|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Super wynik, siedziałem wczoraj chyba do 2:30 rano aby obejrzeć finał na żywo.  Mi się jej styl podoba bo jako jedna z niewielu zawodniczek potrafi wyprowadzić z równowagi swoją rywalkę. Każdy ma styl gry i strategię dostosowaną do swoich warunków fizycznych. Tak jak nikt nie zrobi z Lleytona Hewitta gracza typu "serve & volley", tak samo z Radwańskiej ciężko zrobić osobę dominującą w każdej wymianie jak Clijsters. Agnieszka swoją grę idealnie podpasowała do swoich możliwości i osiąga w tym coraz lepsze efekty. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
PS Jako, że to wesoły temat ma być, to zachęcam wszystkich do gry w tenisa, fenomalna gra na świeżym powietrzu, jak ktoś trochę pogra to może doceni grę niektórych zawodników i inaczej spojrzy na tenisa... popieram, może to i dobry sposób będzie, gdyż po pierwszej przygodzie z rakietą pewnie mało kto będzie miał czucie w dłoniach i chęć by usiąść do klawiatury aby pisać słowa o których niema się pojęcia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skrecalem wczoraj lozko dla malego berbecia z koleszka. Kumpel w moim wieku, ma zlotego dzieciaka 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Teraz ojców sukcesu przy zwycięstwach jest wielu skąd te wnioski? pogratulować już nie można?
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Super wynik, siedziałem wczoraj chyba do 2:30 rano aby obejrzeć finał na żywo.  Mi się jej styl podoba bo jako jedna z niewielu zawodniczek potrafi wyprowadzić z równowagi swoją rywalkę. Każdy ma styl gry i strategię dostosowaną do swoich warunków fizycznych. Tak jak nikt nie zrobi z Lleytona Hewitta gracza typu "serve & volley", tak samo z Radwańskiej ciężko zrobić osobę dominującą w każdej wymianie jak Clijsters. Agnieszka swoją grę idealnie podpasowała do swoich możliwości i osiąga w tym coraz lepsze efekty.  chyba tylko 1 kwietnia mogłem się zgodzić z tym Panem  
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie lubię oglądać WTA bo to dla mnie katorga [tak ,gram w tenisa] - ale gratulację Niestety , ale Radwańską należy odciąć od polskiej prasy - bo wchodzę dzisiaj na gazeta.pl [wstaw inny portal] to reakcje jakby szlema wygrała. To samo z biegami narciarskimi - tylko w PL sie tak jarają , nigdzie indziej tak nie sapią o to , w Norwegii pewnie też nie.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Teraz ojców sukcesu przy zwycięstwach jest wielu skąd te wnioski? pogratulować już nie można? śmiesznie wygląda gdy z gratulacjami pędzą pierwsi opluwacze  I nie tyczy się to tylko forumowiczów. Jak weszło po ewentualnym sukcesie reprezentacji Polski zaczęło by wychwalać kadrę i Smudę to dla mnie wyglądałby to śmiesznie i żałośnie  Podobnie jest teraz. Kto wierzył i kibicował od początku, ten radość ma największą 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Teraz ojców sukcesu przy zwycięstwach jest wielu skąd te wnioski? pogratulować już nie można? śmiesznie wygląda gdy z gratulacjami pędzą pierwsi opluwacze  I nie tyczy się to tylko forumowiczów. Jak weszło po ewentualnym sukcesie reprezentacji Polski zaczęło by wychwalać kadrę i Smudę to dla mnie wyglądałby to śmiesznie i żałośnie  Podobnie jest teraz. Kto wierzył i kibicował od początku, ten radość ma największą  Jako pierwszy się tu wpisałem z gratulacjami więc się wypowiem... bo nie wiem do kogo młody to kierujesz. Jeśli ktoś widział jak opluwałem Agę, może rzucić we mnie kamieniem i splunąć 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
fechnerinho ArtekPotito jerome Llama Experto Mitul Goget
którzy to tacy opluwacze? nie bądź kaczyński, co sobie rości wyłączność na wszystko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mnie ta wygrana wcale nie cieszy i też jest zajebiście. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie bardziej wzruszają klaskacze co by palcem nie kiwnęli 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Ktoś tu chciał zamienić nasz polski brylant, na duńskiego klopsika co nawet ręki nie potrafi podać sędziemu po meczu  jam to był  Radwańskie gratuluję, a i owszem ale - niepopularnie - dalej bardziej lubię i cenię Woźniacką; w końcu jak mawiają, de gustibus non est disputandum 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś tu chciał zamienić nasz polski brylant, na duńskiego klopsika co nawet ręki nie potrafi podać sędziemu po meczu  Hola, póki co to jeszcze Aga nie była tam gdzie Caro, a tego Szlema i Aga nigdy nie wygra pewnie. A wolałbym ładnego klopsika co nie poda kiedyś sędziemu ręki niż brzydką wiecznie niezadowoloną panienke, co do taty mówi na meczu "wypierdalaj z kortu". 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
gratulacje. lepiej konta pozamykaj 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
fechnerinho ArtekPotito jerome Llama Experto Mitul Goget
którzy to tacy opluwacze? nie bądź kaczyński, co sobie rości wyłączność na wszystko. brawo, chciałeś zapunktować u Conrada ? Nie schlebiaj mi jednak i nie porównuj do Kaczyńskiego. Właściwie to nie odnosiłem do tych co się tutaj wpisali, tylko do ogólnej sytuacji, która mnie bawi. Inna sprawa, że jednego opluwacza, co również wycierał sobie mordę polskimi powstańcami to akurat tutaj widzę. Cieszy mnie moje udane życie, odcięte od tego forum i zakładów 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
[ Linked Image] Prezent od dziewczyny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jose, jak przeczytasz to napisz czy warto to przeczytać, bo po książkach Messiego czy Ronaldo nie wiem czego się po tej spodziewać i czy warto kupić, bo poprzednie lipa niezła,  chociaż cytat: "Nie jestem najlepszy na świecie, ale nie ma lepszych ode mnie" już zachęca  Ja czekam na biografie Andrzeja Iwana, będzie k. 25.04 i zapowiada się super. :-) A ogólnie to cieszy mnie wypad do Inowrocławia na Davis Cup na piątek i sobote chociaż i że mogłem Kubocika obejrzeć. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|