|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
W maju mamy chyba zagrać meczy towarzyskie z Łotwą oraz Słowacją. Gdzie one będą rozgrywane?
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
9-16 maja: obóz regeneracyjny po sezonie (rozpatrywane są następujące lokalizacje: Sycylia, Sardynia, Hiszpania) 16-28 maja: zgrupowanie w Lienz (hotel Grand Hotel; treningi na obiektach miejscowego stadionu). Podczas obozu rozegrane zostaną dwa mecze towarzyskie: 22 maja: mecz towarzyski, Łotwa - Polska w Klagenfucie (Austria) 26 maja: mecz towarzyski, Słowacja - Polska w Klagenfurcie (Austria)28 maja: przylot z Klagenfurtu do Warszawy (we wczesnych godzinach wieczornych) 29-30 maja: czas wolny dla piłkarzy 31 maja: rozpoczęcie zgrupowania w Hotelu Hyatt w Warszawie (od godziny 12) 2 czerwca: ostatni mecz towarzyski Polska - Andora, stadion Pepsi Arena w Warszawie ii.. zapewne podczas spotkań w Austrii będziemy świadkami ciekawych band reklamowych itd... 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Trzecia próba kupienia biletów na mecz otwarcia po raz trzeci zakończyła się blokadą konta (słynne 5 minut) UEFA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam to samo. W okolicach 18:00 udało mi się nabyć bilety na ESP-ITA. Chwilę później chciałem dokupić bilety na ćwierćfinał w Gdańsku. Nie udało się. Od tamtej pory, aż do teraz pojawia mi się to info z blokadą konta. Próbowałem jeszcze na koncie żony. Efekt taki sam. Może jutro się uda.
Ale trzeba przyznać, że dzisiaj wysyp biletów był niesamowity.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Ja na jednym koncie zblokowany przy zakupie na POLSKA - Rosja, ale na drugim bez problemu 2 bilety kupione. Były dziś jakieś inne bilety na mecze Polaków? Bo ja od 20:00 nic więcej nie widziałem.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Aaaa zapomniałbym. Hitem było, że dostępny był też pakiet venue series na Wrocław 2 kat za 8 stówek. A co do biletów na Polska - Rosja dawać mi namiary na PW z karty to kupie za jakiś drobny bonusik bo ja już limit na dziś wyczerpałem 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
wysyp biletow byl ale na kilku kontach chcialem kupic i nic sie nie udalo, wiec to ze sa dostepne nic jeszcze nie znaczy
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Próbować kombinować działać  Ja właśnie kolejne dwa zakupiłem na Polska Rosja na koncie brata na karte kolegi 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
na wszystkie możliwe konta próbowałem i taki chuj,za każdym razem 5 minut obsrane,a na każdym koncie pojawiał mi się mecz otwarcia 2 kat i 2 mecze hiszpanów ...
|
|
|
|
|
|
|
na wszystkie możliwe konta próbowałem i taki chuj,za każdym razem 5 minut obsrane,a na każdym koncie pojawiał mi się mecz otwarcia 2 kat i 2 mecze hiszpanów ... dokladnie taki chuj, taka platforma
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oni zatrudniają tam w ogóle jakichś informatyków, którzy ogarniają problemy ze stroną i serwerem ? "Unable to display the Client Ticket Portal. Please try again later." 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ależ tymi biletami sypnęło ostatnio. Wczoraj nabyłem 2 na POL-GRE, dzisiaj 2 na POL-CZE, a kiedyś 2 na POL-ROS. W sumie troszkę popróbować trzeba i wielkiego problemu z zakupem nie ma. 
|
|
|
|
|
|
|
Dostałem jakiś newsletter od UEFA, platforma odsprzedaży będzie dostępna do 10 kwietnia. Jako adres nie można podawać skrytki pocztowej, o czym wcześniej nigdzie nie wspomnieli.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
UEFA robi czystki na platformie czy co? Bo w tej chwili wisi tylko jeden mecz, a biorąc pod uwagę, że wczoraj było ok 15 to nie chcę mi się wierzyć, że nagle wszystkie sie sprzedały.
|
|
|
|
|
|
|
No właśnie, Ukraińcy dopiero dziś dowiedzieli się o platformie odsprzedaży?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
UEFA robi czystki na platformie czy co? Bo w tej chwili wisi tylko jeden mecz, a biorąc pod uwagę, że wczoraj było ok 15 to nie chcę mi się wierzyć, że nagle wszystkie sie sprzedały. ale na to wygląda, że zainteresowanie wzrosło nawet meczami na Ukrainie...widzę po emailach i telefonach z zapytaniami o bilety, tak więc Panowie brać jak idzie na platformie  Czysty zysk...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam! po długiej przerwie!!! dzisiaj dostałem wyciąg z kk i okazało się ,że mam kupiony równiez 1 bilet 3 kat na ćwierćfinał w Gdansku...Pytanie do inwestorów-jaka jest obecnie realna cena za ten bilet? Trudno przewidzieć ile możesz dostać. Raz, że to tylko 1 bilet, a dwa że nie wiadomo kto ram zagra bo Niemcy/Holandia/Portugalia ok ale jak nie z nami, a z Grecją np to już nie jest tak fajnie...
Ja szykuje się do sprzedaży 2 biletów na mecz otwarcia Polska - Grecja, ale spokojnie poczekam, aż zamkną platformę bo na razie niektórzy liczą, że tam jeszcze kupią. Aha i nie będę się wydurniać ze sprzedażą jakiś tam kont czy ch.. wie czego. Ja preferuje sprzedaż rzeczywistych biletów i wtedy realizuje transakcję najlepiej osobiście.
|
|
|
|
|
|
|
Po raz pierwszy od chyba ponad 3 miesięcy trzeba oczekiwać na samo zalogowanie się... 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Ja przed chwilą zalogowałem się bez problemu.
Meczów do wzięcia: 0 (słownie: zero)
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A ja przez ostatnie dwa dni śledzę platformę dość regularnie i co mi się rzuca w oczy to spora ilość meczy 3 kat. (jeżeli już coś jest na platformie  ) No i dalej słabo na mecze w Polsce, Głównie GRE-RUS w ostatnim tygodniu + ITA- CRO ...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|