|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak poczytałem jak i ile jeLupus wniosek prosty - albo liczy, że Red Soxi wezmą go z minor league do składu albo szykuje formę na olimpiadę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co jecie na śniadanie?  PS Brokuł w lidlu po 1,77 zł. Dzisiaj zakupione zapasy na cały tydzień, brokuła to mogę wcinać i wcinać  A śniadanko to kurcze jakoś nie potrafię się odzwyczaić od pieczywa. Wcinam 3-4 kromki pełnoziarnistego + musli z mlekiem. Czasami jakieś jajeczko wjedzie, ale ile można jajka na śniadanie jeść? A Ty co jesz, może masz coś ciekawego? Pomysł z twarogiem i jogurtem na kolację wałkuję non stop to może i coś na śniadanie podbiorę od Ciebi  musli, jogurty, pelnoziarniste pieczywo...ludzie WY nie jecie normalnie kiełbasy, śledzi czy kurczaka...z czego macie Power do dzialania?!  no chyba że wszyscy zarobieni i cały dzień przed kompem...dolary zarabiają... 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Moje dzisiejsze sniadanie: Może nie wygląda zbyt apetycznie na zdjęciu, ale pyyyyyyyszne  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
co to jest? oprocz bananow i sera plesniowego? wyglada jak spleśniały naleśnik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
co to jest? oprocz bananow i sera plesniowego? wyglada jak spleśniały naleśnik  wygląda na omlet tylko pytanie z czym... po wypowiedziach lupulusa mogę strzelać że z siekanymi brokułami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tam raczej nie ma sera plesniowego  ja obstawiam szpinak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jest ten ser plesniowy ser na górze  nie zauwazylem wczesniej. Dosc dziwna mieszanina musze przyznac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tam raczej nie ma sera plesniowego  ja obstawiam szpinak jak nie ma jak widać, że leży na wierzchu omlet ze szpinakiem ser pleśniowy (brie, camembert) banan dżem brzoskwiniowy
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
to może zajmiemy się od jutra ustalaniem jadłospisów dla Lupusa  ...sami technolodzy żywności się tu zebrali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co to jest? oprocz bananow i sera plesniowego? wyglada jak spleśniały naleśnik Kolacja z dnia poprzedniego 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Omlet ze szpinakiem, camembertem, bananem, konfiturą morelową i polany syropem bezcukrowym Vanilia  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Moje dzisiejsze sniadanie: Może nie wygląda zbyt apetycznie na zdjęciu, ale pyyyyyyyszne  Skoro więc już wszystko wiemy oraz to, że jest pyszne zdradź nam jak brzmi instrukcja obsługi tej potrawy  bo szczerze mówiąc mósiałbym troche na nią popatrzeć aby wpadł mi ciekawy pomysł od czego zacząć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Omlet ze szpinakiem, camembertem, bananem, konfiturą morelową i polany syropem bezcukrowym Vanilia  [ Linked Image] omlet ze szpinakiem ser pleśniowy (brie, camembert) banan dżem brzoskwiniowy i kto jest miszczem? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
i kto jest miszczem?  Jedno zdarzenie Ci nie weszło brzoskwinia/morela tak więc kupon nieważny 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
i kto jest miszczem?  Jedno zdarzenie Ci nie weszło brzoskwinia/morela tak więc kupon nieważny   [ Linked Image] Skoro więc już wszystko wiemy oraz to, że jest pyszne zdradź nam jak brzmi instrukcja obsługi tej potrawy  bo szczerze mówiąc mósiałbym troche na nią popatrzeć aby wpadł mi ciekawy pomysł od czego zacząć  Obsługuję widelcem, raz dwa i nie ma  Omlet to zadna filozofia. Ja wolę na słodko, ale przecież kazdy wali takie składniki jakie lubi. W dodatku preferuję składniki na omlecie, wiec na patelnię leci z dodatków tylko szpinak, opcjonalnie twaróg, proch, wiórki kokosowe. Resztę daję na górę jak już leży na talerzu. Goget zakładaj omletowy temacik!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
pomysł dobry i orginalny przyznam jak na breakfast  Ja mam pomysł na nowy temat - ekstremalne potrawy... Ale nie takie wyuzdane z gróbszej półki, ale tak jak mój kolega kiedyś powiedział: nie sztuką jest mieć pieniądze i się naje...ć ale sztuką jest ich niemieć i to zrobić  Czyli reasumując zrobić coś dobrego z niczego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Omlet ze szpinakiem, camembertem, bananem, konfiturą morelową i polany syropem bezcukrowym Vanilia  [ Linked Image] Szpinak na słodko, o kurcze  Ale nie powiem, spróbuję takie cudo, ale w wersji na słono 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Według mnie to dupy nie urywa, omlet to żadna filozofia  Ja lubię, mógłbym jeść codziennie, a i tragedii jeśli chodzi o składniki nie ma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie no, prostota wykonania i wartości odżywcze sprawiają, że potrawa jak najbardziej warta uwagi 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|