Też wole samemu Ale jak napisał UHO z kimś to świetna motywacja z tymże ja wole biec za kimś niż przed. Podobnie na pływalni, lubię pływać za kimś kto ładuje szybko w wodzie, ale wole gonić niż nadawać tempo.
A jak biegam lub jade na rowerze sam to sobie wyznaczam jakies cele np, że do maks 1 km musze przegonić jakiegoś tam człowieka przede mną
Panowie potrzebuje rady jako raczkujący w temacie. Chodzi oto jakie buty byście polecili komuś kto biega tylko na siłowni w sensie na tych biezniach tam Najlepeij jakbyście umieli wymienić kilka typów w różnych cenach Z góry dziękuje
jeżeli tylko na siłownie i bieżnię to jakieś na typowo płaskiej podeszwie z dobrze wyprofilowanym śródstopiem. Przede wszystkim lekkie, i bez jakiś konkretnych wymagań. W takich warunkach to możesz biegać nawet boso..praktycznie niema ryzyka kontuzji, co najwyżej możesz nabawić się odcisków..
A jaki polecacie baton energetyzujący przed treningiem ?? Lub napój taki w rozsądnej cenie
niema reguły. Każdy organizm potrzebuje innych mikro i makro, i w różnych proporcjach... mósisz po prostu wyczuć to co dla Ciebie dobre. Mi na przykład powera dawała zwykła multiwitamina w tabletkach oczywiście wypita w odpowiednim stężeniu i w odpowiednim czasie.
Ja na ten rok planuje pobawić się w bieganie dystansu 400 metrów Czy ktoś zna trening, który może pomóc w osiąganiu dobrych rezultatów na tym dystansie ?
Cholerka, to niezłą zajawkę złapałeś majner. Ja osobiście chyba nie mam czego szukać na takim dystansie
W planach dwie imprezy, jeśli uda się w nich wziąć udział będzie super. Na razie trzeba kończyć leczenie i rozpoczynać przygotowania do sezonu pełną parą, bo ostatnio nie było jak.