Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 17 1 2 3 4 5 16 17
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Moze ktos polecic jakis specyfik do ochrony obuwia? Paste czy cos. Chodzi o to aby utrzymac miekkosc skory i pierwotny kolor - tzn zeby ta pasta kryla jakies przetarcia skory. Chodzi o obuwie biale.

Bonus: Unibet
R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Panowie wstyd się przyznać ale nie udało mi się jeszcze zobaczyć polskiego morza i tak wpadł mi do głowy pomysł, że może w majówkę można by to zmienić. Wobec powyższego mam pytanko:
gdzie można by się wybrać nad polskie morze (jakie miejscowości polecacie) we dwoje tak na 3 dni, by trochę powdychać jodu, porozkoszować się naturą, zobaczyć coś ciekawego i trochę odpocząć, tak by się nie nudzić a fajnie spędzić pare dni ?

Dzięki z góry za wskazówki smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by radeke
Panowie wstyd się przyznać ale nie udało mi się jeszcze zobaczyć polskiego morza i tak wpadł mi do głowy pomysł, że może w majówkę można by to zmienić. Wobec powyższego mam pytanko:
gdzie można by się wybrać nad polskie morze (jakie miejscowości polecacie) we dwoje tak na 3 dni, by trochę powdychać jodu, porozkoszować się naturą, zobaczyć coś ciekawego i trochę odpocząć, tak by się nie nudzić a fajnie spędzić pare dni ?

Dzięki z góry za wskazówki smile

Wszystko zależne od tego, skąd byś jechał, bo jak powszechnie wiadomo dojazd nad morze bywa fatalny i rzadko kiedy się opłaca jechać przez całą Polskę dla 2-3 dni.

Dzisiaj w ręcę wpadła mi oferta koleżanki, może byłbyś zainteresowany, ale nie wiem jak z dostępnością!

!! PROMOCJA !!

WEEKEND MAJOWY 2012

w Willi Selena - MIELNO nad morzem

nocleg już od 28 zł doba/os.

wiecej informacji :

www.selena.ta.pl [selena.ta.pl]
tel:604 636 899

== ==

Jakbyś był zainteresowany to wal śmiało. Mielno i okolice znam dość dobrze. wink

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
w Mielnie sie nie odpoczywa Korver grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by HAGIi
w Mielnie sie nie odpoczywa Korver grin

W maju tylko Senso ma funkcjonować, więc będzie spokój i cisza. smile

R
+
+
R Offline
Chyba Majdan ze Swierczewskim wpadna na balet grin

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
@ Korver

Bede jechal z WWA, obadam pozniej stronke co podales i jak cos to sie odezwe. Z dojazdem raczej nie bede marudzil, bo z reguly jezdzilismy do Zakopca, a tam tez w tym okresie ciasno. Imprezy w majowke akurat na ten rok mnie nie interesuja wink wyjazd jak bedzie ok to akurat w te majowke moge przedluzyc... Jeszcze jakies pomysly ?

Na groupon'ach itp. pojawiaja sie oferty, korzystal ktos z takich wyjazdow, warto ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Korver_

"Oferta dotyczy min. 6 noclegów i nie łączy się z innymi promocjami !!!"

wink

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Panowie pytanie ziomka, zarobił pond 4 tysiące euro w Niemczech, od tego odbili mu pond 800 euro podatku, a na zwrot jak dzwonił do firmy rozliczeniowej mówili mu że dostanie tylko 250 euro.Wie ktoś czemu tak ?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
'ponad' to moze byc i 10 tysiecy:P
Zakladam, ze jednak zarobil miedzy 4 a 5k. Wiec PRAWDOPODOBNIE zmiescil sie w tej kwocie wolnej od podatku, moze po prostu cos sie zle dogadal ?

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Originally Posted by lelu
'ponad' to moze byc i 10 tysiecy:P
Zakladam, ze jednak zarobil miedzy 4 a 5k. Wiec PRAWDOPODOBNIE zmiescil sie w tej kwocie wolnej od podatku, moze po prostu cos sie zle dogadal ?

Zarobił 4 tysiace 130 i 56 centów.I tylko tyle mu przysługuje zwrotu ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Big Ben

"Oferta dotyczy min. 6 noclegów i nie łączy się z innymi promocjami !!!"

wink

To nie moja oferta, ja tylko przekleiłem z facebooka wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@ Korver

Bede jechal z WWA, obadam pozniej stronke co podales i jak cos to sie odezwe. Z dojazdem raczej nie bede marudzil, bo z reguly jezdzilismy do Zakopca, a tam tez w tym okresie ciasno. Imprezy w majowke akurat na ten rok mnie nie interesuja wink wyjazd jak bedzie ok to akurat w te majowke moge przedluzyc... Jeszcze jakies pomysly ?

Na groupon'ach itp. pojawiaja sie oferty, korzystal ktos z takich wyjazdow, warto ?

Ja wiele razy korzystałem z grouponów na różne hotele/hostele i zawsze byłem zadowolony, zatem jak dla mnie jak najbardziej warto z tego korzystać.

Villain
Villain
@ Korver

Ja wiele razy korzystałem z grouponów na różne hotele/hostele i zawsze byłem zadowolony, zatem jak dla mnie jak najbardziej warto z tego korzystać.

trzeba tylko sprawdzic czy cena jest faktycznie PROMOCJA bo czesto (zwlaszcza zagraniczne noclegi) to mozna taniej znaleźć w booking .com niz przy ich 90% "znizce".
ale potwierdzam, ze bylem ze trzy razy w PL w jakichs hotelach w Krakowie itp i tez bylem zadowolony.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy może Ktoś ma / pisał jakąś pracę na temat: "Działalność merchandisingowa w wybranym przedsiębiorstwie handlowym".

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie poszukuję miejsca, gdzie można by było prowadzić bloga łatwego w obsłudze z możliwością wrzucania zdjęć, filmów, skonfigurowanego z facebookiem.

Nic skomplikowanego, to dla kobiety, jak to ma jakieś znaczenie. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie poszukuję miejsca, gdzie można by było prowadzić bloga łatwego w obsłudze z możliwością wrzucania zdjęć, filmów, skonfigurowanego z facebookiem.

Nic skomplikowanego, to dla kobiety, jak to ma jakieś znaczenie. wink

Google blog wydaje sie prosty. Kiedys za czasow studenckich musialem chyba na myspace zalozyc, tez wszystko przejrzyste bylo o ile pamietam.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
na majowy weekend to raczej groupon nie pomoże...

jedź albo na mierzeję helską - Jastarnia Jurata Hel - fokarium i te sprawy
albo na wiślaną - Krynica , muzeum Stutthof, Piaski - tam wrony zawracają wink

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Taka sprawa Pany...

dostałem pismo z US o zajęciu prawa majątkowego stanowiącego wierzytelności z rachunku bankowego u dłużnika zajętej wierzytelności będącego bankiem (pod spodem: bank ING bank slaski katowice cos tam)

za mandaty łącznie 212,80zl

dalej nie jest jasno napisane czy ja to mam wpłacici? czy oni to sciagna?? miał ktoś takie pisemko??

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
Oni sobie sami ściągną jak coś pojawi się na koncie lub już ściągnęli jeśli coś było:)

Strona 3 z 17 1 2 3 4 5 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, Lukasz111, burbon, JelineK, aker, 11kera11, betowiec, alfa, rafal08), 2,794 gości, oraz 13 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,141
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025