Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 53 z 69 1 2 51 52 53 54 55 68 69
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
to Russell medicala brał ?

Bonus: Unibet
K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
gawron

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
skoro mowisz o technice to widziales kiedys azarenke w zaplanowej akcji przy siatce? Ona tam chodzi kiedy musi.... Widziales keidys azarenek grająca klasycznym wolejem? * wiesz w ogoel co to jest klsyczny wolej? )
Widze ze, mecz.pl calkiem na psy zeszlo i teraz sie nei dziwie włodarowi i reszcie ze juz nie maja sily sie tutaj "wykłocac" i poodchodzili smile
Skoro ja razem z Vilanderem, Stopą( i wszystkimi innymi komentatorami eurosportu) czy teraz obecnym trerenem agnieszki radwanskiej tomasz wiktorowski nie mamy pojecia o tenisie to trudno smile bede dalej zyl w swojej niewiedzy a Wy myslcie sobie alej ze rozumiecie tą dyscypline laugh
królowie quasi czata wink
zegnam.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by Vendetta
Azarenka i technika? laugh nie no nei wiem co ja tu robie smile Nie bede sie z Wami klocil bo widze ze Wy nei macie elementarnych wiadomosci na temat tenisa. Prosze poczytac opini specjalistów ( Vilander , Stopa itp. itd. ) albo obejrzec mecze tych zawodniczek i posluchac komentarza specjalistów w tej dziedznie smile

Azarenka opiera swoją gre na mocnej łupaninie z lini koncowej smile Procz kilku dropshotow( ktrych dopeiro od neidawna sie nauczyla) zadnych innych technicznych zagran nie ma w jej repertuaze i opisujac ta zawodniczke uzywając slowa "technika" to wielke naduzycie

jesli porownujesz ja do Kvitki to tekst roku sie szykuje grin

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by pawel Wafel
Originally Posted by pawel Wafel
Chciałbym żeby doszło do meczu Sharapova - Kvitova, wtedy będzie chyba niezły zarobek na Szparce.

Chodź zapomniałem co nie którzy płacą za tą szparkę smile będą mogli sobie odbić, cóż za zbieg okoliczności może być smile

tak jak w finale wimbledonu? smile

papa

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
skoro mowisz o technice to widziales kiedys azarenke w zaplanowej akcji przy siatce? Ona tam chodzi kiedy musi.... Widziales keidys azarenek grająca klasycznym wolejem? * wiesz w ogoel co to jest klsyczny wolej? )
Widze ze, mecz.pl calkiem na psy zeszlo i teraz sie nei dziwie włodarowi i reszcie ze juz nie maja sily sie tutaj "wykłocac" i poodchodzili smile
Skoro ja razem z Vilanderem, Stopą( i wszystkimi innymi komentatorami eurosportu) czy teraz obecnym trerenem agnieszki radwanskiej tomasz wiktorowski nie mamy pojecia o tenisie to trudno smile bede dalej zyl w swojej niewiedzy a Wy myslcie sobie alej ze rozumiecie tą dyscypline laugh
królowie quasi czata wink
zegnam.

z Kasia Nowak na czele ?? laugh

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
maline to powinien dostac caly ten quasi z pseudo znawcami, ktorzy nie maja pojecia o czym mówia ale dalej twarda brną w swojej niewiedzy i mają w dupie opinie ekspertów, ktrych wymienilem laugh

Speedway Liga
Speedway Liga
Russell czy moze Gawron ?

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
to ze ktos jest komentatorem nie znaczy ze MUSI miec kompletna wiedze na temat danego sportu, w Polsce akurat ten temat lezy i kwiczy

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
kasia nowak zsypała by Cie takimi argumentami ze bys nei wiedzial co powiedziec smile tak samo na krocie by Cie zmiotła smile
W zyciu tego nie osiagniesz co ona osiegnela:)
Zycie Was jeszcze nauczy szacunku do innych smile wspominie moja slowa smile

zegnam teraz juz bankowo laugh

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Originally Posted by bajbus

Gawron odleci, słyszałem że Polskie gawrony czy szpaki mówią ?? smile

M
Krecik
Krecik
M Offline
Również pozdrawiam. Kiepsko u Ciebie, Vendetta z prowadzeniem dyskusji, a ta końcówka to coś mi przypomina i jest żenująca smile. Będę specjalnie obserwował grę Kvitovej pod siatką, a przed wszystkim jak wyprowadza sobie pozycje do tej gry.

Swoją drogą to nie pamiętam by ktokolwiek krytykował grę Azarenki pod względem techniki, wczoraj miała świetny punkt przy siatce grany podciętym backhandem, coś mniej więcej jak grali Djoko z Hewittem momentami na długiej wymianie, ale Panie rzadko to prezentują w dodatku gdy podchodzisz pod siatkę jest to znacznie trudniejsza do zagrania.

Król QC pozdrawia

[
solus contra omnes
solus contra omnes
[ Offline
kasia nowak zsypała by Cie takimi argumentami ze bys nei wiedzial co powiedziec smile tak samo na krocie by Cie zmiotła smile
W zyciu tego nie osiagniesz co ona osiegnela:)
Zycie Was jeszcze nauczy szacunku do innych smile wspominie moja slowa smile

zegnam teraz juz bankowo laugh

papa podobno juz nie uprawiasz hazardu, a siedzisz tu jak pizda, żegnamy...

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline

kurs na Russela nie warty gry ...

Gawron po kwalach zna juz hale ciezka sprawa

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Vendetta proponuję odłożyć alkohol na bok smile

Dobre są warzywa na patelnie z oliwą z oliwek smile

Tenis Trader
Tenis Trader
Chyba na przebijaniu z końcowej. Mocną łupaninę to prezentuje Szpara albo Na Li.

Aza świetny bekhend, ale technika forhendowa leży. Tylko Łoźniaki i Aga bardziej pokracznie uderzają z tego skrzydła ze ścisłego topu.

Kvitka oczywiście dużo szerszy arsenał zagrań. Z obu skrzydeł potrafi rotować i zabijać piłki z dowolnego miejsca na korcie. Przy siatce częściej pokazuje trudne zagrania, a nie tylko drive na biegu. Trochę jeszcze regularność szwankuje, ale miewa mecze na poziomie o którym wyjec może pomarzyć smile

Speedway Liga
Speedway Liga
Russell 6-2

Polak slabo wyglada

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by Goget
Chyba na przebijaniu z końcowej. Mocną łupaninę to prezentuje Szpara albo Na Li.

Aza świetny bekhend, ale technika forhendowa leży. Tylko Łoźniaki i Aga bardziej pokracznie uderzają z tego skrzydła ze ścisłego topu.

Kvitka oczywiście dużo szerszy arsenał zagrań. Z obu skrzydeł potrafi rotować i zabijać piłki z dowolnego miejsca na korcie. Przy siatce częściej pokazuje trudne zagrania, a nie tylko drive na biegu. Trochę jeszcze regularność szwankuje, ale miewa mecze na poziomie o którym wyjec może pomarzyć smile

w koncu opinia kogos " normalnego" ze starej szkoły piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Russell 6-2

Polak slabo wyglada

Bo to tylko Gawron.

Przeszedł kwale,
a Ty byś chciał,

od razu orła z niego zrobić. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja daje Nisikoriego - dla zabawy smile

Strona 53 z 69 1 2 51 52 53 54 55 68 69

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, rafal08, forty, burbon, aker, betowiec, kamel, ElNinho[mmdea], ANZELMO, Akhu), 1,147 gości, oraz 17 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,915
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025