|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znaleźli ją? Hurraaa...
Teraz da ekskluzywny wywiad do jakiegoś tygodnika za okrągłą sumkę, później zagra w reklamie proszku do prania, a na koniec może rozkładówka Playboya?
Za miesiąc kolejna ucieczka albo udawana próba samobójcza - trzeba będzie o sobie przypomnieć. Matka-Madzi-probowala-sie-zabic-Jest-w-szpitalu [ fakt.pl] LIVE - strona odświeża się automatycznie co 60 sekund
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Nowa wiosenna ramówka TVN : "Świat według Waśniewskich", "Kochanie, zabiliśmy dzieciaki!", "Kac Sosno", "Na kłopoty Rutkowski" ,"Waśnie 1001 nocy" ,"Barwy włosów", "Siewcy mitów", "Kabaret Wariograf", "Próg życia", "Milczenie SosnOwiec". 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zdaniem narzeczonej Krzysztofa Rutkowskiego - Katarzyna Waśniewska może mieć kochanka! Partnerka byłego detektywa wyjawiła to w rozmowie z "Super Expressem" 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja pierd... a ci tępi dziennikarze też dobrzy, walą te newsy na 1 miejsce jakby nie wiadomo co się działo, jeszcze ta morda tej baby wszędzie, a kogo to obchodzi? Już nawet ciotka z USA w mailach do mojej matki pyta co tam się dzieje z tą matką w Sosnowcu, w lodówce to już dawno ich znalazłem 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Przecież to jest proste, trzeba przykryć działania rządu lub jakąś aferę, nie wiem o co dokładnie chodzi bo mam w dupie politykę, ale na pewno ta sprawa jest sprawą przykrywającą i to jest strasznie żałosne 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja pierd... a ci tępi dziennikarze też dobrzy, walą te newsy na 1 miejsce jakby nie wiadomo co się działo, jeszcze ta morda tej baby wszędzie, a kogo to obchodzi? Już nawet ciotka z USA w mailach do mojej matki pyta co tam się dzieje z tą matką w Sosnowcu, w lodówce to już dawno ich znalazłem  Niekoniecznie tępi. Taki zawód. Pasibrzuchy wychodzą z kolegium z gotowymi pomysłami. Ty masz zrealizować. Pismak/telewizor/mikrofon jest tu najmniejszym pionkiem.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nowa wiosenna ramówka TVN : "Świat według Waśniewskich", "Kochanie, zabiliśmy dzieciaki!", "Kac Sosno", "Na kłopoty Rutkowski" ,"Waśnie 1001 nocy" ,"Barwy włosów", "Siewcy mitów", "Kabaret Wariograf", "Próg życia", "Milczenie SosnOwiec".  i Taniec z gwiazdami, masakra zrobic takie show ze smierci wlasnego dziecka
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
i Taniec z gwiazdami, masakra zrobic takie show ze smierci wlasnego dziecka śmierć Madzi to był dobry chwyt marketingowy coraz bardziej wierzę, że specjalnie zabiła dziecko by zaistnieć w mass mediach i wypromować się na celebrytkę teraz dzień bez rodziców Madzi, to dzień stracony, trzeba za wszelką cennę podgrzewać tego kotleta, to ucieczka, to listy pożegnalne, to zeznania w prokuraturze, to "próba samobójcza"  ciekaw jestem czym jutro nas Kasia W. i Bartek zadziwią 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ona sie na dniach przyzna do morderstwa tak jak juz dawno mowił ten jasnowidz jackowski  Zreszta ten kolo od poczatku wszystko elegancko przepowiada  I jak tu nie wierzyc w takie cuda hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ona sie na dniach przyzna do morderstwa tak jak juz dawno mowił ten jasnowidz jackowski  Zreszta ten kolo od poczatku wszystko elegancko przepowiada  I jak tu nie wierzyc w takie cuda hehe zalezy w jakich przypadkach. tak naprawde, to on nigdy nie przyczynil sie BEZPOSREDNIO do rozwiazania jakiejkolwiek sprawy zaginiecia. wiec do takich metod rozwiazania sprawy trzeba podchodzic z dystansem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
swoja droga to rutkowski chcial przeprowadzic badania wariografem na (uwaga) swoim sprzecie, wiec pewnie chcial wywolac kolejna sensacje. bo wynikiem tego badania pewnie bylaby sugestia, ze ona zabila te dziecko. kasia pewnie przewidziala takie rozwiazanie sprawy, wiec uciekla 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Masakra. Tak wlasnie jezdza Polacy, krolowie szos, gdy jest sucho.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie już nic nie zdziwi jeżeli chodzi o kierowców w Polsce, natomiast główną winą obarczałbym za to organy odpowiedzialne za szkolenie instruktorów i przeprowadzanie egzaminów na prawo jazdy w Polsce.
