|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie czaję... PIT8C? Czyli jeszcze dodatkowy podatek po za tymi 12% gdy uda się być na letkim plusie? Wyjaśnijcie, bo nie miałem z tym PITem nigdy styczności... 1. Będę na minus. OK?  2. Będę na plus 100zł? Kolejny podatek od przychodów? 3. Zagram jeden zakład i wygram 3000zł? 4. Suma wygranych wyniesie 3000zł (1000zł i 2000zł)? 1. ok 2. nie 3. w punkcie odbierzesz wygrana 3000 pomniejszona o podatek od jednorazowej wygranej 4. nie zaplacisz nic mozesz takze zbierac zaswiadczenia o wygranej jak kiedys US sie przyczepi , ze masz zbyt duzo kasy okazesz "kwity" o zadne podatki sie nie martwisz bo wszystko oplaca firma bukmacherska, zadnych PITow etc Nie patrz na wpisy goscia ktory chyba nawet nigdy nie byl w punkcie bukmacherskim, pewnie malolat a tam takich niestety nie wpuszczaja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest nawet livebetting 
|
|
|
|
|
|
|
Nie czaję... PIT8C? Czyli jeszcze dodatkowy podatek po za tymi 12% gdy uda się być na letkim plusie? Wyjaśnijcie, bo nie miałem z tym PITem nigdy styczności... 1. Będę na minus. OK?  2. Będę na plus 100zł? Kolejny podatek od przychodów? 3. Zagram jeden zakład i wygram 3000zł? 4. Suma wygranych wyniesie 3000zł (1000zł i 2000zł)? 1. ok 2. nie 3. w punkcie odbierzesz wygrana 3000 pomniejszona o podatek od jednorazowej wygranej 4. nie zaplacisz nic mozesz takze zbierac zaswiadczenia o wygranej jak kiedys US sie przyczepi , ze masz zbyt duzo kasy okazesz "kwity" o zadne podatki sie nie martwisz bo wszystko oplaca firma bukmacherska, zadnych PITow etc Nie patrz na wpisy goscia ktory chyba nawet nigdy nie byl w punkcie bukmacherskim, pewnie malolat a tam takich niestety nie wpuszczaja wpłaty i wypłaty tylko poprzez konto bankowe,
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
te zaklady przez neta to porazka, nie wiem czy ktos tam bedzie gral, nawet jak znalazlem wczoraj cos ciekawego po @1,80 to jak zobaczylem, ze po odjeciu podatku mam kurs @1,58 to odechciewalo mi sie grac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
takie sa uroki wszystkiego co legalne, trzeba bulic, nie ma zmiluj sie porazka nie sa zaklady przez neta tylko sama gra w legalnym buku tak jest ze wszystkim, kupujesz spirit w sklepie placisz dajmy na to 40 dychy a na rynku kupisz za 15 bedziesz to pil ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
takie sa uroki wszystkiego co legalne, trzeba bulic, nie ma zmiluj sie porazka nie sa zaklady przez neta tylko sama gra w legalnym buku tak jest ze wszystkim, kupujesz spirit w sklepie placisz dajmy na to 40 dychy a na rynku kupisz za 15 bedziesz to pil ? pilem juz wynalazki po 4zl / 0,5 litra produkcja domowa, przy kliencie, gosc w starej frani mixowal spirytus z woda kranowa i czerpakiem do butelek rozlewal, stare dobre czasy 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Wiatm Według ustawy co jest nielegalne. Granie u buka internetowego , czy wypłaty z tego buka, a mówiąc inaczej to że podatku się nie odprowadza. A czy jak ktoś grał dajmy na to w 2010 roku ale z mizernym skutkiem bez żadnych wypłat na koto bankowe to ma się czego obawiać, jakby teraz chciał w fortunie legalnie się zarejestrować? Czy jest możne jakaś data graniczna od której granie u buka internetowego jest zabronione?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
juz maja pierwsze klopoty, nie mozna sie zalogowac
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
napisali że:
Szanowni Klienci, Informujemy, iż problemy z funkcjonowaniem strony internetowej w dniu dzisiejszy były związane z obciążeniem infrastruktury telekomunikacyjnej i jest niezależna od nas. Przepraszamy za powstałą sytuację i prosimy o zrozumienie. ciekawe czy już kręcą...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie serwery nie wytrzymują od ilości osób, które się rejestrują na stronie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe jak z zabezpieczeniami tych pseudo net-buków, z tego co widzę trzeba najpierw scany wysłać i konto podać żeby się zarejestrować
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
ciekawe jak z zabezpieczeniami tych pseudo net-buków, z tego co widzę trzeba najpierw scany wysłać i konto podać żeby się zarejestrować to chyba raczej na "+"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz maja pierwsze klopoty, nie mozna sie zalogowac nawet nie mozna bylo dzis wyslac kuponu w punkcie (awaria)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na + dla nich a nie klienta, tyle żeby się nie okazało za jakiś czas, że dane klientów wyfruwają jak ptaszki na wiosne bo ktoś znowu posłużył się kodem admin1  w końcu to raczkujące polskie Efirmy.Nic nie widzę na temat bezpieczeństwa na ich stronach, no chyba że nie zauważyłem.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
No w sumie jak rejestrujecie się w Dobetach, Youwinach i innych Vivarobetach tez zwracacie uwagę na bezpieczenstwo, i komu powierzacie swoje skany dowodow os. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe jak z zabezpieczeniami tych pseudo net-buków, z tego co widzę trzeba najpierw scany wysłać i konto podać żeby się zarejestrować nie wiem jak jest teraz , ale kiedys rejestracja odbywala sie w punkcie , tak jestem zarejstrowany bez skanow
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
ciekawe jak z zabezpieczeniami tych pseudo net-buków, z tego co widzę trzeba najpierw scany wysłać i konto podać żeby się zarejestrować nie wiem jak jest teraz , ale kiedys rejestracja odbywala sie w punkcie , tak jestem zarejstrowany bez skanow granie w necie a wpunkcie to dwie rozne sprawy, wczoraj bylem u siebie, babka powiedziala, ze nie bedzie to (naziemni - online) w ogole ze soba powiazane...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domaitis]No w sumie jak rejestrujecie się w Dobetach, Youwinach i innych Vivarobetach tez zwracacie uwagę na bezpieczenstwo, i komu powierzacie swoje skany dowodow os.  Ta i jeszcze trzymamy tam środki miesiącami czekając na dobry walue 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ja widze jedna drobna roznice miedzy Fortuna a tymi bukami.One nie musza nikomu nic udostepniac a Fortuna musi np funkcjonariuszom sluzby celnej
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Ja widze jedna drobna roznice miedzy Fortuna a tymi bukami.One nie musza nikomu nic udostepniac a Fortuna musi np funkcjonariuszom sluzby celnej hmm, no ale przeciez podatek jest zawarty w stawce, wiec co taka sluzba celna ma mi zarzucic ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|