|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szanowny Panie
Dziękujemy za e-mail.
Uprzejmie informujemy, że zarówno zakład Maccabi Electra Tel Aviv - Hapoel Holon, Totals, 1. połowa, Mniej niż 75,5, jaki i Maccabi Electra Tel Aviv - Hapoel Holon, Totals, 1. kwarta, Więcej niż 39,5 zostały uznane za wygrane. Ich anulowanie spowodowałoby powstanie minusowego stanu konta. Stąd rozliczenie zakładów pozostanie bez zmian.
Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań.
Z poważaniem
Team z bwin b'inside Green Members grałeś ten mecz ? pomylili sobie koszulki ,bo to Maccabi grała w niebieskich a ich rywale w żółtych ,można było grać kosmiczne kursy i wszystko rozliczali. Dopiero w 3 kwarcie zawiesili zakłady. Podobnie pomylił się również bet365.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Półfinał pucharu Włoch - mecz Itas Diatec Trentino - Sisley Belluno
Set 2 Stawiam zakład na 20 punkt dla Sisley Belluno.
Sisley Belluno zdobywa pewny 20 punkt w 2 secie. Bwin rozlicza mi zakład jako przegrany.
W wynikach na bet365 i sportingbet punkt 20 drugiego seta jest wygrany przez Sisley Belluno.
Zglosilem zle rozliczony zaklad do bwin w odpowiedzi otrzymalem:
"Uprzejmie informujemy, że po skontaktowaniu się z odpowiedzialnym za daną sekcję bukmacherem, możemy potwierdzić, iż zareklamowany zakład Itas Diatec Trentino - Sisley Belluno (Teren neutralny), Która drużyna zdobędzie 20. punkt w 2. secie?, Sisley Belluno został rozliczony poprawnie i niestety jest przez Pana przegrany."
Mam pełne wideo z tego meczu - 20 punkt 2 seta Sisley Belluno zdobyło bez żadnych wątpliwości.
Dlaczego mają problem z rozliczeniem oczywistego zakładu? Czy możliwe jest, że oni mi tego zakładu nie rozliczą poprawnie (bo to wszystko wyglada bardzo dziwnie)? Tego typu zakłady są ciężkie do udowodnienia, stąd małe szanse, aby zmienili swoje zdanie. Ze swej strony radzę nie grać takich wynalazków. Ktoś ze strony bukmachera przyśpi (zagapi się) trochę podczas oglądania meczu i już lipa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wysyłał ktoś tam do nich ostatnio wiadomości? Ostatnio chyba z 8 h przed meczem poprosiłem o dodanie pewnego zakładu do oferty to mi po dwóch dniach odpisali że wybrane spotkanie nie jest dostępne w ich ofercie i polecili wysyłać wcześniej wiadomość  dzisiaj też wysłałem z rańca pewne zapytanie o rozliczanie zakładów i nie odpisują lenie cholerne 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Mi na ostatnie dwa maile odpisali tak po około 23-24h.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
B365 mi starcza na max tydzien niestety... Jedna sobota kwali z tenisa i 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
W dniu dzisiejszym Bwin prawidłowo rozliczył mój zakład i wypłacił wygrana. Nie wiem co by było gdybym grał jakąś azjatycka ligę i np. nie miał nagrania z meczu... W każdym razie skończyło się uczciwie i ode mnie + dla nich za to.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
B365 mi starcza na max tydzien niestety... Jedna sobota kwali z tenisa i  No oni nie sa od ogrywania oni sa od przyjmowania depozytow 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mam taki problem obstawilem singla na total w meczu w koszykowce w godzinach porannych , mecz rozgrywany o godz 17, zagralem under 160,5 , inne buki maja totala + - 1 pkt róznicy wiec bledna linia to nie byla, mecz zakonczyl sie wynikiem wiec zaklad wszedl, kilka chwil pozniej rozliczony zaklad jako wygrany a juz dzi w godz popoludniowcyh zrobiony zwrot patrzylem na strone oficjalna tj ligi i wynik jest taki sam jak wczoraj , mecz zakonczony , zadnego walkowera ani nic napisalem do nich maila odpisali mi ze maja prawo zrobic zwrot zakladu bo wystapil blad przy wystawianiu oferty na to zdarzenie, zapytalem jaki to blad skoro wsyztskie inne strony bukmacherskie linie mialy prawie identyczne odpisali mi ze napisali mi w poprzednim mailu ze byl blad przy wystawianiu oferty lecz nie odpowiedzili konkretnie jaki tylko ze byl blad i ze zgadzalem sie na regulamin ktory mowi iz bez podania przyczyny moga anulowac zaklad ale ten zaklad zostal anulowany dzien po jego zakonczeniu wiec na dobra sprawe to wszytskie zaklady moga mi tak anulowac czy mozecie cos poradzic czy jest szansa cos wskurac?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mozecie sie zalogowac na swoje konto?
Wpisuje prawidlowe dane i blad techniczny
Kolega tak samo ma i nie chodzi o to ze podwojne konto ale dwie rozne osoby maja podobny problem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mozecie sie zalogowac na swoje konto?
Wpisuje prawidlowe dane i blad techniczny
Kolega tak samo ma i nie chodzi o to ze podwojne konto ale dwie rozne osoby maja podobny problem potwierdzam, jest problem z logowaniem
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Ja się zalogowałem normalnie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja też normalnie się loguje
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Faktycznie jakiś problem mają bo często się stronka resetuje
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Ktoś może się orientuję czy dziś mogę się spodziewać pieniędzy? Wczoraj ok 18 zleciłem wypłatę na moneybookers.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak wyglada sprawa wyplat na moneybookers ? Chodzi mi o to czy kazda wyplata w miesiacu jest darmowa ? Bo dawno tam nei gralem i nie pamietam a teraz nadszedl czas wlasnie takowych wyplat z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak wyglada sprawa wyplat na moneybookers ? Chodzi mi o to czy kazda wyplata w miesiacu jest darmowa ? Bo dawno tam nei gralem i nie pamietam a teraz nadszedl czas wlasnie takowych wyplat z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam na money, darmowe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak wyglada sprawa wyplat na moneybookers ? Chodzi mi o to czy kazda wyplata w miesiacu jest darmowa ? Bo dawno tam nei gralem i nie pamietam a teraz nadszedl czas wlasnie takowych wyplat z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam na money, darmowe  Dzieki bo juz przewertowalem polowe tematu i nic nei widze na ten temat i zaczynalem dosatwac kurwcie ze nawet nikt pomoc nie umie ale jak cos potrzebuja to pisza i pisza ... jeszcze raz dzieki Dindek 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|