rzucanie śnieżkami w piłkarzy to wg. mnie trochę przegięcie... powinni na monitoringu wyłapać to bydło i dać zakazy stadionowe, bo wszystko jedno czym się rzuca (śnieżka, zapalniczka, kamień, czy nawet nóż) to można zrobić krzywdę, a na pewno odwrócić uwagę piłkarza i wpłynąć na wynik meczu.
i nie ma co tu mówić, że to tylko śnieżka i nic się nie stanie, gdzie fair-play i zwykła gościnność.
Jakby się poczuli kibice Legii gdyby w Lizbonie Kuciak mandarynką dostał?
Toż to swołocz jakaś! Mało tego, powinni gnić w wiezieniach za te haniebne czyny! Wyłapać do co jednego i zapuszkować bydło. A no i zapomniałem o .. dożywotnim zakazie stadionowym.
''Nie trzeba być faszystą by dbać o Ziemię Ojczystą!'' i tyle w temacie.
[b]Boniek jedzie dalej: każdy rozsądny kibic piłkarski poprze takie rozwiązanie. - Oczywiście będzie grupa głośno krzycząca i protestująca. Nie wolno brać ich pod uwagę. Niech sobie chodzą na trzecią czy czwartą ligę.
Wtóruje mu Tomaszewski: Od 20 lat moim marzeniem jest stworzenie właśnie takiej drużyny, która byłaby piłkarską reprezentacją Łodzi - podkreśla bohater z Wembley. - A jak kibice chcą protestować, to ŁKS i Widzew niech grają dalej, jako stowarzyszenia, w niższych ligach.
No nie wiem, takie marki piłkarskie wymazać i zastąpić je czymś innym? Ciężko to widzę...
Co będzie następne, Cracovia + Wisła = Kraków United?