Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 11 1 2 3 4 5 6 7 10 11
N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
ok juz sobie poradzilem

Bonus: Unibet
old hand
old hand
Witam,
pytanie do krakusow:)

czy parkingi miejskie moge doladowac wieczorem na rano ? wiem ze zdaje sie po 18 jest bezplatne, dlatego pytanie, czy jestem wstanie doladowac i nie musiec sie zrywac z samego rana ?;)

albo z drugiej strony - jakis prywatny parking w okolicach wawelu ?

Profesor
Profesor
Panowie o 20 przyjedzie gość który zabierze moje auto na lawecie do warsztatu, powidział że jeśli chce od niego jakiś kwit że zabiera auto mam je sobie sam napisać smirk

Co zamieścić w takim piśmie ? a może jest jakis gotowiec

old hand
old hand
Originally Posted by sh11
Witam,
pytanie do krakusow:)

czy parkingi miejskie moge doladowac wieczorem na rano ? wiem ze zdaje sie po 18 jest bezplatne, dlatego pytanie, czy jestem wstanie doladowac i nie musiec sie zrywac z samego rana ?;)

albo z drugiej strony - jakis prywatny parking w okolicach wawelu ?

Możesz doładować wieczorem. Strefa z tego co pamiętam jest do 20. Jeśli doładujesz powiedzmy o 19.30 na godzinę, to wygląda to w ten sposób, że zabiera pół godziny do 20 i dolicza pół godziny następnego dnia, czyli taki bilet jest ważny do 10.30 (bo od 10 obowiązduje strefa).

Blisko Wawelu masz parkingi strzeżone na Kazimierzu (ul Dajwór - ok 25-30 zł za dobę), ewentualnie przy ulicy gdzieś w okolicy ulicy Miodowej, Placu Nowego - na Wawel 5 minut piechotką.

A
veteran
veteran
A Offline
Gdzie mozna kupic serial"Czterdziestolatek"?

Wiem ze jest na znanym portalu aukcyjnym ale potrzebuje z wysyslka za granice

Dzieki

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
jak nazywa sie piosenka Enrique Iglesiasa ,ktora leci ostatnio w radiu ? spieva z jakas laska chbya (wydaje mi sie ,ze na C)

[
solus contra omnes
solus contra omnes
[ Offline
Originally Posted by alan2000

Dzieki

http://merlin.pl/Czterdziestolatek_Jerzy-Gruza/browse/product/2,698573.html

A
veteran
veteran
A Offline
Originally Posted by [a
domaitis]
Originally Posted by alan2000

Dzieki

http://merlin.pl/Czterdziestolatek_Jerzy-Gruza/browse/product/2,698573.html

aplauz

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy korzystal ktos z was z poczty kwiatowej?

Z dziewczyna nie bede sie widzial w walentynki i przynajmniej chcialbym jej zrobic taki prezent. Od poczt kwiatowych az sie roi w internecie, ale nie chcialbym wybierac w ciemno i milo by bylo gdyby ktos mi jakas polecil. Z gory dzieki.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Salvador Dali

Z dziewczyna nie bede sie widzial w walentynki i przynajmniej chcialbym jej zrobic taki prezent. Od poczt kwiatowych az sie roi w internecie, ale nie chcialbym wybierac w ciemno i milo by bylo gdyby ktos mi jakas polecil. Z gory dzieki.
http://www.pocztakwiatowa.pl korzystałem i byłem zadowolony. Jakość usługi na plus.Kwiaty świeże, osoba obdarowana zadowolona. Cena nie wiem, nie porównywałem z konkurencją.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by damianki
Originally Posted by Salvador Dali

http://www.pocztakwiatowa.pl korzystałem i byłem zadowolony. Jakość usługi na plus.Kwiaty świeże, osoba obdarowana zadowolona. Cena nie wiem, nie porównywałem z konkurencją.

Też potwierdzam, raczej solidna firma smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dodatkowo, jeśli masz konto w Pekao, to do 14 lutego możesz kupować u nich taniej o 15%.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na grouponie masz kupon.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzieki wielkie. Skorzystam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pantoflarze :-P

S
addict
addict
S Offline
A wy w Walentynki kochacie mocniej swoją połówkę? Czy tylko musicie kupić kwiaty bo inny tak robią? Ja nie obchodzę Walentynek bo to święto typowo amerykańskie i wszystko co z "Ameryki" przychodzi to ludzie traktują jak nie wiadomo co...
Wyślij jej kwiaty dzień wcześniej to bardziej się ucieszy niż te w Walentynki;)

Ja tam w Walentynki idę na kebaba ze swoją narzeczoną laugh

S
addict
addict
S Offline
I żeby zaraz nie było że jesteśmy tłuściochami;) Moja narzeczona chuda jak patyk a ja wagę w normie;)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kiedyś padł tutaj taki pomysł i sam go wykonałem swego czasu. Kup chleb [najlepiej dzień wcześniej aby minimalnie zdążył stwardnieć], pokrój w małe kosteczki, w termos zrób herbatę, weź dwa kubki i idź z lubą nad rzekę, jezioro, sadzawkę czy to tam u Ciebie w mieście jest... i karmcie łabędzie :-P Jak będzie bezchmurne niebo to można jeszcze popatrzeć w gwiazdy.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Czy jest taka mozliwosc zeby sprawdzic kiedy adresat odebral list polecony priorytetowy ? Mam potwierdzenie nadania. Na poczcie babka powiedziala mi, zebym sprawdzil na necie. Na necie jest tylko data nadania i urzad w ktorym nadano. Nie ma nic o odbiorze.

Da sie w ogole ?
:/

Villain
Villain
Originally Posted by gnacik
Kiedyś padł tutaj taki pomysł i sam go wykonałem swego czasu. Kup chleb [najlepiej dzień wcześniej aby minimalnie zdążył stwardnieć], pokrój w małe kosteczki, w termos zrób herbatę, weź dwa kubki i idź z lubą nad rzekę, jezioro, sadzawkę czy to tam u Ciebie w mieście jest... i karmcie łabędzie :-P Jak będzie bezchmurne niebo to można jeszcze popatrzeć w gwiazdy.

ciekawe gdzie te labedzie przy minus 20 stopni, chyba ze na lyzwach sie slizgaja smile

Strona 5 z 11 1 2 3 4 5 6 7 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, betowiec, JelineK, Sensei, aker, bukma), 1,873 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,605
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025