Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 19 1 2 3 4 5 6 7 18 19
L
old hand
old hand
L Offline
Originally Posted by nOcnY

to bilet na samolot, ale tak czy tak tanio

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak dobrze poszukać to nocleg też tani można znaleźć wink

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
+ lot

smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
No raczej ;] Ale moze ktos sie skusi smile Nie od dzis wiadomo, ze grupon czy inne zawsze maja jakis drobny haczyk czyli wlasnie w tym przypadku brak przelotu

veteran
veteran
Originally Posted by pszek
wwwujek,

Proszę o radę, kiedy najlepiej kupować wycieczkę. Mam już zaklepany urlop na weekend majowy. Lepiej teraz coś brać, czy czekać do końca i łapać coś last minute?
Dzięki

Ponawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
wwwujek,

Proszę o radę, kiedy najlepiej kupować wycieczkę. Mam już zaklepany urlop na weekend majowy. Lepiej teraz coś brać, czy czekać do końca i łapać coś last minute?
Dzięki

Ponawiam

Przepraszam, uciekło mi to.. Ja uważam, że jesli potrzebne Ci 1/2 miejsca, to czekaj.. Przy większej ilości, należałoby rozważyć zakup już teraz. Wiem, że na wiele kierunków będą dodatkowe samoloty, więc miejsca powinny być.

Jaki kierunek?

Pozdrawiam.

veteran
veteran
Originally Posted by wwwujek
wwwujek,

Dzięki

Ponawiam

Przepraszam, uciekło mi to.. Ja uważam, że jesli potrzebne Ci 1/2 miejsca, to czekaj.. Przy większej ilości, należałoby rozważyć zakup już teraz. Wiem, że na wiele kierunków będą dodatkowe samoloty, więc miejsca powinny być.

Jaki kierunek?

Pozdrawiam.

Dzięki.

Będę potrzebował akurat 2 miejscówki. A kierunki to pewnie: Egipt, Turcja, Grecja.

G
stranger
stranger
G Offline
A propos przelotu turystycznego, to warto najpierw wiedzieć co to jest zanim zacznie się z tego wyśmiewać:P http://www.itaka.pl/informacje/zanim_zarezerwujesz/przelot_turystyczny/index.php

A co do last minute, to jak masz wybrany konkretny kraj do którego chcesz jechać to rezerwuj od razu, bo potem nie wiadomo czy trafisz na taką wycieczkę. Ale! jeśli cenisz spontaniczność to czekaj, może trafi się lepsza oferta laugh osobiście polecam wyjazdy z Itaką.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
ciekawa reklama na pierwszy post laugh

veteran
veteran
Originally Posted by gosza
A propos przelotu turystycznego, to warto najpierw wiedzieć co to jest zanim zacznie się z tego wyśmiewać:P http://www.itaka.pl/informacje/zanim_zarezerwujesz/przelot_turystyczny/index.php

A co do last minute, to jak masz wybrany konkretny kraj do którego chcesz jechać to rezerwuj od razu, bo potem nie wiadomo czy trafisz na taką wycieczkę. Ale! jeśli cenisz spontaniczność to czekaj, może trafi się lepsza oferta laugh osobiście polecam wyjazdy z Itaką.

ile masz prowizji od tego laugh?

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Witam serdecznie.
W wakacje mamy ze znajomymi (2 pary) ochotę wyjechać gdzieś na 2 tygodnie. W grę wchodzi Chorwacja i Włochy. Podróż samochodem. Szukamy obecnie jakiegoś domku. Fajnie by było gdyby był w miarę blisko morza. Mając samochód na miejscu będziemy chcieli trochę pozwiedzać, ale przede wszystkim chodzi o wypoczynek nad morzem i wieczorne imprezowanie wink Może ktoś coś polecić? Szczerze mówiąc nie wiem na co się nastawiać bo to nasz pierwszy tego typu wyjazd. Jeśli chodzi o kasę to zamierzamy przeznaczyć 2000-2500 zł.
Z góry dzięki za pomoc smile

D
veteran
veteran
D Offline
Originally Posted by Dyniu
Witam serdecznie.
W wakacje mamy ze znajomymi (2 pary) ochotę wyjechać gdzieś na 2 tygodnie. W grę wchodzi Chorwacja i Włochy. Podróż samochodem. Szukamy obecnie jakiegoś domku. Fajnie by było gdyby był w miarę blisko morza. Mając samochód na miejscu będziemy chcieli trochę pozwiedzać, ale przede wszystkim chodzi o wypoczynek nad morzem i wieczorne imprezowanie wink Może ktoś coś polecić? Szczerze mówiąc nie wiem na co się nastawiać bo to nasz pierwszy tego typu wyjazd. Jeśli chodzi o kasę to zamierzamy przeznaczyć 2000-2500 zł.
2000-2500 zł na osobe?? czy wszystkich.. Byłem w sierpniu na 2 tygodnie zeszłego roku samochodem. Tydzień zwiedzania i tydzień nad morzem. Noclegi szukałem na booking.com. Chorwacja dużo tańsza planuje w tym roku ale do zwiedzania duzo duzo mniej... Jak będziesz miał jakieś pytania wal.. PS. Włochy maja drogie autostrady..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Do Chorwacji nie ma sensu wcześniej coś rezerwować. Na miejscu można fajne ceny wynegocjować, a sporo jest tego. Jeżeli chcesz fajne imprezy to tylko Novalija - taka mini Chorwacka Ibiza wink. Imprezowe życie nocne, ale bardziej spokojniejsze jest w Trogirze, albo Makarskiej. Ogólnie to radziłbym nie siedzieć w jednym miejscu całych dwóch tygodniu tylko np. tydzień północ, tydzień bardziej na południe. Można wtedy więcej zwiedzić.

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
Originally Posted by Danielos
Originally Posted by Dyniu
Witam serdecznie.
2000-2500 zł na osobe?? czy wszystkich.. Byłem w sierpniu na 2 tygodnie zeszłego roku samochodem. Tydzień zwiedzania i tydzień nad morzem. Noclegi szukałem na booking.com. Chorwacja dużo tańsza planuje w tym roku ale do zwiedzania duzo duzo mniej... Jak będziesz miał jakieś pytania wal.. PS. Włochy maja drogie autostrady..

Do Chorwacji NIGDY z rezerwacją, lepiej w ciemno smile wybierzecie co wam pasuje, ponegocjujecie. Primosten np. jest spoko - 1 km obok dyskoteka Aurora, najlepsza w Cro smile

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
pierwszy tydzien kwietnia wybieram sie z kolezanka do Pragi.
Mozecie polecic jakies hostele lub relatywnie tanie hotele w dobrym polozeniu?

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Witam.

Turcja i Tunezja, w bardzo fajnych cenach, na połowę maja..

http://ibe01.merlinx.pl/agent/5323/travel/?st=CMP&ca=A&cmpid=326582817

7 dni, all inc, przelot.. Hotele 4*. Główne kryterium -> cena.

Pozdrawiam.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Bułgaria autokarem w połowie czerwca..

7 dni pobytowych, HB lub All inc (odrobinę droższe)..

http://ibe01.merlinx.pl/agent/5323/travel/?st=CMP&ca=A&cmpid=326587416

Strona 5 z 19 1 2 3 4 5 6 7 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (rafal08), 3,741 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,302
Posty5,840,240
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026