|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to Russell medicala brał ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skoro mowisz o technice to widziales kiedys azarenke w zaplanowej akcji przy siatce? Ona tam chodzi kiedy musi.... Widziales keidys azarenek grająca klasycznym wolejem? * wiesz w ogoel co to jest klsyczny wolej? ) Widze ze, mecz.pl calkiem na psy zeszlo i teraz sie nei dziwie włodarowi i reszcie ze juz nie maja sily sie tutaj "wykłocac" i poodchodzili  Skoro ja razem z Vilanderem, Stopą( i wszystkimi innymi komentatorami eurosportu) czy teraz obecnym trerenem agnieszki radwanskiej tomasz wiktorowski nie mamy pojecia o tenisie to trudno  bede dalej zyl w swojej niewiedzy a Wy myslcie sobie alej ze rozumiecie tą dyscypline  królowie quasi czata  zegnam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Azarenka i technika?  nie no nei wiem co ja tu robie  Nie bede sie z Wami klocil bo widze ze Wy nei macie elementarnych wiadomosci na temat tenisa. Prosze poczytac opini specjalistów ( Vilander , Stopa itp. itd. ) albo obejrzec mecze tych zawodniczek i posluchac komentarza specjalistów w tej dziedznie  Azarenka opiera swoją gre na mocnej łupaninie z lini koncowej  Procz kilku dropshotow( ktrych dopeiro od neidawna sie nauczyla) zadnych innych technicznych zagran nie ma w jej repertuaze i opisujac ta zawodniczke uzywając slowa "technika" to wielke naduzycie jesli porownujesz ja do Kvitki to tekst roku sie szykuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałbym żeby doszło do meczu Sharapova - Kvitova, wtedy będzie chyba niezły zarobek na Szparce. Chodź zapomniałem co nie którzy płacą za tą szparkę  będą mogli sobie odbić, cóż za zbieg okoliczności może być  tak jak w finale wimbledonu? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skoro mowisz o technice to widziales kiedys azarenke w zaplanowej akcji przy siatce? Ona tam chodzi kiedy musi.... Widziales keidys azarenek grająca klasycznym wolejem? * wiesz w ogoel co to jest klsyczny wolej? ) Widze ze, mecz.pl calkiem na psy zeszlo i teraz sie nei dziwie włodarowi i reszcie ze juz nie maja sily sie tutaj "wykłocac" i poodchodzili  Skoro ja razem z Vilanderem, Stopą( i wszystkimi innymi komentatorami eurosportu) czy teraz obecnym trerenem agnieszki radwanskiej tomasz wiktorowski nie mamy pojecia o tenisie to trudno  bede dalej zyl w swojej niewiedzy a Wy myslcie sobie alej ze rozumiecie tą dyscypline  królowie quasi czata  zegnam. z Kasia Nowak na czele ?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
maline to powinien dostac caly ten quasi z pseudo znawcami, ktorzy nie maja pojecia o czym mówia ale dalej twarda brną w swojej niewiedzy i mają w dupie opinie ekspertów, ktrych wymienilem 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Russell czy moze Gawron ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ze ktos jest komentatorem nie znaczy ze MUSI miec kompletna wiedze na temat danego sportu, w Polsce akurat ten temat lezy i kwiczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kasia nowak zsypała by Cie takimi argumentami ze bys nei wiedzial co powiedziec  tak samo na krocie by Cie zmiotła  W zyciu tego nie osiagniesz co ona osiegnela:) Zycie Was jeszcze nauczy szacunku do innych  wspominie moja slowa  zegnam teraz juz bankowo 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Russell czy moze Gawron ? Gawron odleci, słyszałem że Polskie gawrony czy szpaki mówią ?? 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Również pozdrawiam. Kiepsko u Ciebie, Vendetta z prowadzeniem dyskusji, a ta końcówka to coś mi przypomina i jest żenująca  . Będę specjalnie obserwował grę Kvitovej pod siatką, a przed wszystkim jak wyprowadza sobie pozycje do tej gry. Swoją drogą to nie pamiętam by ktokolwiek krytykował grę Azarenki pod względem techniki, wczoraj miała świetny punkt przy siatce grany podciętym backhandem, coś mniej więcej jak grali Djoko z Hewittem momentami na długiej wymianie, ale Panie rzadko to prezentują w dodatku gdy podchodzisz pod siatkę jest to znacznie trudniejsza do zagrania. Król QC pozdrawia
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
kasia nowak zsypała by Cie takimi argumentami ze bys nei wiedzial co powiedziec  tak samo na krocie by Cie zmiotła  W zyciu tego nie osiagniesz co ona osiegnela:) Zycie Was jeszcze nauczy szacunku do innych  wspominie moja slowa  zegnam teraz juz bankowo   podobno juz nie uprawiasz hazardu, a siedzisz tu jak pizda, żegnamy...
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Russell czy moze Gawron ? kurs na Russela nie warty gry ... Gawron po kwalach zna juz hale ciezka sprawa
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Vendetta proponuję odłożyć alkohol na bok Dobre są warzywa na patelnie z oliwą z oliwek 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Chyba na przebijaniu z końcowej. Mocną łupaninę to prezentuje Szpara albo Na Li. Aza świetny bekhend, ale technika forhendowa leży. Tylko Łoźniaki i Aga bardziej pokracznie uderzają z tego skrzydła ze ścisłego topu. Kvitka oczywiście dużo szerszy arsenał zagrań. Z obu skrzydeł potrafi rotować i zabijać piłki z dowolnego miejsca na korcie. Przy siatce częściej pokazuje trudne zagrania, a nie tylko drive na biegu. Trochę jeszcze regularność szwankuje, ale miewa mecze na poziomie o którym wyjec może pomarzyć 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Russell 6-2
Polak slabo wyglada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba na przebijaniu z końcowej. Mocną łupaninę to prezentuje Szpara albo Na Li. Aza świetny bekhend, ale technika forhendowa leży. Tylko Łoźniaki i Aga bardziej pokracznie uderzają z tego skrzydła ze ścisłego topu. Kvitka oczywiście dużo szerszy arsenał zagrań. Z obu skrzydeł potrafi rotować i zabijać piłki z dowolnego miejsca na korcie. Przy siatce częściej pokazuje trudne zagrania, a nie tylko drive na biegu. Trochę jeszcze regularność szwankuje, ale miewa mecze na poziomie o którym wyjec może pomarzyć  w koncu opinia kogos " normalnego" ze starej szkoły 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Russell 6-2
Polak slabo wyglada Bo to tylko Gawron. Przeszedł kwale, a Ty byś chciał, od razu orła z niego zrobić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja daje Nisikoriego - dla zabawy 
|
|