Mannarino, Adrian - DEL Potro, Juan Martin TYP:1 KURS: 9,10
Panowie Ci spotkali się już raz na kortach w czerwcu zeszłego roku. Górą wtedy był Francuz, który po zaciętym pojedynku wygrał 7-6, 7-6. Mimo, że w rankingu ATP dzieli ich aż 80 miejsc to ja jestem skłonny zaryzykować i zagrać na Manarino, bo skoro w zeszłym roku udało mu sie ograć Argentyńczyka, to czemu miałoby mi się nie udać w tym roku Tym bardziej, że Del Potro nie jest aktualnie w jakiejś oszałamiającej formie-na 5 ostatnich meczów wygrał tylko jeden z naszym rodakiem Łukaszem Kubotem. Wszystko zależy od motywacji Manarino, bo w tenisa to on grać na pewno potrafi, jednak w jego grze często przeplatają sie momenty wręcz genialne z amatorskimi. Miejmy nadzieję , że tych pierwszych będzie w dzisiejszym spotkaniu znacznie więcej.
user Jasiu cytat" Dla mnie PNA to ulubiony turniej już od kilku lat i gdybym miał do wyboru finał PNA pomiędzy np. Gabonem i Gwineą, a gran derbi, niemal bez wahania wybrałbym to pierwsze."
Mi kiedyś kazali wysłac zdjęcie ryja i dowód, akurat przegrałem wszystko i zdenerwowany wysłałem im zdjęcie pisiora. Nie polecam, zawiesili mi konto po tym
Mi kiedyś kazali wysłac zdjęcie ryja i dowód, akurat przegrałem wszystko i zdenerwowany wysłałem im zdjęcie pisiora. Nie polecam, zawiesili mi konto po tym
pozamiatal
Dodam tylko, że to post odnośnie precesu weryfikacyjnego w bet365
zbanowali go pewnie tylko dlatego bo bo miał pecha gdyż e-maila z fotką odebrał jakiś lolek a nie panienka która nie dość, że zweryfikowała by mu pozytywnie konto to jeszcze dodała w ramach promocji jakieś 10GB free
pozamiatal
Dodam tylko, że to post odnośnie precesu weryfikacyjnego w bet365
Nie wiem czy ktoś z was ogląda serial BMS, ale akurat gdy prosili o zdjęcie ryja z dowodem oglądałem ten odcinek: