|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Szkoda że Serbia nie weszła 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Remis z Hiszpanią i obie ekipy awansują zapomnij, czas na zmiane warty, wenta aut po tym co dzisiaj zrobił zmiane warty? o czym Ty piszesz chłopcze. o dupie maryny , czytac nie umiesz ? wenta sie wypalił, powołuje swoich kolesiów z wiwe, słabego bieleckiego i dziadka jurasika. W kielcach wjebal mistrzostwo, ostantnio sfrajerzyl sie w pucharach, wiec ty dzieciaku wracaj do nauki a nie zajmujesz sie swiatem sportu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Remis z Hiszpanią i obie ekipy awansują zapomnij, czas na zmiane warty, wenta aut po tym co dzisiaj zrobił zmiane warty? o czym Ty piszesz chłopcze. po co mu odpisujesz jak to jakiś półdebil jest. interesant i pasjonat piłki ręcznej od czasu jak wygrywają. obok wenty nawet nie wymieni nazwiska innych trenerów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie 2 ekipy wychodza dalej..Moze byc tak ,ze przegramy 1-2 bramka z Hiszpania i jednoczesnie Serbia wygra 1-2 bramkami z algieria i wtedy liczy sie bilans bramek i to my awansujemy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kocham Tobet , 24:22 dla naszych i wystawiają bet na +1,5 Polska po 1.85  ja bym sie nie cieszyl.... moga zorientowac sie i anulowac ten zaklad...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Remis z Hiszpanią i obie ekipy awansują zapomnij, czas na zmiane warty, wenta aut po tym co dzisiaj zrobił zmiane warty? o czym Ty piszesz chłopcze. o dupie maryny , czytac nie umiesz ? wenta sie wypalił, powołuje swoich kolesiów z wiwe, słabego bieleckiego i dziadka jurasika. W kielcach wjebal mistrzostwo, ostantnio sfrajerzyl sie w pucharach, wiec ty dzieciaku wracaj do nauki a nie zajmujesz sie swiatem sportu  chyba poza tym co pokazuja w tv to Ty handballu nie widziales ten sport jest tak niszowy w Polsce, ze tutaj nie ma kogo innego powolac, dlatego Wenta gra tym samym skladem juz kilka lat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o dupie maryny , czytac nie umiesz ? wenta sie wypalił, powołuje swoich kolesiów z wiwe, słabego bieleckiego i dziadka jurasika. W kielcach wjebal mistrzostwo, ostantnio sfrajerzyl sie w pucharach, wiec ty dzieciaku wracaj do nauki a nie zajmujesz sie swiatem sportu  Nie wchodz w dyskusje z debilem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. Zapomniałem że dla ciebie Lewy to drewno, chuja wiesz o kadrze, vive. Koniec dyskusji z pojebami więc żegnam turbogłupku
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
ja pierdole CO TO BYLO NO NIE WIERZE
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jestescie frajerami bo nie potraficie spojrzec prawdzie w oczy, zjebali koncowke,ktora powinni wygrac. Ciekawe co bedzie jak jutro będa baty od hiszpani. Hipokryci.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolodziejczyk chcial blysnac, ale sie nie udalo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
sorry ale nie wiem jak mozna tutaj szukac pozytywow i sie nie wkurwic i nie wybluzgac naszych za to co zrobili przeciez takiej frajerjady to nawet jakby sie chcialo ciezko by bylo zrobic JA PIERDOLE
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
nie czaje po co sie czepiaja tkaczyka jak wenta powinien wziac czas i ta pilka powinna byc nasza do konca masakra jakas
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja pierdole CO TO BYLO NO NIE WIERZE nie ty jeden,  20 sec wystarczyło piłkę w grze utrzymać..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jestescie frajerami bo nie potraficie spojrzec prawdzie w oczy, zjebali koncowke,ktora powinni wygrac. Ciekawe co bedzie jak jutro będa baty od hiszpani. Hipokryci. Z tym się mogę zgodzić ale reszta Twoich postów jest śmieszna. Podaj nam kto miałby objąć reprezentację i kto ma w niej grać. Ty sir Alexa pewnie byś wyrzucił po sezonie w którym nie zdobyłby tytułu, a dla naszego szczypiorniaka Wenta jest jak Ferguson dla Man U.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie czaje po co sie czepiaja tkaczyka jak wenta powinien wziac czas i ta pilka powinna byc nasza do konca masakra jakas Tkaczyka? przeciez go na boisku nie było
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja pierdole CO TO BYLO NO NIE WIERZE nie ty jeden,  20 sec wystarczyło piłkę w grze utrzymać.. z drugiej strony, jakby to jurkiewicz trafil, to pewnie bysmy pisali 'mial jaja', 'zajebisty' itp 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak zawsze 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
spokojnie Hiszpania z nami juz o nic nie bedzie grac i mozna
wydymac Serbow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jestescie frajerami bo nie potraficie spojrzec prawdzie w oczy, zjebali koncowke,ktora powinni wygrac. Ciekawe co bedzie jak jutro będa baty od hiszpani. Hipokryci. Z tym się mogę zgodzić ale reszta Twoich postów jest śmieszna. Podaj nam kto miałby objąć reprezentację i kto ma w niej grać. Ty sir Alexa pewnie byś wyrzucił po sezonie w którym nie zdobyłby tytułu, a dla naszego szczypiorniaka Wenta jest jak Ferguson dla Man U. Wenta był dobry, ale to było bardzo dawno temu. Ostatnio notuje same wtopy, frajersko przegrywa mecze. Jak w Pl nie ma innego trenera to może czas na kogoś zza granicy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|