|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już załatwiam panowie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
biedny Conrad  rząd ekspertów  buahaahahahaa ale beka Powiedzmy, że ona i tak jest dużo lepszym ministrem sportu niż Fotyga ministrem spraw zagranicznych.  I możemy tak w kółko. Porównujemy do Tomasza Lipca?  Powoływanie na ministra sportu człowieka który zażywał w czasie swojej kariery koks to chyba tylko w republice bananowej się zdarza nie wspominając już o powoływaniu na tę funkcję ludzi którzy oficjalnie z bandytami biesiadowali co weekend. Dużej konkurencji sejmowa Miss Polonia na funkcji szefa sportu od 1997r. raczej nie ma.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
"Informujemy, że Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków podjęło dzisiaj decyzję o przemarszu przez stolicę w dniu 11.02.2012 roku. Dokumenty potwierdzające nasze uczestnictwo w tym wydarzeniu zostały już wysłane do odpowiednich służb" - poinformowało dzisiaj po odwołaniu meczu o Superpuchar Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków.
Zamiast meczu z Legią wiślacy rozegrają w sobotę o 14 z Sandecją - fani z Reymonta szykują happening.
"To już nie nasza sprawa, ale na miejscu policji zaczęlibyśmy się mocno martwić o zabezpieczenie całego wydarzania. Może się okazać, że będzie to trudniejsze niż utrzymanie porządku na stadionie. Sobota - 11.02.2012 będzie dla nas prawdziwym sprawdzianem. Jesteśmy jednak pewni, że nasza brać kibicowska jest na tyle liczna, że pozwoli nam to zjawić się w obydwu miejscach w liczbie kilku tysięcy osób" - czytamy w komunikacie SKWK.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stadiony buduje się na koncerty jak widać  Paranoja jakaś, Lato tylko wszystkich krytykuje i nie widzi, że sam też mógłby ruszyć d.upę. Kibole straszą policję? Pewnie zaś rozpierdolą pół miasta - to zajebiste rozwiązanie problemów w tym kraju 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie to albo już dawno policja miała odgórny zakaz wydania zgody, albo są skończonymi pacanami i nierobami na każdym szczeblu za jakich dotychczas miałem głównie prewencję. Jak oni dwa dni przed meczem wchodzą na stadion i pierdolą że na stadionie są problemy z łącznością to ja nie mam pytań. Oby takie wesołe komunikaty  przychodziły do nich systematycznie z różnych zakątków kraju.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Sprawdziłem historię Wembley i dziwię się, że u nas nie potrafią myśleć podobnie. Wbrew logice pierwszy mecz nie musi wcale być... meczem otwarcia. Na Wembley oficjalnym meczem otwierającym stadion był Finał Pucharu Anglii, ale przed nim rozegrano kilka innych spotkań. Pierwszy mecz, na który wpuszczono widzów był meczem charytatywnym i nie grali w nim (obecnie) zawodowi piłkarze. Drugi mecz był dla młodzieżówki U21. Trzeci dla półprofesjonalnych drużyn, finał FA Trophy. I dopiero za czwartym razem był "mecz otwarcia" czyli Finał Pucharu FA. P.S. Swoją drogą to w Anglii właśnie mieliśmy werdykt sądowy w sprawie malwersacji finansowych Harrego Redknappa. Policja prowadziła śledztwo przez 5 lat, i kosztowało ono łącznie 8.000.000 Funtów (tak, śledztwo za równowartość 40 mln Złotych). Werdykt: niewinny. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Polska to nie Anglia jeśli chodzi o kibicowanie i miejmy nadzieję, że nigdy się to nie zmieni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zanim przekleiłeś tą fotke z pewnego forum kibicowskiego chyba zdażyłeś przeczytać że jest to fotomontaż w dodatku widoczny, więc na chuj tu to wklejasz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na chuj to krasnal ma brode... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krasnal ma brode po chuj, na chuj to najwyżej się z rozumem zamieniłeś 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Pragnę podziękować Ekstraklasie S.A. za dobrą współpracę przy organizacji meczu. Jestem przekonana, że zgromadzone doświadczenia pozwolą na lepsze przygotowanie podobnych wydarzeń w przyszłości, z korzyścią dla bezpieczeństwa kibiców" – czytamy na oficjalnej stronie ministerstwa sportu.
Słowa pewnie najgorszego ministra w histori.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska to nie Anglia jeśli chodzi o kibicowanie i miejmy nadzieję, że nigdy się to nie zmieni. Anglia już jest dawno w Polsce więc co się ma niby zmienić to ja osobiście nie wiem  Wystarczy porównać rok 1995 w Polsce do 2011r. To mniej więcej takie samo porównanie jak Anglia 1985r i Anglia 2005r.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Polska to nie Anglia jeśli chodzi o kibicowanie i miejmy nadzieję, że nigdy się to nie zmieni. Anglia już jest dawno w Polsce więc co się ma niby zmienić to ja osobiście nie wiem  Wystarczy porównać rok 1995 w Polsce do 2011r. To mniej więcej takie samo porównanie jak Anglia 1985r i Anglia 2005r. chodzi mi głównie o doping, oprawy i graffiti. to się nie zmieniło
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dla mnie to albo już dawno policja miała odgórny zakaz wydania zgody, albo są skończonymi pacanami i nierobami na każdym szczeblu za jakich dotychczas miałem głównie prewencję. Jak oni dwa dni przed meczem wchodzą na stadion i pierdolą że na stadionie są problemy z łącznością to ja nie mam pytań. http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/1016-stadion.html
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/t-mobile-ekstraklasa-negatywna-opinia-policji-ws-m,1,5025097,wiadomosc.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Polska to nie Anglia jeśli chodzi o kibicowanie i miejmy nadzieję, że nigdy się to nie zmieni. Anglia już jest dawno w Polsce więc co się ma niby zmienić to ja osobiście nie wiem  Wystarczy porównać rok 1995 w Polsce do 2011r. To mniej więcej takie samo porównanie jak Anglia 1985r i Anglia 2005r. w latach 90tych to tak, teraz to mamy piknikow w polsce Pseudokibice Arki Gdynia napadli na zespół dzieci Lechii Gdańsk [ m.onet.pl] 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|