tutaj różnica jest tak widoczna w klasach tych 2 ekip że szkoda czasu na dysputy... Barsa klasa sama w sobie, fajnie jakby z Realem zagrała w finale, pewnie widowisko było by extra.
ja coś innego wyszykałem - zakład zwie się wystepy drużyny i za każde zdarzenie przyznaweane są punkty/ odejnowane tylko za kartki (zółta = -5pkt/ czerwona = -15pkt) wygrana = +25 pkt remis = +10 pkt gol = +15 pkt ( przed 20 min + 10 pkt extra) rozny = +3 pkt czyste konto = +10 pkt.
Przy założeniu że Barca wygra, strzeli z 2-3 gole, z 5-6 kornerów i zachowa czyte konto plus dostanie z 2 żółte kartki zakład Barca over [email protected] wydaje się godny zastanowienia
Mają wydech skubańcy, skończyli się cieszyć, już prawie wrócili na środek, a ten dalej goooooooooolll ciśnie
Kiedyś gdzieś czytałem artykuł o tych komentatorach. Pisali, że niektóre telewizje zatrudniają zawodowych zapiewajłów tylko po to, żeby cisnęli to "gooool" przez minutę. Siedzi taki obok normalnego komentatora, a jedyne jego zadanie to tak zawyć jak pada bramka
tutaj różnica jest tak widoczna w klasach tych 2 ekip że szkoda czasu na dysputy... Barsa klasa sama w sobie, fajnie jakby z Realem zagrała w finale, pewnie widowisko było by extra.