|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, płacił dzisiaj ktoś z Was kartą MasterCard albo robiliście wypłatę z bankomatu?? bo moja karta dzisiaj strajkuje i nie wiem jaki tego powód... Jakiś czas temu miałem taki motyw że w jeden dzień wypłaciłem z bankomatu 250 ojro, po upływie 24 h poszedłem i znowu chciałem wyplacić i nie szeszło wypłacić nawet 10 zeta. Zalogowałem się na stronie skrilla wchodze w karte a tu zonk bo pisze że dostępne do wypłaty 0. Dopiero po kilku godzinach jakoś się samo na stronie zaktualizowało, że mogłem wypłacić normalnie. Jeśli macie problem z wypłatą to napierw sprawdzcie limit na stronie moja karta Master Card -Limit wypłat z bankomatów: PLN Dodatkowo nie mam po dzień dzisiejszy tej pierwszej wypłaty 250 ojro o której pisałem w wyciągu konta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, płacił dzisiaj ktoś z Was kartą MasterCard albo robiliście wypłatę z bankomatu?? bo moja karta dzisiaj strajkuje i nie wiem jaki tego powód... to samo dzis mam, z 3 bankomatow probowalem i nic.. U mnie wszystkie karty śmigały dzisiaj aż miło, zarówno przy wypłatach z bankomatu jak i płatnościami na stacji benzynowej czy w TESCO  może to wina bankomatów? Z jakich próbowałeś wypłacać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja w innej sprawie, miał ktoś sytuację, że MB duplikowało mu wypłaty z bankomatów? Zauważyłem, że przy kontach z większym obrotem gotówki, tj. przy większej ilości wypłat z bankomatu (ok 20 i więcej w miesiącu) pojawiają się błędy w postaci duplikowania wypłat. Po zwróceniu uwagi szybko zostało to naprawione, ale aż się boję pomyśleć, czy wcześniej nie wydymali mnie kilka razy w ten sposób. Zbieram wszystkie kwitki i rozliczam na bieżąco, a mimo to pojawiają się wątpliwości... Stąd dzień w dzień staram się latać do bankomatu, by na bieżąco gotówkę wypłacać z MB. Pełnego zaufania do nich jakoś nie mam, ale taką płaci się cenę za je*** prawo w Polsce i kombinowanie z przymusu. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja próbowałem z cash4you, euronet i ing. ing od razu wypluł, a dwa pierwsze po wybraniu kwoty zwiesiły się i też wypluły  Nigdy się tak nie zdarzało, dopiero teraz pierwszy raz w historii  więc myślę, że to jakaś drobna awaria, spróbuję jutro i dam znać. może moja karta nie jest obsługiwana w walentynki ? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
odpowiedź od mb: Thank you for contacting Skrill (Moneybookers).
Be advised that we had experienced some temporary technical issue on 14th February 2012. The issue has been resolved. You can proceed with your payments with the Moneybookers MasterCard. We apologise for any inconvenience caused.
Thank you for the understanding. Should you need further assistance, do not hesitate to contact us.
Best Regards, Zheni Skrill (Moneybookers) Customer Services
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy zawsze trzeba czekac tyle czasu na odpisanie meila ? Zostalem poproszony o przeslanie skanu dowodu zrobilem to w czwartek i do dzisiaj zero odpowiedzi...mam zablokowane konto i nie moge przeslac pieniedzy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na jaki adres wysłałeś mejla? Ja zawsze jak miałem jakiś problem to wysyłałem tutaj: [email protected]. Zejdzie z 1-2 dni robocze zanim odczytają i przekażą sprawę do odpowiedniego działu. Jeśli chcesz to przyśpieszyć to dzwoń 0044 870 383 0232. Pod "czwórką" jest polski język.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo mam konto zablokowane...nic nie moge zrobic juz od tygodnia i wyslalem im skany dowodu tydzien temu...dostalem meila od [email protected] to wrzucilem to wszystko w moneybookers na koncie...
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Zablokowane tzn. nie możesz się zalogować czy tylko pieniędzy wypłacić?
Ja piszę zawsze do nich z poziomu konta, wtedy do 48h odpowiedź jest - w skrajnych przypadkach aby przyśpieszyć trzeba zadzwonić.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Dokladnie telefon i wszystko sie szybko zalatwia a nie czeka tyle czasu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moge sie zalogowac, ale pieniedzy nie moge wyplacic... chyba nic innego nie pozostaje jak zadzwonic do nich bo na odpowiedzi meili sie nie doczekam...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
panowie 18 dni czekam na kod weryfikacyjny, czy jest szansa ze to jeszcze dojdzie? a jak nie jak inaczej to zalatwic?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
panowie 18 dni czekam na kod weryfikacyjny, czy jest szansa ze to jeszcze dojdzie? a jak nie jak inaczej to zalatwic? dojdzie do miesiąca, izi
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
płacicie coś tą kartą przez internet (płatności.pl itp)??? i jak wam to wychodzi mi ostatnio ani bankomaty kasy nie dają wybrać i co druga płatność przez neta odrzucana - słabo to wygląda
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mi tylko raz przez jeden dzień nie działała, tak to 99% sprawnie - stacje, sklepy, bankomaty i net
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpisał ktoś błędnie 3 razy pin? Jest jakaś blokada? Czy jak wpisze następny raz poprawny PIN to wypłace normalnie? Bo zaraz musze wychodzić i nie wiem na co się nastawiać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
musisz zadzwonic i Ci odblokuja
w polskim jezyku rozmowa
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
mial ktos problem dzisiaj z karta? nie moge wyplacic kasy z zadnego bankomatu.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
jaki oni maja numer na polski support?
|
|