|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Luki dzis odrobimy ten hokej spokojnie  No mam nadzieje bo zaczalem ostatnio ladnie i szkoda by bylo obnizyc loty, a cos na podwojenie by sie przydalo Co do tej Szwecji to nie kumam , jada ich na wyjezdzie 4-0 i zamiast u siebie konczyc rywalizajce to oni sie bawia i chyba czeka ich jeszcze mecz na wyjezdzie, no ale **uj z nimi Zwracam honor jesli chodzi o Chelsea  ładnie sie rozprawili. Troche inaczej to widzialem po ostatnich wynikach Napoli no ale... Aza zgodnie z planem odprawila nasza i tak jak Ci pisalem nawet nie pierdła  Chociaz ten dubel Ci siadl Vika + The Blues izi powiem Ci ze u mnie tez forma jest lepiej zagrac singla , dubla czy ewentualnie tripla niz czekac na stacji na pociag ktory przed stacja moze wypasc z torow  dokladnie z takiego samego zalozenia wychodze  Z hokeja dzisiaj SKA powinno byc izi jak wczoraj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak jak we wtorek oczywiscie*
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie ja trochę off-topic, ale czy jest tu na forum może jakiś doświadczony "flyer" który mógłby mi doradzić jaką opcję lotu wybrać na majówkę? Ponieważ nigdy nie leciałem a muszę sie gdzieś przedostać i nie wiem z jakiej stronki korzystać a widziałęm tu kiedyś jakiś temat właśnie o tanich lotach, dzięki z góry
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czyli SKA + Zlobin 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
łuki myslales łuki myslales nad charkowem ? dla mnie bardzooooo ciekawie wygloda oni drugi raz tak nieskutecznie nie zagraja ja juz o nich myslalem jak grali z Salzburgiem i wtedy kurs @2 ponad byl smaczny, ale od tamtych spotkan troche sie zmienilo, cos jak by obnizyli loty chlopaki. A Grecja jak to Grecja trudny teren. Moze sie skonczyc 1-1, ogolnie mysle ze Olympiakos nie przegra. ja mysle ze mecz zacznie sie od uderzenia ukraincow na 1-0 i wtedy grecy beda miec mokro bo kolejny gol gosci i lecą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli SKA + Zlobin  Jak dla mnie tylko SKA. Mysle jeszcze nad LInzem i Koszycami , ale mogą chciec zarobic zanim skoncza rywalizacje tak samo jak te gnojki ze Szwecji wczoraj. Dlatego dzis wole byc ostrozniejszy i nie umoczyc tak latwo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli SKA + Zlobin  eeee mam inny pomysl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie po co sie pchac w bialoruski hokej  ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Rooney strzeli @2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łuki myslales łuki myslales nad charkowem ? dla mnie bardzooooo ciekawie wygloda oni drugi raz tak nieskutecznie nie zagraja ja juz o nich myslalem jak grali z Salzburgiem i wtedy kurs @2 ponad byl smaczny, ale od tamtych spotkan troche sie zmienilo, cos jak by obnizyli loty chlopaki. A Grecja jak to Grecja trudny teren. Moze sie skonczyc 1-1, ogolnie mysle ze Olympiakos nie przegra. ja mysle ze mecz zacznie sie od uderzenia ukraincow na 1-0 i wtedy grecy beda miec mokro bo kolejny gol gosci i lecą mozna tez uderzyc w druga strone. Zaczna cisnac , dostana z kontry na 1-0 i po meczu
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie ja trochę off-topic, ale czy jest tu na forum może jakiś doświadczony "flyer" który mógłby mi doradzić jaką opcję lotu wybrać na majówkę? Ponieważ nigdy nie leciałem a muszę sie gdzieś przedostać i nie wiem z jakiej stronki korzystać a widziałęm tu kiedyś jakiś temat właśnie o tanich lotach, dzięki z góry wizzair ryanair
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale Tampines ciśnie niemiłosiernie w Singapurze, zaraz pewnie coś ustrzelą...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
