|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli losowo wypłacają i trzeba mieć przy tym trochę szczęścia.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy najlepszy buk 2011 roku , wypłacił dzisiaj komukolwiek na moneybookers?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
u mnie na Neteller w 16 h wypłata doszła.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy ,betsson realizuje wypłaty tylko w przypadku drugiej weryfikacji? Jak ma się konto zweryfikowane kilka lat to standardowo drugi raz weryfikują?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Śmieszny jest buczek,czekam na wypłatę trzeci dzień...Cisza. Po tygodniu pewnie poproszą o scany... Po drugim zweryfikują i po trzecim tygodniu może wypłacą! Oj nie tak powinien funkcjonować bukmacher 2011 roku ! Nigdy więcej......
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obrośli w piórka po otrzymaniu nagrody. To co ostatnio wyprawiaja jest żenujące!
Nie szanuja klienta a poziom obsługi klientów jest na poziomie bliskim dna. Betsson=Żenada=Wstyd=Amatorstwo=Lekceważenie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Betsson równa sie dziadostwo.Brak szacunku dla ludzi z których zyja.Ja im podziekowałem po paru latach w tamtym roku.Zatrzymali mi wpłatę na tydzien żadając powtórnej weryfikacji.Szkoda gadać.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Betsson równa sie dziadostwo.Brak szacunku dla ludzi z których zyja.Ja im podziekowałem po paru latach w tamtym roku.Zatrzymali mi wpłatę na tydzien żadając powtórnej weryfikacji.Szkoda gadać. WPŁATĘ? Czy to literówka??? Jeśli nie, to wreszcie weryfikują przed grą a nie dopiero gdy mają zobowiązania. To byłby już jakiś postęp: Szanowny XXX niestety dokumenty przesłane do nas celem weryfikacji nie zostały uznane. Z przykrością informujemy iż jesteśmy zmuszeni odesłać depozyt do nadawcy". Dostałem wypłatę, wypłaciłem. Czekałem kilka dni... Potem znowu dostałem propozycję 200zł 100% reload... Nie skorzystam. Szkoda nerwów. A co do tej nagrody uważam, że ją najnormalniej kupili - to biznes. A regulacje Cypru... no są, bez wątpienia zachęcające, ale Betsson i dla i tak "nielegalnych" graczy nie powinny być wyznacznikiem wyboru buka, a opłacalność podejmowanego ryzyka. Może czas na licencję z Antigui czy Barbadosu i kolejną nagrodę małego egzotycznego govermentu? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie jest to literówka...Tylko że wpłaty i wypłaty realizowałem przez około 7 lat i raptem zatrzymali mi kase i dopiero po mouich monitach napisali ze chcą powtórnej weryfikacji.Wpłate po prostu powinni zwócić lub udostępnić ją do gry i wysłać mi maile że chca weryfikacji.Badziewie...nigdy więcej Betsson
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Musieli komuś wypłacić, a Ciebie odblokują jak kto inny przegra, albo wpłaci. :lol: Nie chce mi się wierzyć, ale wszystko wskazuje że dyszą jak zip. Wysłali mi SPAM o bonusie żebym wcześniejszą wygraną oddał. Ale nic z tego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pisalem miesiąc temu ze bukmacher ma problemy z plynnoscią jak po miechu widzę ciąglę to samo, te same problemy i to wcale nie pojedyńcze, to coś w tym widac jest...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wypłata zlecona wczoraj późnym wieczorem dzisiaj po południu pieniądze na koncie.Wielki plus dla bukmachera, żadnej weryfikacji.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Oczywiscie na koncie MB? Na konto bankowe to betsson potrzebuje srednio 5dni, przynajmniej w moim przypadku. Juz z rok u nich nie gralem, ale chyba 4 dni robocze to byl u nich max szybkosci.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wypłata zlecona wczoraj późnym wieczorem dzisiaj po południu pieniądze na koncie.Wielki plus dla bukmachera, żadnej weryfikacji. Manchester City przegrał ze Swansea... PSV uległo Breda... a Lazio zmuszone zostało uznać wyższość Bolognii - to wiele tłumaczy. A swoją drogą warto zalinkować supportowi posta i upomnieć się o choć freebeta. 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Oczywiscie na koncie MB? Na konto bankowe to betsson potrzebuje srednio 5dni, przynajmniej w moim przypadku. Juz z rok u nich nie gralem, ale chyba 4 dni robocze to byl u nich max szybkosci. Tak na koncie MB
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Tak ky-lo to tylko tlumaczy Twoja glupote. Firma gdzie 15% przychodow to bukmacherka czeka na jakies smieszne wyniki zeby wyplacic ludziom pieniadze.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tak ky-lo to tylko tlumaczy Twoja glupote. Firma gdzie 15% przychodow to bukmacherka czeka na jakies smieszne wyniki zeby wyplacic ludziom pieniadze. Ciekawe jak te śmieszne wyniki przełożyły się na topniejące depozyty graczy. I jak można później spożytkować przychody? Wypełnić zobowiązania?  Głupotę? Powiedz Panie "Mundry" skąd wiesz, że 15%? Z palca? Czy może z forum, albo bloga?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dziwne... że dopiero moja głupota zaczęła Cię razić. Zarejestrowany 11-11-2011 pierwszy raz na forum zabiera głos w obronie Betssona.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Czytac mecz.pl mozna bez wypowiadania sie ale jak sie czyta takie dyrdymala przedszkolaka to wkoncu nie wytrzymalem. Sorry 22% jest ze sportsboka Takie rzeczy sa wszedzie dostepne: http://storm.zoomvisionmamato.com/player/betsson/objects/pyqsbm5d/Plansza nr 21 Takze pozdro & pocwicz
|
|
|
Link skopiowany do schowka