|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Właśnie włączyłem tv. Murawa w Wejherowie [ Linked Image]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
To ze Inter ostatnio wygral z zaprzyjaznionym klubem pierwszy mecz od conajmniej siedmiu sopitkan nie znaczy ze wszystko cacy jest z ta druzyna juz LM to inna bajka niewazne ze Marsylia cieniuje. Moim zdaniem i Inter i Bayern odpadaja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niewazne, ze marsylia cieniuje i gra na wyjezdzie  zupelnie niewazne  punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja na ten Bayern bym uważał. MUSZĄ wygrać, ale jak Basel walnie im bramę, co nie tak trudno sobie wyobrazić, to 3-1 wcale już takie łatwe nie będzie...
Myślę, że Inter powinien wygrać, Marsylia kompletnie w rozsypce, a Mediolan coś zaczął grać. Mam pytanie, oglądałeś pierwszy mecz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ze Inter ostatnio wygral z zaprzyjaznionym klubem pierwszy mecz od conajmniej siedmiu sopitkan nie znaczy ze wszystko cacy jest z ta druzyna juz LM to inna bajka niewazne ze Marsylia cieniuje. Moim zdaniem i Inter i Bayern odpadaja Skąd ten pomysł ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja na ten Bayern bym uważał. MUSZĄ wygrać, ale jak Basel walnie im bramę, co nie tak trudno sobie wyobrazić, to 3-1 wcale już takie łatwe nie będzie...
Myślę, że Inter powinien wygrać, Marsylia kompletnie w rozsypce, a Mediolan coś zaczął grać. Mam pytanie, oglądałeś pierwszy mecz? Nie, ale jak rozumiem znasz jego wynik? Ile bramek strzelili Bawarczycy? Dyskusja jest czysto akademicka, dopóki nie poznamy dzisiejszego wyniku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę, że Inter powinien wygrać, Marsylia kompletnie w rozsypce, a Mediolan coś zaczął grać. Mam pytanie, oglądałeś pierwszy mecz? Nie, ale jak rozumiem znasz jego wynik? Ile bramek strzelili Bawarczycy? Dyskusja jest czysto akademicka, dopóki nie poznamy dzisiejszego wyniku. Więc jak możesz się wypowiadać nie oglądając meczu? Prosze Cie, Baya u siebie i Baya na wyjeździe to zupełnie inne zespoły. Skoro po meczu Basel-Baya najlepszym piłkarzem na boisku jest bramkarz szwajcarów to na pewno nie dostał tego za przebywanie na boisku. Drugiego takiego szczęścia mieć nie będą, poza tym wraca Bastian a ile znaczy dla środka Bayernu nie trzeba tłumaczyć
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Bayern tez cieniuje od dluzszego czasu no dobra u siebie wygrywa po 2-0 ale Basel ja mysle ze cos wymysli jak ktos napisal jeden gol Basel i juz mokrow gaciach a oni tego gola moga strzelic przy 0-0 1-0 dla Bayernu i nawet 2-0 Bayern bedzie niebezpiecznie niskim prowadzeniem gospodarzy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie glos "z wewnatrz" mowi, ze inter dzis kryje handi -1.5  gdzies gleboko przebija sie cs 4-0, ale tu juz chyba przegina i to zdrowo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę, że Inter powinien wygrać, Marsylia kompletnie w rozsypce, a Mediolan coś zaczął grać. Mam pytanie, oglądałeś pierwszy mecz? Nie, ale jak rozumiem znasz jego wynik? Ile bramek strzelili Bawarczycy? Dyskusja jest czysto akademicka, dopóki nie poznamy dzisiejszego wyniku. Więc jak możesz się wypowiadać nie oglądając meczu? Prosze Cie, Baya u siebie i Baya na wyjeździe to zupełnie inne zespoły. Skoro po meczu Basel-Baya najlepszym piłkarzem na boisku jest bramkarz szwajcarów to na pewno nie dostał tego za przebywanie na boisku. Drugiego takiego szczęścia mieć nie będą, poza tym wraca Bastian a ile znaczy dla środka Bayernu nie trzeba tłumaczyć masz racje, ale basel tez mialo jeszcze z dwie bardzo dobre okazje w pierwszym meczu z tego co pamietam  dzisiaj pewnie tez beda miec przynajmniej jedna
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
To ze Inter ostatnio wygral z zaprzyjaznionym klubem pierwszy mecz od conajmniej siedmiu sopitkan nie znaczy ze wszystko cacy jest z ta druzyna juz LM to inna bajka niewazne ze Marsylia cieniuje. Moim zdaniem i Inter i Bayern odpadaja we włoszech to wszyscy się przyjaźnią jak jest taka potrzeba 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
masz racje, ale basel tez mialo jeszcze z dwie bardzo dobre okazje w pierwszym meczu z tego co pamietam  dzisiaj pewnie tez beda miec przynajmniej jedna ten to mam te swoje złote myśli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bayern tez cieniuje od dluzszego czasu no dobra u siebie wygrywa po 2-0 ale Basel ja mysle ze cos wymysli jak ktos napisal jeden gol Basel i juz mokrow gaciach a oni tego gola moga strzelic przy 0-0 1-0 dla Bayernu i nawet 2-0 Bayern bedzie niebezpiecznie niskim prowadzeniem gospodarzy tiaaaa, masz racje. Nie wygrało tam Napoli, City, Villarreal, Bayer, Schalke a Basel ich odprawi. Dobrze będzie jak Basel zagości pare razy za połową
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z calym szacunkiem dla bazyliszkow, ale w tej parze jest roznica conajmniej jednej klasy uf nieuznany dla gryfiątek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
masz racje, ale basel tez mialo jeszcze z dwie bardzo dobre okazje w pierwszym meczu z tego co pamietam  dzisiaj pewnie tez beda miec przynajmniej jedna ten to mam te swoje złote myśli  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
masz racje, ale basel tez mialo jeszcze z dwie bardzo dobre okazje w pierwszym meczu z tego co pamietam  dzisiaj pewnie tez beda miec przynajmniej jedna ten to mam te swoje złote myśli   jak sie nie rozumie skrotow myslowych to tak jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Domel A co, jak będą mieli drugi raz takie szczęście? Poza szczęściem to także, jak piszesz umiejętności bramkarza oraz fakt, czy napastnik miał miejsce i czas na skuteczny strzał. Ja po prostu uznałem, że 1,4 na awans Bayernu i 1,6 -1 to żart bukmacherów... Za niskie kursy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w kazdym badz razie dla mnie dzisiaj pewniejszy jest inter @2 niz bayern -1 @1.6
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hjudż wymiata panowie, wymiata 
|
|