łuki myslales łuki myslales nad charkowem ? dla mnie bardzooooo ciekawie wygloda oni drugi raz tak nieskutecznie nie zagraja ja juz o nich myslalem jak grali z Salzburgiem i wtedy kurs @2 ponad byl smaczny, ale od tamtych spotkan troche sie zmienilo, cos jak by obnizyli loty chlopaki. A Grecja jak to Grecja trudny teren. Moze sie skonczyc 1-1, ogolnie mysle ze Olympiakos nie przegra. ja mysle ze mecz zacznie sie od uderzenia ukraincow na 1-0 i wtedy grecy beda miec mokro bo kolejny gol gosci i lecą mozna tez uderzyc w druga strone. Zaczna cisnac , dostana z kontry na 1-0 i po meczu ty chyba niewiesz o co mi chodzi wyjazdowe zwyciestwo 1-0. to jeszcze zadna "przepustka" owszem handicap spory bo styka im 1x i maja awans ale jak 1-0 obejma goscie to nawet jak wyrownaja w kazdej chwili moga wbic 2 ukraincy.a piszesz 1-0 w druga strone to coz za problem strzelic dwie kolejne przez gosci gdybym byl trenerem charkowa nakaz ataku od 1minuty cel: strzelic 2 gole w meczu i nawet jak 1 strzeli olymp to awansujemy proste a uwierz mi maja ku temu mozliwosci taisony i inne gady
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ty chyba niewiesz o co mi chodzi wyjazdowe zwyciestwo 1-0. to jeszcze zadna "przepustka" owszem handicap spory bo styka im 1x i maja awans ale jak 1-0 obejma goscie to nawet jak wyrownaja w kazdej chwili moga wbic 2 ukraincy.a piszesz 1-0 w druga strone to coz za problem strzelic dwie kolejne przez gosci gdybym byl trenerem charkowa nakaz ataku od 1minuty cel: strzelic 2 gole w meczu i nawet jak 1 strzeli olymp to awansujemy proste a uwierz mi maja ku temu mozliwosci taisony i inne gady wiem o co Ci chodzi. Moze X2 to i dobra opcja, bezpieczniejsza. Nie sledzilem za bardzo pierwszego meczu , nie wiem jak sytuacja sie przedstawiala z perspektywy boiska. Dzisiaj mozemy tylko gdybac jak bedzie, boisko zweryfikuje wszystko, jedna przypadkowa akcja i plan taktyczny jednej czy drugiej druzyny moze isc w las. Jesli chcesz cos zagrac w strone tego meczu to moze jakis handi dodatni w strone Ukraincow ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
9 celnych strzałów w 27 minut, Tampines po bramkę do przerwy jazda!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ty chyba niewiesz o co mi chodzi wyjazdowe zwyciestwo 1-0. to jeszcze zadna "przepustka" owszem handicap spory bo styka im 1x i maja awans ale jak 1-0 obejma goscie to nawet jak wyrownaja w kazdej chwili moga wbic 2 ukraincy.a piszesz 1-0 w druga strone to coz za problem strzelic dwie kolejne przez gosci gdybym byl trenerem charkowa nakaz ataku od 1minuty cel: strzelic 2 gole w meczu i nawet jak 1 strzeli olymp to awansujemy proste a uwierz mi maja ku temu mozliwosci taisony i inne gady wiem o co Ci chodzi. Moze X2 to i dobra opcja, bezpieczniejsza. Nie sledzilem za bardzo pierwszego meczu , nie wiem jak sytuacja sie przedstawiala z perspektywy boiska. Dzisiaj mozemy tylko gdybac jak bedzie, boisko zweryfikuje wszystko, jedna przypadkowa akcja i plan taktyczny jednej czy drugiej druzyny moze isc w las. Jesli chcesz cos zagrac w strone tego meczu to moze jakis handi dodatni w strone Ukraincow ? spoko loko. oglodalem caly mecz i ukraincy byli lepsi ale brakowalo "kropki nad i" nie moge przejsc obojetnie tego meczu wart sprobowania awansu gosci 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
9 celnych strzałów w 27 minut, Tampines po bramkę do przerwy jazda! O0.5 do HT @2,20 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrałem all in w tym meczu, więc oby coś w końcu strzelili 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ty chyba niewiesz o co mi chodzi wyjazdowe zwyciestwo 1-0. to jeszcze zadna "przepustka" owszem handicap spory bo styka im 1x i maja awans ale jak 1-0 obejma goscie to nawet jak wyrownaja w kazdej chwili moga wbic 2 ukraincy.a piszesz 1-0 w druga strone to coz za problem strzelic dwie kolejne przez gosci gdybym byl trenerem charkowa nakaz ataku od 1minuty cel: strzelic 2 gole w meczu i nawet jak 1 strzeli olymp to awansujemy proste a uwierz mi maja ku temu mozliwosci taisony i inne gady wiem o co Ci chodzi. Moze X2 to i dobra opcja, bezpieczniejsza. Nie sledzilem za bardzo pierwszego meczu , nie wiem jak sytuacja sie przedstawiala z perspektywy boiska. Dzisiaj mozemy tylko gdybac jak bedzie, boisko zweryfikuje wszystko, jedna przypadkowa akcja i plan taktyczny jednej czy drugiej druzyny moze isc w las. Jesli chcesz cos zagrac w strone tego meczu to moze jakis handi dodatni w strone Ukraincow ? spoko loko. oglodalem caly mecz i ukraincy byli lepsi ale brakowalo "kropki nad i" nie moge przejsc obojetnie tego meczu wart sprobowania awansu gosci  powodzenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może po 30 celnym im wpadnie coś haha
|
|