|
|
old hand
|
|
old hand
to bilet na samolot, ale tak czy tak tanio
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dobrze poszukać to nocleg też tani można znaleźć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
+ lot 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No raczej ;] Ale moze ktos sie skusi  Nie od dzis wiadomo, ze grupon czy inne zawsze maja jakis drobny haczyk czyli wlasnie w tym przypadku brak przelotu
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wwwujek,
Proszę o radę, kiedy najlepiej kupować wycieczkę. Mam już zaklepany urlop na weekend majowy. Lepiej teraz coś brać, czy czekać do końca i łapać coś last minute? Dzięki Ponawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wwwujek,
Proszę o radę, kiedy najlepiej kupować wycieczkę. Mam już zaklepany urlop na weekend majowy. Lepiej teraz coś brać, czy czekać do końca i łapać coś last minute? Dzięki Ponawiam Przepraszam, uciekło mi to.. Ja uważam, że jesli potrzebne Ci 1/2 miejsca, to czekaj.. Przy większej ilości, należałoby rozważyć zakup już teraz. Wiem, że na wiele kierunków będą dodatkowe samoloty, więc miejsca powinny być. Jaki kierunek? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wwwujek,
Proszę o radę, kiedy najlepiej kupować wycieczkę. Mam już zaklepany urlop na weekend majowy. Lepiej teraz coś brać, czy czekać do końca i łapać coś last minute? Dzięki Ponawiam Przepraszam, uciekło mi to.. Ja uważam, że jesli potrzebne Ci 1/2 miejsca, to czekaj.. Przy większej ilości, należałoby rozważyć zakup już teraz. Wiem, że na wiele kierunków będą dodatkowe samoloty, więc miejsca powinny być. Jaki kierunek? Pozdrawiam. Dzięki. Będę potrzebował akurat 2 miejscówki. A kierunki to pewnie: Egipt, Turcja, Grecja.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A propos przelotu turystycznego, to warto najpierw wiedzieć co to jest zanim zacznie się z tego wyśmiewać:P http://www.itaka.pl/informacje/zanim_zarezerwujesz/przelot_turystyczny/index.php A co do last minute, to jak masz wybrany konkretny kraj do którego chcesz jechać to rezerwuj od razu, bo potem nie wiadomo czy trafisz na taką wycieczkę. Ale! jeśli cenisz spontaniczność to czekaj, może trafi się lepsza oferta  osobiście polecam wyjazdy z Itaką.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawa reklama na pierwszy post 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A propos przelotu turystycznego, to warto najpierw wiedzieć co to jest zanim zacznie się z tego wyśmiewać:P http://www.itaka.pl/informacje/zanim_zarezerwujesz/przelot_turystyczny/index.php A co do last minute, to jak masz wybrany konkretny kraj do którego chcesz jechać to rezerwuj od razu, bo potem nie wiadomo czy trafisz na taką wycieczkę. Ale! jeśli cenisz spontaniczność to czekaj, może trafi się lepsza oferta  osobiście polecam wyjazdy z Itaką. ile masz prowizji od tego  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam serdecznie. W wakacje mamy ze znajomymi (2 pary) ochotę wyjechać gdzieś na 2 tygodnie. W grę wchodzi Chorwacja i Włochy. Podróż samochodem. Szukamy obecnie jakiegoś domku. Fajnie by było gdyby był w miarę blisko morza. Mając samochód na miejscu będziemy chcieli trochę pozwiedzać, ale przede wszystkim chodzi o wypoczynek nad morzem i wieczorne imprezowanie  Może ktoś coś polecić? Szczerze mówiąc nie wiem na co się nastawiać bo to nasz pierwszy tego typu wyjazd. Jeśli chodzi o kasę to zamierzamy przeznaczyć 2000-2500 zł. Z góry dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam serdecznie. W wakacje mamy ze znajomymi (2 pary) ochotę wyjechać gdzieś na 2 tygodnie. W grę wchodzi Chorwacja i Włochy. Podróż samochodem. Szukamy obecnie jakiegoś domku. Fajnie by było gdyby był w miarę blisko morza. Mając samochód na miejscu będziemy chcieli trochę pozwiedzać, ale przede wszystkim chodzi o wypoczynek nad morzem i wieczorne imprezowanie  Może ktoś coś polecić? Szczerze mówiąc nie wiem na co się nastawiać bo to nasz pierwszy tego typu wyjazd. Jeśli chodzi o kasę to zamierzamy przeznaczyć 2000-2500 zł. Z góry dzięki za pomoc  2000-2500 zł na osobe?? czy wszystkich.. Byłem w sierpniu na 2 tygodnie zeszłego roku samochodem. Tydzień zwiedzania i tydzień nad morzem. Noclegi szukałem na booking.com. Chorwacja dużo tańsza planuje w tym roku ale do zwiedzania duzo duzo mniej... Jak będziesz miał jakieś pytania wal.. PS. Włochy maja drogie autostrady..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do Chorwacji nie ma sensu wcześniej coś rezerwować. Na miejscu można fajne ceny wynegocjować, a sporo jest tego. Jeżeli chcesz fajne imprezy to tylko Novalija - taka mini Chorwacka Ibiza  . Imprezowe życie nocne, ale bardziej spokojniejsze jest w Trogirze, albo Makarskiej. Ogólnie to radziłbym nie siedzieć w jednym miejscu całych dwóch tygodniu tylko np. tydzień północ, tydzień bardziej na południe. Można wtedy więcej zwiedzić.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam serdecznie. W wakacje mamy ze znajomymi (2 pary) ochotę wyjechać gdzieś na 2 tygodnie. W grę wchodzi Chorwacja i Włochy. Podróż samochodem. Szukamy obecnie jakiegoś domku. Fajnie by było gdyby był w miarę blisko morza. Mając samochód na miejscu będziemy chcieli trochę pozwiedzać, ale przede wszystkim chodzi o wypoczynek nad morzem i wieczorne imprezowanie  Może ktoś coś polecić? Szczerze mówiąc nie wiem na co się nastawiać bo to nasz pierwszy tego typu wyjazd. Jeśli chodzi o kasę to zamierzamy przeznaczyć 2000-2500 zł. Z góry dzięki za pomoc  2000-2500 zł na osobe?? czy wszystkich.. Byłem w sierpniu na 2 tygodnie zeszłego roku samochodem. Tydzień zwiedzania i tydzień nad morzem. Noclegi szukałem na booking.com. Chorwacja dużo tańsza planuje w tym roku ale do zwiedzania duzo duzo mniej... Jak będziesz miał jakieś pytania wal.. PS. Włochy maja drogie autostrady.. Do Chorwacji NIGDY z rezerwacją, lepiej w ciemno  wybierzecie co wam pasuje, ponegocjujecie. Primosten np. jest spoko - 1 km obok dyskoteka Aurora, najlepsza w Cro 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pierwszy tydzien kwietnia wybieram sie z kolezanka do Pragi. Mozecie polecic jakies hostele lub relatywnie tanie hotele w dobrym polozeniu?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|