Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 18 1 2 11 12 13 14 15 17 18
M
newbie
newbie
M Offline
Originally Posted by _Korver_
Originally Posted by BartasPT
takie oto pierdolenie:

Zwykła zawiść, bo to takie polskie. Ot co.

Typowo polskie myślenie.

puke

Mamie się jeszcze poskarż. laugh

BartasPT - Nie przejmuj się kolesiem. Gość uważa się za boga i sra w gacie na każde słowo nie-pochlebne. trzeba mu wybaczyć, w końcu studiuje TiR na UAM. To mówi samo za siebie...

Bonus: Unibet
M
newbie
newbie
M Offline
Originally Posted by Ministrant
takie oto pierdolenie:

Typowo polskie myślenie.

puke

BartasPT - Nie przejmuj się kolesiem. Gość uważa się za boga i sra w gacie na każde słowo nie-pochlebne. trzeba mu wybaczyć, w końcu studiuje TiR na UAM. To mówi samo za siebie...

Już się chłopak trzy raz żegnał z forum, ogłaszał wszem i wobec że odchodzi na zawsze i nie wróci. laugh
Jak jest sam widzisz, trzeba mu współczuć...to człowiek z zaburzeniami psychofizycznymi

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
takie oto pierdolenie:

Typowo polskie myślenie.

puke

znakomita riposta

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
wkurwia Mnie,że jutro wszystko pozamykane a wdeptałem w podłoge myszke i kalkulator mad

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
jutro do pracy i znów szara rzeczywistość wita

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
nie wiem sam czy mnie to wkurza mnie bo moze i bardziej smieszy ale ok niech bedzie ze tu laugh

- We wtorek będę na komisariacie w Kolonii, chcę poznać wszystkie szczegóły zajścia i zobaczyć, czy w hotelu, w którym nocował Peszko, były dobre warunki - powiedział trener piłkarskiej reprezentacji Franciszek Smuda dla "Przeglądu Sportowego". W weekend dwóch reprezentantów Polski - Wasilewski i Peszko - wylądowali na komisariacie w Kolonii, a ten drugi trafił następnie na izbę wytrzeźwień.

ja p......e ten wiesniak sie jeszcze w detektywa bedzie bawil

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
a mnie wkurzaja kwestie tego, ze ich nie wezmie do kadry bo dali zly przyklad laugh

co go to boli co oni robia poza praca? nie ch sobie chlaja byle nie jak sa w pracy i zeby do pracy nie przychodzili nietrzezwi, a jesli nie ma lepszych do zastepienia ich niech graja (nie wiem czy sa bo gowno mnie obchodzi reprezentacja)

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
W ogóle to jest cyrk co ten Smuda sobie wyobraża, myśli że opanował nimi i nie będą mogli nic bo graja u Smudy.Fakt faktem klub może mieć pretensje jeśli to było u nich w pracy.Niemcy inteligentnie podkręcają napięcie przed euro by w naszej kadrze narobić zamieszania.Smuda niech zajmie się lepiej swoją dupą bo niedługo możesz dostać kopa na do widzenia.Wszystko jest dla ludzi.Miał ochotę się napić to się napił.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Kolońska policja wycofała swoje zarzuty pod adresem Sławomira Peszki. Ze swojego doniesienia wycofał się też taksówkarz, którego polski piłkarz miał zaatakować podczas sobotniej nocy - informuje stacja Orange Sport.

laugh laugh

qrwa to szkoda bo Smuda na pewno by sie wszystkiego na komisariacie w Kolonii ze szczegolami dowiedzial, w koncu mowi po niemiecku lepiej niz po polsku

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Originally Posted by pawel Wafel
W ogóle to jest cyrk co ten Smuda sobie wyobraża, myśli że opanował nimi i nie będą mogli nic bo graja u Smudy.Fakt faktem klub może mieć pretensje jeśli to było u nich w pracy.Niemcy inteligentnie podkręcają napięcie przed euro by w naszej kadrze narobić zamieszania.Smuda niech zajmie się lepiej swoją dupą bo niedługo możesz dostać kopa na do widzenia.Wszystko jest dla ludzi.Miał ochotę się napić to się napił.

napic sie mozna tylko trzeba byc kretynem i brodzikiem intelektualnym zeby dac sie zlapac i jeszcze trafic na izbe wytrzezwien laugh
ale co tam robil Wasyl ,przechodzil z tragarzami?
czy Slawek zaprosil Wasyla na swieta wielkanocne

