Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 16 1 2 13 14 15 16
W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Może jakiś dealer mi coś poleci? Może jak ruszę ten mój organizm to lepiej pójdzie?

Bonus: Unibet
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by wwwujek
Może jakiś dealer mi coś poleci? Może jak ruszę ten mój organizm to lepiej pójdzie?

zostaw suple, od soboty raptem 3dni.

wwwujek, +/- 2kg moze skladać się woda, niestrawione jedzenie, kupa itd i to razem daje Ci efekt, że waga stoi. Co Ty robisz na siłowni? 30minut. hmm ja sie na silowni rozgrzewam 15 .. ale to nie o to chodzi? biegasz aero czy cwiczysz silowo? czy moze razem?
Jesli chodzisz wieczorem biegac aero to nie bedziesz mial takiego efekty jakbys robił to rano - przed sniadaniem. Po całym dniu organizm jest pełen węgli itd więc palisz to co zgromadziłes przez cały dzien. Owszem bedziesz miał mniejszy bilans kaloryczny i bedziesz chudł - jednak troche wolniej. A i nawet z rana - proces spalania rozpoczynyna się po okolo 20minutach jeśli wcześniej dobrze się rozgrzałes. (jeśli biegniesz w odpowiednim tempie - bo jeśli za wysokie tętno to palisz mieśnie - jeśli za wolno to samo)
Na siłowni przydałby Ci się trning siłowy - gdyż on wymusza na organizmie spalanie kalorii dlugo po treningu. Po samym treningu aero max 40 minut, co by mięsni nie popalić w nogach.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Moja aktywność fizyczna sprowadza się ostatnio do:
- nordic 40 min (czasem i 50 min)
- rowerek stacjonarny 40 min
- siłownia - wykonuję najprostsze ćwiczenia, staram się równomiernie pracować jeśli chodzi o partie ciała, ciężar stanowi ok 60% max w końcowej fazie. Na każdą partię mam 4 serie. Trwa to około 60 minut (wczoraj było krócej)

Nie biegam, muszę najpierw "trochę" stracić.. Niestety palą mnie stopy i piszczele.. Mam zerwane krzyżowe przednie, wole jeszcze nie ryzykować.

No i teraz wracam do "odpowiedniego tętna".. Mam pulsometr Sigmy.
Niestety nie robiłem badań, jeśli chodzi o strefy i HRmax.
Szacuję na podstawie wzoru (220 - wiek) (mam świadomość, że to mocny szacunek). W zegarku mam ustawione strefy między 55, a 70% HRmax.

Nie wierze, że każdy biegający ustalił sobie strefy motodą inwazyjną, czy też nie inwazyjną, ale też nie szacunkową..

Pozdrawiam.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Widzisz, jak nordic to nie rowerek..

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Dieta w miare jest, wysiłek jest powinno lecieć ale spokojnie - nie od razu. Od soboty do dzis to masz 3dni, ile miało ubyć?Tak jak mówie +- 2kg o w ciągu dobry sie zmienia. Odstaw wagę w cholere na tydzień. Na wagę wejdz najwcześniej w niedziele. To troche motywacji odbiera jak nic nie leci.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by crova
Dieta w miare jest, wysiłek jest powinno lecieć ale spokojnie - nie od razu. Od soboty do dzis to masz 3dni, ile miało ubyć?Tak jak mówie +- 2kg o w ciągu dobry sie zmienia. Odstaw wagę w cholere na tydzień. Na wagę wejdz najwcześniej w niedziele. To troche motywacji odbiera jak nic nie leci.

Dietę trzymam trzeci tydzień, wcześniej leciało, spadło w sumie 6kg. Chodzi o to, że od soboty nic dalej nie idzie, to jest najgorsze..

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Czyli jeszcze conajmniej 6 tygodni przed Tobą.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by lupus
Czyli jeszcze conajmniej 6 tygodni przed Tobą.

O czym mówisz?
Przede mną już tylko dieta smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
taaa do czasu az wlaczy Ci sie ssanie takie, ze nie wytrzymasz wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by jpl
Swoją drogą to czytałem w innym temacie Twoja wypowiedź Lupus i jak napisałeś, że jesz 3 obiady to się za głowę złapałem laugh Szacun, ja bym nie wmusił w siebie tyle wink

Chłopie, ale ja waże 25 kg mniej niż Ty grin
U mnie wpada cos miedzy 2800 a 3400 kcal, w zaleznosci od dnia tygodnia.

