a teraz to chyba emerytura juz? dokładnie  EMERYTURA Juz nie ta psychika zeby grac za takie sumy co kiedys. Teraz akurat wplacilem sobie jakies drobne do BAH i gram rekreacyjnie gdyz przytrafila mi sie biolesna kontuzja( zerwany miesien lydki) i leze w domu ciagle. Dlatego cos tam sobie gram z nudów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj wtopilem 2 stówki na recznej  ogladalem mecze i siwrowalem z u/o bramek  co dalem under wchodzil over i odwrotnie  Trzeba na tenisie odrabiac jak zwykle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vendetta a to wszystko przez zła Ane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten debel legend graja do 2ch setow wygranych a trzeci to STB do 10?
kurde mam nadzieje ze zaczna nie pozniej niz 2:30
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli Kim tylko podkrecila kostke to dzis nie bedzie po tym nawet sladu .... musialaby mocno skrecic zeby dzis to mialo jakies znaczenie , a lekkie podkrecenie napewno nei bedzie mialo dzis zadnego wplywu na jej gre
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli Kim tylko podkrecila kostke to dzis nie bedzie po tym nawet sladu .... musialaby mocno skrecic zeby dzis to mialo jakies znaczenie , a lekkie podkrecenie napewno nei bedzie mialo dzis zadnego wplywu na jej gre czlowieku ona poza kostka ma jeszcze kontuzje szyi i biodra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czas cos odrobic na deblu kobiet  zvoenreva z kucniecowa juz poza singlem wiec powinny powaznie podejsc do tego meczu
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Jesli Kim tylko podkrecila kostke to dzis nie bedzie po tym nawet sladu .... musialaby mocno skrecic zeby dzis to mialo jakies znaczenie , a lekkie podkrecenie napewno nei bedzie mialo dzis zadnego wplywu na jej gre czlowieku ona poza kostka ma jeszcze kontuzje szyi i biodra  dokladnie.. przez niedoleczone biodro oddala mecz Hantuchovej w Brisbane..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|