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Krystian
Kolońska policja wycofała swoje zarzuty pod adresem Sławomira Peszki. Ze swojego doniesienia wycofał się też taksówkarz, którego polski piłkarz miał zaatakować podczas sobotniej nocy - informuje stacja Orange Sport.

laugh laugh
media będą żyły

była/jest "Madzia z Sosnowca"

jest/będzie "Sławek z Koeln"

laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Smuda podał jakiś powód wyjebania Waislewskiego?Niedopełnił obowiązków bodyguarda czy jak?

shaken not stirred
shaken not stirred
Jeszcze go nie wywalił wink

Originally Posted by Bild
Awanturowanie się z taksówkarzem, przekleństwa, atak na taksometr i szamotanina z policjantami - taki "popis" miał dać Sławomir Peszko, któremu sporo miejsca poświęca dzisiejszy "Bild"

laugh

shaken not stirred
shaken not stirred
Albo i wywalił tongue w każdym razie jego pewnie przywróci, zwłaszcza że opłacił feralny kurs wink

Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by pacyfista
napic sie mozna tylko trzeba byc kretynem i brodzikiem intelektualnym zeby dac sie zlapac i jeszcze trafic na izbe wytrzezwien laugh

Dokładnie. Po to mu dużo płacą, żeby reprezentował godnie swój klub nie tylko na boisku, ale też publicznie. Jako kopacz drużyny PZPN grający za granicą, reprezentuje też niestety nasz kraj.

http://www.bild.de/sport/fussball/s...-ausnuechterungszelle-23549350.bild.html

Jeszcze wczoraj to wisiało na głównej stronie. Opinia polaczka-pijaczka i awanturnika tylko utrwalona przez tego matoła.

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Jak grał w Poznaniu dawał regularnie w palnik, kiedyś pisałem o tym, mieszkał tuż obok mnie, nie raz i nie dwa odprowadzał gości w stanie mocno nie sportowym, choc nie pamiętam, żeby robił to dzień przed meczem,
inna sprawa, że kibiców w okolicy mu nie brakowało i gdyby go przyłapali przed meczem to bez wpierdolu by się nie odbyło laugh

Zresztą, co tu mówić raz zdarzy się każdemu, ale jak się dajesz złapać i 2 i 3 raz to znaczy żeś głąb bo walisz regularnie i do tego na widoku publicznym, a tu już do wpadki dzieli tylko krok.

Inna sprawa, że naprawdę nie rozumiem jak nie można się powstrzymać od wódy zarabiając taka kasę i wiedząc, że każda taka wtopa to przejebane na maxa.
Nie piętnuje samego picia, wszyscy piją, kwestia kiedy i jak, a jak ma się mózg kurczaka to ani wódki wiele nie trzeba, ani nie ma co liczyć że się uda laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Były już nowiny, że Peszko grając w Płocku zaglądał do kielicha, potem wybryki w Poznaniu, dołożył już na hardcore picie na zgrupowaniu przy Smudzie.

Brakowało mu do kompletu picia w zachodnim klubie, więc i to mu się udało.

Jednym słowem rozpija chłopak swoją karierę i za moment może być tak, że nie będzie już dla kogo i z kim grać, a wiek jeszcze predysponuję go do gry przez kilka lat.

Na moje oko powinni go na Euro nie brać. Chłop musi dostać po dupie by zrozumieć pewne kwestie w życiu.

Nie pojedzie na Euro to odczuje jak głupi był.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
a po co taki ogór na euro? jest Błaszczykowski, Grosicki, od biedy Mierzejewski który czasami potrafi błysnąć, Wolski czy nawet pani Rybus. ja mam gdzieś oglądania średniaków w gorzej niż średniej reprezentacji. niech sobie pije, Kowalczyk pewnie dobre grille bedzie robił podczas euro także na pewno go zaprosi.

A
A Offline
wszyscy powyżej wypierdalać stąd albo pisać na temat grin

ano wkurwiła Mnie Mayr puke
musiała być czarna w poprzednim życiu tongue

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
pukepukepukedeszcz

Strona 13 z 18 1 2 11 12 13 14 15 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, rafal08, 11kera11, latajaca_holenderka, Szuman, burbon, Akhu), 2,801 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,449
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025