Originally Posted by style
lupus jak możesz to napisz jak wygląda Twoja dieta, we wcześniejszych postach pisaleś, ze przed treningiem zero węgli, a co w przypadku treningu z rana(trening silowy+aeroby), pobudka: 5:30, śniadanie: 5:45, 6:45 trening, płatki owsiane plus odżywka białkowa na śniadanie może być czy nie bardzo?

Dzięki

Rano siłowo lub biegowo to ja moze trenowalem z 10 razy w życiu.
Musialbyc popytac kogos kto trenuje w takich godzinach, bo sporo jest takich osob.
Ale wiadomo tutaj, trzeba wrzucic wegle smile

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
wuujek nie wiedziałem, że juz 6poleciała. Najszybciej leci waga w dół w początkowej fazie odchudzania, teraz nie patrz na to i nie porównuj tempa w jakim leciało przez pierwsze tygodnie. Teraz organizm się juz troche przyzwyczaił i nie pali tyle co wcześniej, co istotą rzeczy, wpłynie na mniejsza ilosc kg. Jak przez dajmy na to pierwszy miesiac walnąłes 6kg to jak przez drugi zlecisz 4to bedzie sukces mega.

jpl Offline
a.k.a. "Klajd Frog"
a.k.a. "Klajd Frog"
Originally Posted by lupus
Originally Posted by jpl
Swoją drogą to czytałem w innym temacie Twoja wypowiedź Lupus i jak napisałeś, że jesz 3 obiady to się za głowę złapałem laugh Szacun, ja bym nie wmusił w siebie tyle wink
Chłopie, ale ja waże 25 kg mniej niż Ty grin
U mnie wpada cos miedzy 2800 a 3400 kcal, w zaleznosci od dnia tygodnia.

Dlatego naprawde Cie podziwiam ze potrafisz tyle wpier***ić wink

Ja nawet jak robiłem mase i w 2 tyg przybylo mi ponad 10kg to tyle nie jadłem wink

PS. Nie wiem czy to normalne ale od jakiegoś czasu jak jem jakiegoś kebaba, pizze czy choćby frytki z biedronki to mam takie wyrzuty sumienia jakbym ru***ał brzydką zakonnicę laugh
Na drugi dzień idzie potem taki trening, że mi gały z orbit wylatują żeby tylko sie tego pozbyc grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Vendetta
Originally Posted by panKa$a
Originally Posted by panKa$a
Lupus nie usnę przez najbliższe dwie doby chyba, coś Ty mi załatwił laugh

Tomahawk. Underground labs wink

tam jest ta niesławna geramina? laugh

Jest. Ale czy ja wiem czy taka niesławna wink

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
dzisiaj oficjalnei dolączam sie do grona REDUKUJĄCYCH na mecz.pl wink
Ostra dieta plus trening taki jak wpsialem do tematu o siłowni al ez jedną zmianą - nie biegam juz po siłowni tylko 2 razy w tygodniu tzw. dni nietreningowe na pusty zoładek czyli przed sniadaniem. smile
Zobaczymy co z tego bedzie smile
Kiedys wklejalem fotki na których wazylem z tego co paietam okolo 82kg a bylo to w ubiegle wakacje, przez zime troche przymasowalem( shock and storm + gainer i typowo masowy trening i dieta) i waze teraz 90kg. Przyszlo 8kg ale nie moge powiedziec ze czystego miesnia co i tak bylo chyba niemozliwe biroąc pod uwage fakt ze nie ominela mnie jedna dosc powazna kontuzja. Chce teraz zrzucic nieduzo bo 3-4 kg ale zalozenie jest takie zeby nei stracic masy miesniowej. Tylko nie piszcie mi ze to niemozliwe crazy

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Bcaa wrzuć zeby jak najmniejszy ubytek w mięsniach był smile
Powodzenia wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Mniej więcej ile czasu przed wybyciem na siłownie [osobiście u mnie trening cardio - bieznia , rower etc.] należy coś zjeść i co będzie najlepsze - jakiś jogurt czy lepiej coś bogatszego w węglowodany.
To samo po treningu - coś do jedzenenia mnie więj w jakim czasie po ?

I długotrawle lepszy efekt daje trening cardio z rana czy przed wiczorem ?

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Banan, olej jogurty

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
A olej jaki? Z pierwszego tloczenia? ;p

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by Big_star
oliwa z oliwek

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Big_star

▸ olewać

potocznie: bagatelizować, lekceważyć coś lub kogoś

Strona 15 z 16 1 2 13 14 15 16

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, burbon, kamel, donic, betowiec, forty, aker, 11kera11), 840 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,372
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025