|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam! Gra ktos moze u tego buka? Jak wygladaja u niego wplaty i wyplaty /problemy, blokady etc.../, czy oferta na tenis i nozna jest szeroka i jakie sa najmniejsze stawki mozliwe do postawienia- slowem czy warto u nich grac?
|
|
|
|
|
|
|
Wpłaty i wypłaty bezproblemowe. Oferta na piłkę bardzo szeroka (nawet takie wynalazki jak liga cypryjska znajdują się w ofercie), na tenis powiedziałbym że "standardowa". Niestety, wiele rzeczy wymaga klejenia. Limity bardzo niskie, poza największymi ligami max to $100 na kupon, można go jednak zwiększyć grając dany mecz w dublach/treblach. Minimalna stawka to chyba $1 ale głowy sobie za to uciąć nie dam.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
No z tego co widze to bardzo dobry buk. Zajebista strona i duuużo możliwosci obstawiania. Czy jest u nich jakis bonus od wpłaty ?
|
|
|
|
|
|
|
Witam, uQ$ a czy Eurobet jest obslugiwany przez Neteller. Bo dawniej chyba nie bylo takiej mozliwosci, zreszta w zestawieniu [ http] nie ma zaznaczonej tej opcji. Czy cos sie zmienilo?
|
|
|
|
|
|
|
Tak, wpłacałem/wypłacałem do Eurobetu NETellerem. Szybko, sprawnie i bez prowizji w obie strony.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
u0$ mam prośbę. Chciałem założyć konto w Eurobecie, ale zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać. Jakbyś mógł przybliżyć krok po kroku co trzeba zrobić to by było extra.
|
|
|
Link skopiowany do schowka