|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś wklejał jakiś czas temu informację o tym, że polskie buki mają obowiązek współpracy z Urzędem Skarbowym . Nie wiem ile w tym prawdy więc pewnie niebawem się przekonamy. Chętnych do rejestracji pewnie nie zabraknie a jakby jeszcze rzucili jakiegoś bonusika. Fortuna po każdym roku wyśle do Twojego Urzędu PIT-8C ( do Ciebie tez- i bedziesz musiał na PIT-38 rozliczyc zysk lub stratę z bukmacherki. Cos jak z akcjami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś wklejał jakiś czas temu informację o tym, że polskie buki mają obowiązek współpracy z Urzędem Skarbowym . Nie wiem ile w tym prawdy więc pewnie niebawem się przekonamy. Chętnych do rejestracji pewnie nie zabraknie a jakby jeszcze rzucili jakiegoś bonusika. Fortuna po każdym roku wyśle do Twojego Urzędu PIT-8C ( do Ciebie tez- i bedziesz musiał na PIT-38 rozliczyc zysk lub stratę z bukmacherki. Cos jak z akcjami. skad sie tacy biora ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak "fortunowe dziadki" też się na fortune w necie przerzucą to kto tam będzie przychodził ? cały klimat się ulotni 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
nie widze nigdzie panelu wpłat/wyplat jeszcze nieaktywne to jest ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z czego sie smiejesz ?
oferte maja lepsza niz niejeden buk, chociazby dodadkowe handi na tenisa chociazby z tego ze teraz Kapica bedzie mial wszystko na tacy a tak powaznie to dla mnie bez roznicy jedyny plus to online a podatek i tak i tak beda kasowac wiec niech sie pocaluja w cztery litery 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś wklejał jakiś czas temu informację o tym, że polskie buki mają obowiązek współpracy z Urzędem Skarbowym . Nie wiem ile w tym prawdy więc pewnie niebawem się przekonamy. Chętnych do rejestracji pewnie nie zabraknie a jakby jeszcze rzucili jakiegoś bonusika. Fortuna po każdym roku wyśle do Twojego Urzędu PIT-8C ( do Ciebie tez- i bedziesz musiał na PIT-38 rozliczyc zysk lub stratę z bukmacherki. Cos jak z akcjami. skad sie tacy biora ? co niby zle napisalem? chodzi mi o zarejestrowanych graczy przeciez
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie widze nigdzie panelu wpłat/wyplat jeszcze nieaktywne to jest ? jutro zapewne bedzie dopiero dostepne
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie! Mam w sprawie Fortuny on-line parę pytań, gdzie jak gdzie, ale na forum najlepszym na świecie liczę, że znajdę odpowiedzi na moje troski  Więc piszę: - czy odbieranie wygranych jest tylko z konta bankowego? czy można również w punkcie? - czy mogę grać na dane kogoś innego z rodziny i za niego odbierać wygrane za okazaniem dowodu osobistego tej osoby? (rozumiem, że banki mogą się czepiać, ale jak idę do swoich punktów, gdzie mnie każdy zna to chyba nie jest problem? - czy wygrane automatycznie mi się na koncie pojawiają ( na koncie Fortuny) i mogę mnożyć ewentualne wygrane? - i czy ewentualnie gra osoba X, a pieniądze chce odbierać osoba Y- jest to możliwie (tzn posiadacz konta i zarejestrowany- korzysta z konta innej osoby) Pytam Was, bo nie mam konta i się zastanawiam nad danymi tam wpisanymi (można jeden raz- zaznaczali) Z góry wielkie dziękuje  I powodzenia w grach! Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś wklejał jakiś czas temu informację o tym, że polskie buki mają obowiązek współpracy z Urzędem Skarbowym . Nie wiem ile w tym prawdy więc pewnie niebawem się przekonamy. Chętnych do rejestracji pewnie nie zabraknie a jakby jeszcze rzucili jakiegoś bonusika. Fortuna po każdym roku wyśle do Twojego Urzędu PIT-8C ( do Ciebie tez- i bedziesz musiał na PIT-38 rozliczyc zysk lub stratę z bukmacherki. Cos jak z akcjami. skad sie tacy biora ? co niby zle napisalem? chodzi mi o zarejestrowanych graczy przeciez najpierw pomysl pozniej pisz a zarejstrowani gracze sa juz od dawna (gra z karta)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
logiczne ze tak bedzie. trzeba bedzie podac w opcjach wlasciwy US gdzie sie nalezy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Będą dostawali listę klientów na tacy, bo większość z nich grało u tych ,lewych, i wjazd na chatę 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie czaję... PIT8C? Czyli jeszcze dodatkowy podatek po za tymi 12% gdy uda się być na letkim plusie? Wyjaśnijcie, bo nie miałem z tym PITem nigdy styczności... 1. Będę na minus. OK?  2. Będę na plus 100zł? Kolejny podatek od przychodów? 3. Zagram jeden zakład i wygram 3000zł? 4. Suma wygranych wyniesie 3000zł (1000zł i 2000zł)?
