|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
to raczej w ogóle śmieszne nie jest  yy tzn mnie nie bawi, może innych tak, wyczerpani byli to co się dziwisz..... dobry komentarz do tego był chyba na joemonster, że wyglądają jak uczniowie na apelu w gimnazjum  to jest śmieszne wg mnie namowy napisane przed turniejem, to co się dziwić. żenada i kompromitacja organizatorów, za brak wyczucia i zmysłu organizacyjnego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
żem sie Stasiu ubawił po pachy - Wklej jeszcze filmiki z zadymy po meczu w Egipcie: El Masry - Al Ahly  Chyba, że Ci się działy pomyliły
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podczas rozmowy instruktora z 39-letnim funkcjonariuszem doszło do przypadkowego strzału z broni, która trzymał instruktor. Pocisk trafił jego rozmówcę w głowę; celnik zmarł na miejscu. to chyba musiało wyglądać to mniej więcej tak: [ Linked Image]
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
royalflush  to tragedia oczywiscie, ale komentarz piękny  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wchodzi Murzyn w Moskwie do baru, patrzy po pólkach i nie wie, co zamówic. Wpada rasowy Rusek z budowy i zamawia szklanke spirytusu. Barman otwiera lodówke, wyjmuje zmrozona butelke i nalewa do szklanki. Rusek wypija, robi ''huuu'' i nic. Murzyn krzyczy: - Dla mnie to samo! Barman nalewa. Murzyn wypija, zaczyna sie skrecac, kaszlec, rzygac, lzy mu ciekna... Rusek klepie go w plecy i pyta: - Co, Murzyn? Za zimne?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kilku moich kumpli siedzi zzagranicą, zapieprza w pocie czoła za marne kilka euro za godzinę, dzieciaki widzą raz do roku na święta, ale nie płaczą tylko zaciskają gębę i zasuwają w pracy.
I nie jest to praca w słonecznej Turcji, w 5-gwiazdkowym hotelu z basenami i plażą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kilku moich kumpli siedzi zzagranicą, zapieprza w pocie czoła za marne kilka euro za godzinę, dzieciaki widzą raz do roku na święta, ale nie płaczą tylko zaciskają gębę i zasuwają w pracy.
I nie jest to praca w słonecznej Turcji, w 5-gwiazdkowym hotelu z basenami i plażą. no co za pajac masakra! ciota ! ja znam setki osób które mają rodziny i przyjeżdżają do domu raz na 2 miechy na 2-3 dni i mają małe dzieci. Zresztą sam tak miałem. A ten pizduś się będzie żalił jeszcze i przeklinał bo nie ręczy za swe czyny. Jakbym podszedł i piznął to bym go oświecił.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PS. Mam nadzieję że to początek końca jego karierki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie bez powodu kraży stereotyp że piłkarz, zwłaszcza polski, to debil bez szkoły i pozer, w dupach sie przewraca z tego nierobstwa
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Są wielokrotnie przepłacani. Mają jak pączki w maśle. Jak tylko który parę razy prosto kopnie piłkę, dostaje od razu górę szmalu gwarantowaną na X lat. Od lat są rozpieszczani przez prezesów, którzy ze sobą konkurują. Piłkarzyki mają na wszystko wyjebane. Przecież są beztalencia-napastnicy którzy po kilka lat nie potrafią strzelić gola, a dalej są zatrudniani i kasują po kilkadziesiąt tysięcy na miesiąc.
Jest jak jest i efekty są właśnie jak postawa tego pana. Jak w znanej aferze burdelowej wraz z kolegami "przymierzał ubrania" w Poznaniu, to za synkiem jakoś nie tęsknił.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to ja znam przypadek, że ojciec (albo ocjiec i matka) zostawili 8 miesieczne dziecko dziadkom i wyjechali na 6 lat zaiwaniac do USA, to jest dopiero ból. Nie widziec dziecka 6 lat.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
komentarz zony tez dobry; szkoda ze nikt nie liczy sie z tym ze na kazdego z was czeka ktos steskniony  co za tepaki, takie siano na miesiac zarabia i narzeka ze ma za co utrzymac rodzine, mam nadziejze ze ten tepak do reprezentacji juz nie trafi
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
to ja znam przypadek, że ojciec (albo ocjiec i matka) zostawili 8 miesieczne dziecko dziadkom i wyjechali na 6 lat zaiwaniac do USA, to jest dopiero ból. Nie widziec dziecka 6 lat. ja w tej sprawie mam inne zdanie to nie ból tylko glupota rodzicow i tylko niech nikt nie pierdoli ze nie ma co do garnka wlozyc  a tekst Malkowskiego to qrwa klekajcie narody obciach ale glupota to potezna sila
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|