|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie robie redukcje, aeroby mi indyiwudalny trener rozpisal, najbardziej odpowiada mi aktualnie rower stacjonarny i na nim jezdze Problem w tym, ze zapierdalam fest - poki co 50 min, robie kolo 35 km przez ten czas - robie na malym obciazeniu by bardziej zasuwac i gdy wlaczam puls pokazuje mi max 100, za cholere nie moge przebic tej granicy Wina urzadzenia czy jak? nigdy nie sprawdzalem wlasnego pulsu Moze lepiej kupic pulsometr? bo pewnie te rowerki po 200zl to zle to mierza
Dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma raczej opcji abys mial taki puls po 50minutowym wysilku - chyba ze sie nie znam  Mozliwe ze to jakis lipny pulsometr w tym rowerku, spróbuj pożyczyc pulsometr albo ciśnieniomierzem jesli masz zmierzyć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co nie odpale pulsometru na rowerku to ni chuja 100  Aby dojsc do 120 to musialbym mega pedalowac, ale boje sie, ze wyjebie przez okno  Najlepsze rozwiazanie chyba to pulsometr? Tylko jaki polecacie? Znajdzie sie cos do stówki?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na pewno zepsuty pulsometr. Mozna kupic zdecydowanie ponizej 100 zl. Wystarczy w zasadzie zeby pokazywal puls. Chyba ze chcesz jakies cuda wianki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Problem w tym, ze zapierdalam fest - poki co 50 min, robie kolo 35 km przez ten czas - robie na malym obciazeniu by bardziej zasuwac Cancellara już się boi, startuj w Ronde van Vlaanderen 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na pewno zepsuty pulsometr. Mozna kupic zdecydowanie ponizej 100 zl. Wystarczy w zasadzie zeby pokazywal puls. Chyba ze chcesz jakies cuda wianki. chodzi mi tylko o puls bo chyba tyylko on jest potrzebny Jak bys byl na tyle uprzejmy i moglbys mi cos z allegro polecic bylbym wdzieczny! Nie znam sie kompletnie na tych wynalazkach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Problem w tym, ze zapierdalam fest - poki co 50 min, robie kolo 35 km przez ten czas - robie na malym obciazeniu by bardziej zasuwac Cancellara już się boi, startuj w Ronde van Vlaanderen  daj namiary i rower, chetnie sie zmierze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok dzieki wielkie, w takim razie zamawiam i zmierze z ciekawosci puls przy takiej jezdzie jaka robie, az sie boje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Glupio sie przyznac, ale nie widze instrukcji w jezyku polskim i moge sie pogubic  Jakbys mial chwilke to poprosilbym jakis pulsometr z instrukcja, jak juz jest tyle opcji to chcialbym skorzystac ze wszystkich i monitorowac wysilek - no chyba, ze to proste w obsludze? Dzieki wielkie!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra slepy jestem, jest instrukcja 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Vendetta, ale to drugie zdjęcie robiłeś chyba na ostrej bani 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
haha  nie ... aparat mam słaby :/ zrobilem kilka zdjec pod roznymi kątami i dalej to samo bylo wiec juz sie wkurzylem i dodalem takie jakie wyszlo  dzis dam fotke nastepnej zapieksy- tym razem bedzie wyrazne.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
szumy wychodzą, a nie aparat słaby. Nie potrafisz utrzymac reki w bezruchu.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowie robie redukcje, aeroby mi indyiwudalny trener rozpisal, najbardziej odpowiada mi aktualnie rower stacjonarny i na nim jezdze Problem w tym, ze zapierdalam fest - poki co 50 min, robie kolo 35 km przez ten czas - robie na malym obciazeniu by bardziej zasuwac i gdy wlaczam puls pokazuje mi max 100, za cholere nie moge przebic tej granicy Wina urzadzenia czy jak? nigdy nie sprawdzalem wlasnego pulsu Moze lepiej kupic pulsometr? bo pewnie te rowerki po 200zl to zle to mierza
Dzieki za odpowiedz Może zacznij jeździć pod górkę lub zmieniać obciążenia.( Nie wiem jak to wygląda w stacjonarnych rowerach)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moim zdaniem jest mozliwe zebsy ciagle mial taki maly krus jezdzac bez oporu na rowerku stacjonarnym  Jak chcesz porzadnei sie zmeczyc to biegaj albo wiosłuj na ergometrze to dla mnei najlepsze areoby i na rzezbie nic innego nie robie ( z areobów)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na redukcji to tylko i wyłącznie interwał najbardziej efektywny
|
|
|
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
na redukcji to tylko i wyłącznie interwał najbardziej efektywny Podpisuję się pod tym obiema rękami. Biegałem jednostajnym tempem 6 dni w tygodniu po 1 godzinie. Biegałem 4 x 2 godzniy Ale ani przy jednym ani przy drugim nie było takich efektów jak 25 minut interwałów co drugi dzień. Bieganie interwałowe nie jest tak monotonne, no i nie ma problemu żeby znaleźć z rana na to tyle czasu. PS. Aktualna waga 97,5 czyli -10kg już w 7 tyg  Do celu brakuje jeszcze ok 7,5 kg PS2. wwwujek jak tam idzie redukcja? 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Klajd Ty niejadku. Gdzie jest wwwujek? - napisał do Mckrackena i ten go teraz goni po terenie dając mu wycisk na długich dystansach  - robi plecy na siłowini - kupil ksiazke kucharska i gotuje - siedzi przed tv z browarem Jakies inne propozycje?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|