|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Dawno nie grałem w bwin. Teraz zagrałem, robię wypłatę i... ... a to spryciarze. Ze względów bezpieczeństwa pytają mnie o moją ulubioną książkę. Konto zakładałem tam dobrych kilka lat temu i teraz musiałem się trochę nagłowić nad odpowiedzią. Którą książkę mogłem kilka lat temu uważać za najlepszą? Za czwartym razem trafiłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile idzie standardowo wypłata na mb ? zleciłem wypłate w sobote a pieniędzy jeszcze nie ma .
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
W wekendy nie wyplacaja, dzis ok 10-11 powinienes miec na koncie w MB.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W wekendy nie wyplacaja, dzis ok 10-11 powinienes miec na koncie w MB. dzieki
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam,wpłacał ktoś kasę do bwin za pomocą kart paysafe?,mają min kwotę 40zł-mam 2 karty po 20 ale nie mogę wpisać więcej niż jeden kod,jest więc możliwość wpłaty 2 kartami żeby to minimum spełnić?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie ma, jedna wpłata ----> jeden kod
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak jest przekierowanie na stronę Paysafecard i są kratki do wpisania kodu to pół centymetra niżej masz "podaj więcej kodów pin"
Wtedy otwiera się miejsce na wpisanie większej liczby kodów.
Ja bezproblemowo wstukuje po 3,4 nominały i wszystko jest o.k,ale kwotę wpłaty trzeba podać tę ,którą chcesz wpłacić,bo kupony z kodami się łaczą.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
chcialem dzis pograc jeden mecz z kosza i wyskoczylo mi ze przekroczono limit wygranej na to zdarzenie wiec zagralem za maksa jaki mi pozwolili. Po jakims czasie kurs lekko spadl i dolozylem drugi kupon za symboliczna stawke, ktora wraz z tamtym kuponem juz by ten limit wygranej przekroczyla i przyjelo kupon. Czy to znaczy ze: a) limit byl faktycznie na to zdarzenie po danym kursie i nie dostalem osobistego limitu b) dostalem limit osobisty na wygrana ale w tym przypadku wygladalo by ze moge puszczac rownolegle po pare kuponow co by bylo bez sensu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To byl limit na konkretne zdarzenie. Jak (prawie) kazdy oni stosuja; limity na zdarzenie i limity indywidualne.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
rozumiem, ze gdyby to byl indywidualny limit to by mi tego 2 kuponu nie przyjelo, bo wtedy jest limit "calkowitej wygranej" na konkretne zdarzenie? Czy limit wygranej na dzien/ewentualnie kupon przy roznych meczach?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czasami jak się trader spietra, to obcina limit mocno na dane zdarzenie, a później, gdy już ogarnie sytuację, przywraca limit.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Często też miałem tak, że zagrałem grubiej, wpadłem na limit, więc obcinam stawkę do limitu i uderzam znowu, a tu się okazuje, że limit nagle spadł kilkukrotnie — to kwestia sekund, więc tu musi chyba jakiś automat działać.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czy mozecie wejsc w opcje wyplaty po zalogowaniu sie na swoje konto?? ja probuje juz 3ciej przegladarki i ciagle mnie wywala
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
U mnie to samo jak wchodze w wypłaty to stronka mi gaśnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja przed chwilę zleciłem wypłatę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja przed chwilę zleciłem wypłatę. sukces ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja przed chwilę zleciłem wypłatę. sukces ? a co masz do tej firmy? Kazdy pierdoli, ze amatorzy bo sie nasluchali od innych i opinia jest jaka jest Ja gram u nich dobre 7 lat na paru kontach, nigdy zadnego problemu, daja pograc normalnie, a co najwazniejsze notorycznie w torbe dostaja ode mnie Live ok, oferta szeroka ok, nawet na gownianych punktach zawsze pare stowek wpadnie Problem zaczyna sie jak sie pogra swira bo rozliczaja jak im sie podoba dlatego od dluzszego czasu nie gram tam nic co smierdzi choc jakis czas temu prowadzili livebet z plazowki ktora sie odbyla i kase rozliczyli co do centa 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja zlecilem wypłatę 6.04 i do tej pory nawet maila nie przyslali że wypłata w trakcie realizacji a zawsze na 2 dzień był mail i kasa na koncie bankowym.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
6 to byl piatek - w weekendy nie realizuja wyplat, a potem okres swiateczeny przeciez. Jutro bedziesz mial na koncie, jesli nie dzisiaj nawet.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|