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
No to ludzie pana Jacka będą mieli w końcu materiał do analizy  faktycznie roboty Kaplicowskie celniki będą mieli sporo http://www.interplay.pl/index.php?main/aktualnosci//news5244 "Już przeszło 20.000 kibiców i jednocześnie fanów zakładów sportowych wyraziło chęć udziału w legalnych zakładach wzajemnych. o kurwa 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dla mnie najlepsze jest to:
"Fortuna zakłady bukmacherskie wyznacza standardy i trendy w tej branży."
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
 dobre
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
"Dodatkowo, w przypadku zakładów u nielegalnych bukmacherów zagranicznych w znacznym stopniu utrudnione jest dochodzenie roszczeń. [...] Korzystanie z oferty legalnie działających na rynku operatorów daje pełną gwarancję(...)"
Może skomentują Koledzy, którzy obstawili pamiętne zakłady na losowanie grup EURO.
|
|
|
|
|
|
|
Nie czaję... PIT8C? Czyli jeszcze dodatkowy podatek po za tymi 12% gdy uda się być na letkim plusie? Wyjaśnijcie, bo nie miałem z tym PITem nigdy styczności... 1. Będę na minus. OK?  2. Będę na plus 100zł? Kolejny podatek od przychodów? 3. Zagram jeden zakład i wygram 3000zł? 4. Suma wygranych wyniesie 3000zł (1000zł i 2000zł)? Zadnego PITa ,zdaje się ustawa nie przewiduje
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie czaję... PIT8C? Czyli jeszcze dodatkowy podatek po za tymi 12% gdy uda się być na letkim plusie? Wyjaśnijcie, bo nie miałem z tym PITem nigdy styczności... 1. Będę na minus. OK?  2. Będę na plus 100zł? Kolejny podatek od przychodów? 3. Zagram jeden zakład i wygram 3000zł? 4. Suma wygranych wyniesie 3000zł (1000zł i 2000zł)? Zadnego PITa ,zdaje się ustawa nie przewiduje Też tak myślałem, a potem wpis pizza-mana i... już wszystko jasne. Przeczytałem regulamin, który mnie gówno obchodzi.  PS. Grajcie w Fortunie, będą mieć kapicowi zajęcie. CYA
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale pierdoły piszecie o tych PIT-ach - LOL pizza-man: zanim coś napiszesz to postaraj się to potwierdzić  ŻADNYCH PITÓW NIE BĘDĄ WYSYŁAĆ do nikogo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale pierdoły piszecie o tych PIT-ach - LOL pizza-man: zanim coś napiszesz to postaraj się to potwierdzić  ŻADNYCH PITÓW NIE BĘDĄ WYSYŁAĆ do nikogo co sie dziwic skoro gosc w ogole nie ma pojecia o czym pisze, normalnie smiech czytajac takie bzdury
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|