|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez szans w dalszej fazie. To jest to o czym pisałem cały czas, dwie wkręteczki Tomczaka i Tkaczyka, zemściło się na koniec powiem Ci, ze jak Zroman stracil pilke i Ivanov do kontry lecial to juz myslalem, ze przegraja.. gdyby nie Jurecki to by tak bylo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez szans w dalszej fazie. To jest to o czym pisałem cały czas, dwie wkręteczki Tomczaka i Tkaczyka, zemściło się na koniec powiem Ci, ze jak Zroman stracil pilke i Ivanov do kontry lecial to juz myslalem, ze przegraja.. gdyby nie Jurecki to by tak bylo Vive zajęło 3 miejsce, a nie 4
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez szans w dalszej fazie. To jest to o czym pisałem cały czas, dwie wkręteczki Tomczaka i Tkaczyka, zemściło się na koniec powiem Ci, ze jak Zroman stracil pilke i Ivanov do kontry lecial to juz myslalem, ze przegraja.. gdyby nie Jurecki to by tak bylo Nie rozumiem takiego rozwiązania. Nie musisz wygrać, podajesz, dajesz się faulować na 9 metrze i z rzutu wolnego oddajesz rzut na 2/3 sekundy przed końcem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez szans w dalszej fazie. To jest to o czym pisałem cały czas, dwie wkręteczki Tomczaka i Tkaczyka, zemściło się na koniec powiem Ci, ze jak Zroman stracil pilke i Ivanov do kontry lecial to juz myslalem, ze przegraja.. gdyby nie Jurecki to by tak bylo Vive zajęło 3 miejsce, a nie 4 w takim razie najlepiej wpasc na Metalurga bo Kopenhaga i Zagrzeb poza zasiegiem
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
To teraz dawać Metalurg albo Cimos i powinno być dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zorman nie dość że nie czuł się najpewniej to jeszcze kozłował nie na swoją stronę. Nie ma co mieć do niego pretensji, brawa za awans. Tkaczyk jak 7 lat temu zaczął kombinować z wkrętkami na kontrze tak do dziś się nie nauczył, a w ślady idzie kolejny Tomczak, tego szkoda najbardziej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez szans w dalszej fazie. To jest to o czym pisałem cały czas, dwie wkręteczki Tomczaka i Tkaczyka, zemściło się na koniec powiem Ci, ze jak Zroman stracil pilke i Ivanov do kontry lecial to juz myslalem, ze przegraja.. gdyby nie Jurecki to by tak bylo Vive zajęło 3 miejsce, a nie 4 w takim razie najlepiej wpasc na Metalurga bo Kopenhaga i Zagrzeb poza zasiegiem Nie powiedziałbym że te drużyny poza zasięgiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hansen i spolka chyba jednak tez.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jeszcze nie wiadomo, czy Kopenhaga wyjdzie z 2 miejsca, może ograć u siebie Kiel i wyjść z 1 miejsca.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie Kopenhaga mocniejsza od Zagrzebia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze nie wiadomo, czy Kopenhaga wyjdzie z 2 miejsca, może ograć u siebie Kiel i wyjść z 1 miejsca. No tak może być jeszcze tak że Vive dostanie Kilonie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|