|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no wlasnie, czytam roznego typu fora dla biegaczy i zadko kiedy mozna spotkac negatywna opinie na temat obuwia Joma, juz wiecej osob krytykuje np. Reeboki czy Nike  Mam tylko pytanie w jakiej siciowke znajde Jomy, bo w InterSporcie nie ma  Jomy faktycznie nie łatwo złapać. Ja akurat preferuje je do futsalu a zaopatruje się w hurtowniach obuwia sportowego. Jeżeli wiesz czego szukasz i nie potrzebujesz jakieś wyspecjalizowanej obsługi czy też fachowej porady ze strony sprzedawcy to chyba to najlepszy i niekiedy najtańszy sposób na dobre markowe obuwie. Nie mieszkam w dużej mieścinie ale mam to szczęście, że akurat mam taką hurtownie u siebie i współpraca układa się należycie  no wlasnie tym razem potrzebowalabym jakies fachowej pomocy, a jak widze te ceny np. InterSport to mi sie wlosy na glowie jeza. Duzo modeli Jomow mozna znalezc na allegro ale kurcze chcialbym sie dowiedziec jaka mam ta stope czy penetrujaca czy nie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
to wybierz się gdzieś do jakiegoś punktu gdzie można uzyskać porady na temat roddzaju stopy - ktoś opisywał, że w Asicsie określają takie rzeczy. Przecież sama porada nie wiąże się z tym, że mósisz u nich dokonać zakupu na poczekaniu..zawsze możesz powiedzieć, że mósisz przemyśleć sprawę...a zakupu dokonać tam, gdzie znajdziesz odpowiednie obuwie za rozsądną dla Ciebie cenę...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to wybierz się gdzieś do jakiegoś punktu gdzie można uzyskać porady na temat roddzaju stopy - ktoś opisywał, że w Asicsie określają takie rzeczy. Przecież sama porada nie wiąże się z tym, że mósisz u nich dokonać zakupu na poczekaniu..zawsze możesz powiedzieć, że mósisz przemyśleć sprawę...a zakupu dokonać tam, gdzie znajdziesz odpowiednie obuwie za rozsądną dla Ciebie cenę... hmm w Poznaniu chyba nie ma takiego sklepu ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś czy w Krakowie jest taki sklep, gdzie mogą powiedzieć mi o profilu stopy itd, coś jw. opisywał Jerome?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś czy w Krakowie jest taki sklep, gdzie mogą powiedzieć mi o profilu stopy itd, coś jw. opisywał Jerome? Sklep Biegacza, Kraków ul. Focha 1 30-111 Kraków Telephone: 12 42 22 000 www.sklepbiegacza.pl [ sklepbiegacza.pl] Chyba tu znajdziesz, 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w jakimś sexshopie dla fetyszów powinni wiedzieć 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
w jakimś sexshopie dla fetyszów powinni wiedzieć  czy oby tylko w sexshopie? Myślę że jakbyś dobrze trafił w lokalu to nawet w toalecie byś miał darmową ekspertyzę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lupus jakiego ty programu uzywales do biegania ?
działa Ci nadal bezproblemowo ?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
endomondo, działa na androidzie, na symbianie się pierd****i.
Z tego co pamiętam miałeś run keeepera.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak, ale właśnie, chcę wypróbować ten Twój i sprawdzić różnicę.
thx.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypad biegać, piękna pogoda! Run!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fauja Singh is the world's oldest marathon runner and will be turning 101 years old on April 1st! Nicknamed the 'Turbaned Tornado', Singh started running at the age of 89. Last October, Singh (100) completed the 42 km (26 miles) Toronto Marathon with a time of 8:11:5.9. A lifelong vegetarian, Singh's remarkable achievements are a testament that anything is possible.
Like and Share if this story inspires you!
Sources: http://www.cbc.ca/news/canada/​toronto/story/2011/10/16/​fauja-singh-toronto-marathon321​.html | http://en.wikipedia.org/wiki/​Fauja_Singh
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
endomondo, działa na androidzie, na symbianie się pierd****i.
Z tego co pamiętam miałeś run keeepera. Jesli chodzi o Symbiana to polecam Sports Trackera. To chyba program, który najlepiej dogaduje się z Symbianem  Na Andka jest tego multum i każdy znajdzie coś dla siebie. MapMyFITNESS+, CardioTrainer, Garmin Fit (podobno teraz jest płatny), MapMy Run, Runtastic czy Adidas MiCoach - do wyboru do koloru  Jest jeszcze coś takiego jak Learn To Run dla początkujących, który wg ustalonego treningu mówi kiedy trzeba biec, kiedy spacerek, zmienia nam muzyczkę podczas odpowiednich faz trenignowych etc.  Pogoda rzeczywiście zachęca do biegania Ja niestety muszę przyjąć jeszcze kilka porcji Ketonalu w tyłek i dopiero za kilka dni mogę zacząć myśleć o bieganiu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co sie stało? jakas kontuzja powazniejsza? mnie osttanio cos kregoslup pobolewa gdy dluzej pobiegam :/ Nigdy nie mialem z nim problemow ale widac ze na stare lata cos tam sie porobiło 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jesli chodzi o Symbiana to polecam Sports Trackera. To chyba program, który najlepiej dogaduje się z Symbianem  Sports Tracker - mistrzostwo na Symbiana Panowie a korzystał ktoś z shotów energetycznych (albo jakichś innych supli) przed albo podczas biegania? Ma to jakiś wpływ na dystans, siłe i samopoczucie ?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
endo jednak popularniejsze 800 000 do ok 80 000 robi różnice  uho, co konkretnie potrzebujesz? Mozesz walnac carbo po treningu, zjesc banana. Czy też chcesz cos, po czym bedziesz nie do zajechania?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
@lupus chodzi mi bardziej o tą drugą opcję  kiedyś był Tussipect, ale wrzucili go na receptę. Nigdy z tego nie korzystałem, a akurat zbliża się wydarzenie biegowe, na którym mi zalezy. I nie chodzi tu o wciągnięcie krechy i zrobienie z siebie barana, tylko o coś, co poprawi gdzies tam wypracowaną kondycję i da pewną wytrzymałość biegową...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja bym brał pierwszą pozycję, kwestia gustu bardziej. W sobote przebieglem pierwsze 5 km bez odpoczynku  Sukces mój, na butach Kalenje + mp3 na uszy  Eksra samopoczucie, zajefajna sprawa, co prawda padłem jak kaczka i o 18 juz spalem, ale naprawde niezle. Pozdrawiam biegaczy. P.S. nastawiłem sobie dzisiaj zegarek na 5.30, aby rundke zrobic, ale niestety jeszcze ta godzina przed robota mnie przerasta na bieganie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|