Siema jak myślicie Pany czy lepiej wyjechać z kraju na pół roku za stawkę około 7 euro , czy siedzieć Tu i szukac pracy (szukam już 4 miesiące i kupa), szukac dalej (jestem absolwentem) czy jechac za granicę ??
Panowie szukam odpowiedzi na jedno pytanie. W czasie przeglądania strony np allegro gdy otwieram link z samego dołu strony i później wracam/cofam stronę to wyskakuje mi strona od początku a nie tam gdzie ostatnio przeglądałem czyli na samym dole.Chyba wiecie o co mi chodzi Co jest za to odpowiedzialne?
Siema jak myślicie Pany czy lepiej wyjechać z kraju na pół roku za stawkę około 7 euro , czy siedzieć Tu i szukac pracy (szukam już 4 miesiące i kupa), szukac dalej (jestem absolwentem) czy jechac za granicę ??
mauczyc sie czego nowego, najlepiej z dziedziny informatyki, a jak nie ma umylsu matematycznego niestety pozstaje zmywak na zachodzie
Potrzeba mi wzory banknotów euro takich do wydrukowania w oryginalnym rozmiarze. Czy da rade coś takiego w sieci znaleść? Będę wdzięczny za wrzucenie jakiegos linka. Chodzi głównie o banknoty od 5 do 50 euro.
przed chwila na polsacie w tym programie got to dance tanczylo 3 gosci i lecial m.in kawalek z facetow w czerni - ogladal to ktos i moze podac co to za kawalek ?
"W nocy z 28 na 29 marca ktoś ukradł wózek inwalidzki Michała spod klubu Spider przy ul. Komandorskiej we Wrocławiu. Masz jakieś informacje na ten temat? Możesz pomóc."