|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, mam problem przy odtwarzaniu niektórych filmów. Pobrałem cały sezon serialu i niektóre odcinki odtwarza bez problemu a przy próbie włączenia innych wyskakuje coś takiego:
W czym problem? Jak widać na screenie brakuje kodeka. Wpisz moonlight elecard w google i pobierz.
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Jeśli w pobliżu (w tych 3 budynkach) nie ma wirującego pola elektromagnetycznego to powinno być okej.
|
|
|
|
|
$
|
|
$
non stop nawet po minucie zmienia mi sie ustawienie klawiatury z na y dla przykładu jak temu zapobiec ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie czy automatycznie czy może coś robisz i przez przypadek używasz kombinacji LEWY ctrl + shift? 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam Proszę Was o pomoc w ocenę mojej strony, działajacej od niedawna, której zadaniem jest zbieranie linków do najnowszych artykułów publikowanych w najważniejszych gazetach/portalach np. wp.pl, gazeta.pl. Strona funkcjonuje w oparciu o aktualizacje automatyczne. Zależy mi na każdej opinii, szczególnie tych krytycznych, a w miarę gdyby ktoś mógł, proszę o rady co mógłbym zmienić i w jakim kierunku pójść. Generalnie będę zmieniał oprawę graficzną, będę wdzięczny za każdą pomoc, a także opinie czy sam zamysł istnienia strony jest sensowny. Chcę zrobić w jakiejś mierze,na ile to możliwe, bardziej funkjonalny, intuicyjniejszy od google news. Adres strony: DiaryNews.net [ diarynews.net] Z góry dziękuję. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
i po co to w ogole stworzyles? to jest najzwyklejszy spam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam nie widze sensu w takiej stronce, no bo po co to..  chociaz moze i sie przyjmie. Ale najpierw zmien ta 'oprawe graficzna' bo na chwile obecna to wyglada jakby to zrobil dzieciak z gimnazjum, porazka na calej lini  i dopiero pytaj o ocene, bo teraz to moge ocenic na 1/10 - czyli wiecej tam nie wchodzic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, jakim programem z łatwością przechwycę do pliku stream video??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam Proszę Was o pomoc w ocenę mojej strony, działajacej od niedawna, której zadaniem jest zbieranie linków do najnowszych artykułów publikowanych w najważniejszych gazetach/portalach np. wp.pl, gazeta.pl. Strona funkcjonuje w oparciu o aktualizacje automatyczne. Zależy mi na każdej opinii, szczególnie tych krytycznych, a w miarę gdyby ktoś mógł, proszę o rady co mógłbym zmienić i w jakim kierunku pójść. Generalnie będę zmieniał oprawę graficzną, będę wdzięczny za każdą pomoc, a także opinie czy sam zamysł istnienia strony jest sensowny. Chcę zrobić w jakiejś mierze,na ile to możliwe, bardziej funkjonalny, intuicyjniejszy od google news. Adres strony: DiaryNews.net [ diarynews.net] Z góry dziękuję. Pozdrawiam Kiepska domena i grafika. Domenę musisz zmienić jeśli chcesz żeby cokolwiek z tego było, zatrudnij grafika. Pomysł średni ale wszystko da się wypozycjonować 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Potrzebuję szybkiej pilnej pomocy Mam problem z kompem . Co chcę otworzyć czy to gra , przeglądarka czy instalator pojawia mi się okienko . Czym chcesz to otworzyć jest to strasznie natarczywe szczególnie jak chcę coś zainstalować bo po prostu się nie da.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wzialem sobie 12 giga w playu neta Starczy mi transfer do siedzenia na buku i graniu live, caly czas jedna stronka odpalona, czasem inna by pograc tylko zaklad i tyle wszystko inne robie na kompie glownym stacjonanrym z netem bez limitu
Dzieki
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mysle ze bez problemu, jesli to zwykle stronki bez streamów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zadne streamy, yt itp Tylko strony bukmacherskie
Dzieki
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Mam do Was sprawę Siostra przymierza się do kupna netbooka. Ja się na tym praktycznie nie znam, jednak chciałbym zasięgnąć waszej opinii i może dobrać dla niej jakiś dobry. Na chwilę obecną chce tego (tylko kolor jakiś inny sobie wybiera) http://www.darty.com/nav/achat/informatique/mini/mini/packard_bell_dot_s-e3_v-030fr.html Kto ma pojęcie niech wyrazi swoje zdanie czy warto, jeśli nie to proszę o polskie namiary dobrych sprzętów, bo nie każę wam szukać we Francji  wówczas podam jej i niech szuka. Cenowo: własnie koło 250-300euro, nie więcej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lepiej zamiast Netbooka kupić Laptopa. Za tą samą cenę kupi się Laptopa o znacznie mocniejszej konfiguracji. Ja kupiłem Netbooka i teraz żałuję że nie kupiłem Laptopa bo po pierwsze okazał się dość wolny, a po drugie dość często się wiesza ale nie z winy systemu tylko z winy sprzętowej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Packard z tego co wyczytałem ( a czytałem 3 miesiące za nim kupiłem laptopa) jest NIE polecaną marką, no chyba że kupuje się laptopa do gier powyżej 4 koła i to nie zawsze...
- nie ma co patrzeć na design tego modelu bo w środku jest kupa i często sie psują lub kobietom się zdarza często upuścić laptopa to ten Packard Bell tego juz nie wytrzyma bo jak ktos widział go na liv-ie to naprawdę kupa
- do czego głównie siostrze laptop potrzebny ??
- bardzo polecam Della ( sam mam i bez żadnych zarzutów) lub Lenovo !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie to HP, natomiast konfiguracja, to juz zależy do czego ma służyc sprzęt, bo nie warto dokładać kasy na lepsze konfiguracje, jeśli potrzebne nie jest
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Głównie potrzebny jest do korzystania z neta, obejrzenia filmu czy posłuchania muzyki. Więc żadne wynalazki, podstawy, gry odpadają 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
non stop nawet po minucie zmienia mi sie ustawienie klawiatury z na y dla przykładu jak temu zapobiec ? *]Pytanie czy automatycznie czy może coś robisz i przez przypadek używasz kombinacji LEWY ctrl + shift?  ush non stop ymienia wlasnie i teraz ;] 3 razy wciagu 5 minut... na 100 automatycznie... :/
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|