|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile idzie wyplata z MB na Pko ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy w swietle ustawy istnieje jakas inna ,,bezpieczna" opcja wyplaty srodkow niz wyplata za pomoca karty? Mam troche srodkow na koncie buka i meczy mnie te codzinnie lazenie do bankomatu i wyplacanie po tysiaku ... jakies pomysly?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ile idzie wyplata z MB na Pko ? to zależy o jakie PKO pytasz. Jeżeli do PKOSA to różnie. Niekiedy jeżeli zlecam przed pierwszą sesją /około 10/ to mam jeszcze tego samego dnia, a nieraz bywa tak, że trwa to dwa dni. Popsuli się w tym, gdyż kiedyś jeżeli do południa zlecałem wypłate to na koniec dnia zawsze było.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Simons 1986 zycze kazdemu takich meczarni przy bankomacie jakie ty przezywasz  Ice 18 wyplata w ndz ,kasa na koncie wtorek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałbym mieć taki problem i mieć za dużo kasy na MB , codzienne chodzenie do bankomatu raczej by mi nie przeszkadzało  . Możesz zrobić jeszcze zakupy za 4k. Ja ostatnio się zastanawiałem nad opcją zwrotu na kartę przy wypłacie z MB (jeżeli wpłacałeś kartą kredytową do MB), konto w MB może przecież służyc nie tylko do grania u buków a np. do robienia zakupów na ebayu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jest mozliwosc weryfikacji konta za pomoca wyslania skanu dowodu ? dodaje zdjecia tam na swoim koncie ale chca jakies ID a na maila nic nie przyszlo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ID to jesli sie nie myle dowod osobisty:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy w swietle ustawy istnieje jakas inna ,,bezpieczna" opcja wyplaty srodkow niz wyplata za pomoca karty? Mam troche srodkow na koncie buka i meczy mnie te codzinnie lazenie do bankomatu i wyplacanie po tysiaku ... jakies pomysly? jak wyplacisz ze 3 albo 4 k na konto bankowe nikt Ci sie nie przypiepszy zawsze mozesz zalozyc konto na znajomego nawet z domu weryfikacja to pestka i bedziesz mogl 2k wyplacac i 8k na zakupy no chyba ze 33 miliony zleciles na mb z wygranej w totka 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Czy w swietle ustawy istnieje jakas inna ,,bezpieczna" opcja wyplaty srodkow niz wyplata za pomoca karty? Mam troche srodkow na koncie buka i meczy mnie te codzinnie lazenie do bankomatu i wyplacanie po tysiaku ... jakies pomysly? proponuje granie kursow 1.01 all in, mysle ze do setki typow na takich kursach nie dojedziesz i problem z wyplata tez z glowy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prosimy o wprowadzenie poniżej numeru identyfikacyjnego tego problemu (ID). Numer identyfikacyjny (ID) znajduje się w temacie emaila wysłanego przez nasz dział obsługi klienta.
to nie to.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jest nr ID z wcześniejszej korespondencji z MB. Sprawdź skrzynkę dokładniej. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy w swietle ustawy istnieje jakas inna ,,bezpieczna" opcja wyplaty srodkow niz wyplata za pomoca karty? Mam troche srodkow na koncie buka i meczy mnie te codzinnie lazenie do bankomatu i wyplacanie po tysiaku ... jakies pomysly? proponuje granie kursow 1.01 all in, mysle ze do setki typow na takich kursach nie dojedziesz i problem z wyplata tez z glowy tego typu kursy juz przerabialem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy w swietle ustawy istnieje jakas inna ,,bezpieczna" opcja wyplaty srodkow niz wyplata za pomoca karty? Mam troche srodkow na koncie buka i meczy mnie te codzinnie lazenie do bankomatu i wyplacanie po tysiaku ... jakies pomysly? jak wyplacisz ze 3 albo 4 k na konto bankowe nikt Ci sie nie przypiepszy zawsze mozesz zalozyc konto na znajomego nawet z domu weryfikacja to pestka i bedziesz mogl 2k wyplacac i 8k na zakupy no chyba ze 33 miliony zleciles na mb z wygranej w totka  wole nie ryzykowac, po prostu boje sie trzymac wieksza gotowke na koncie moneybookers bo juz nie takie akcje byly ze nagle komus kasa znikala z konta 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no chyba jak wypłacisz na MB i poleży kilka godzin nim zlecisz wypłatę na konto bankowe to niestanie się im nic złego.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no chyba jak wypłacisz na MB i poleży kilka godzin nim zlecisz wypłatę na konto bankowe to niestanie się im nic złego. ale ja nie chce wyplacac na konto bankowe bo to w dzisiejszych czasach zbyt niebezpieczna forma wyplat z buka 
|
|
|
|
|
|
|
z walizka albo z plecakiem przylecisz do Londynu, ladujesz kasiore i wracasz do PL
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowie, płacił dzisiaj ktoś z Was kartą MasterCard albo robiliście wypłatę z bankomatu?? bo moja karta dzisiaj strajkuje i nie wiem jaki tego powód...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie, płacił dzisiaj ktoś z Was kartą MasterCard albo robiliście wypłatę z bankomatu?? bo moja karta dzisiaj strajkuje i nie wiem jaki tego powód... to samo dzis mam, z 3 bankomatow probowalem i nic..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie, płacił dzisiaj ktoś z Was kartą MasterCard albo robiliście wypłatę z bankomatu?? bo moja karta dzisiaj strajkuje i nie wiem jaki tego powód... to samo dzis mam, z 3 bankomatow probowalem i nic.. Ja dzis wyplacalem okolo 10.00 w bankomatu WBK i nie mialem z tym zadnego problemu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyplacalem godzine temu i tez bez problemu
|
|