W polsce uczą jak podejść do egzaminu i 'jakoś tam' zdać natomiast wielu instruktorów nie ma zielonego pojęcia jak nauczyć kierowców takich rzeczy jak planowanie na drodze i reagowanie na zagrożenia, jedyne co jest ważne to wsiąść do samochodu i jechać, a część z kursantów nawet nie ma pojęcia jak lusterka ustawić albo w jakich sytuacjach czy też w ogóle je sprawdzać.
Uczyłem sporo osób które w Polsce przechodziły całe kursy po 30 godzin i więcej i okazywało się, że po wejściu do samochodu nie miałby najmniejszego pojęcia jak bezpiecznie przejechać z punktu A do B. Jechać to może i potrafili, ale takie rzeczy to nawet małpę można nauczyć, myślenia na drodze już nie.
Najgorsze jest to, że wiele osób zdających prawo jazdy w Polsce uważa, że jest naprawdę zajebistymi kierowcami, często padają stwierdzenia w stylu '....przecież jeżdże 10 lat i wypadku nie miałem...', jeżeli to jest jedyna wykładnia wartości kierowcy to co powiedzieć o tych którym przydarza się jeden wypadek w życiu i jeden tylko!
SLAV
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i Taniec z gwiazdami, masakra zrobic takie show ze smierci wlasnego dziecka śmierć Madzi to był dobry chwyt marketingowy coraz bardziej wierzę, że specjalnie zabiła dziecko by zaistnieć w mass mediach i wypromować się na celebrytkę teraz dzień bez rodziców Madzi, to dzień stracony, trzeba za wszelką cennę podgrzewać tego kotleta, to ucieczka, to listy pożegnalne, to zeznania w prokuraturze, to "próba samobójcza"  ciekaw jestem czym jutro nas Kasia W. i Bartek zadziwią  a co powiecie na to: http://www.empik.com/wybaczcie-mi-bartosz-izabela,p1048798601,ksiazka-p 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zreszta ten kolo od poczatku wszystko elegancko przepowiada  Na jesień 2011 roku fundacja ITAKA - Centrum Poszukiwań Ludzi Zaginionych stwierdziła, że: "Nie znamy sprawy, w której informacje jasnowidza przyczyniłyby się bezpośrednio do odnalezienia osoby zaginionej. Nie znamy też sprawy, w której informacje od jasnowidza byłyby precyzyjne. Najczęściej brzmią: "żyje, wyjechał za granicę" albo "nie żyje, leży w dole przy domu, który jest blisko lasu" albo rodziny dostają mapkę, która obejmuje ogromny teren i przeszukanie go właściwie nie jest możliwe. Zdanie policji jest bardzo podobne. Więc coś tutaj nie gra.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
ta chujowa sobota Mnie wkurza a jeszcze bardziej,że stuka 42 wiosna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta chujowa sobota Mnie wkurza a jeszcze bardziej,że stuka 42 wiosna  jeszcze tylko 25 i emeryturka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
takie oto pierdolenie: Zwykła zawiść, bo to takie polskie. Ot co. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
takie oto pierdolenie: Zwykła zawiść, bo to takie polskie. Ot co.  Mamie się jeszcze poskarż. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|