Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam,

Czy ktoś może polecić gdzie najlepiej oglądać piłkę nożną na żywo (liga niemiecka, angielska, hiszpańska, holenderska i włoska)?

Chodzi mi przedewszystkim o jakość i szybkość przekazu i jak najmniejsze opóźnienie w stosunku do sytuacji na boisku.

Z góry dzięki za odpowiedź.

SLAV

Bonus: Unibet
W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Originally Posted by slav007o
Witam,

Czy ktoś może polecić gdzie najlepiej oglądać piłkę nożną na żywo (liga niemiecka, angielska, hiszpańska, holenderska i włoska)?

Chodzi mi przedewszystkim o jakość i szybkość przekazu i jak najmniejsze opóźnienie w stosunku do sytuacji na boisku.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Canal + Sport, na weekendy wykupuj sobie na weeb.tv pakiet na 3 dni za 3 zł masz i oglądasz mecze.
SLAV

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

?
?
Originally Posted by pawel Wafel
Canal + Sport, na weekendy wykupuj sobie na weeb.tv pakiet na 3 dni za 3 zł masz i oglądasz mecze.

Od jakiegoś czasu mam wykupione konto na weeb.tv, niestety sygnał w porównaniu do satelity czy sygnału naziemnego jest opóźniony o 5-6 sekund. Tak więc jęśli zależy Ci na zakładach live to nie za ciekawa opcja.
Co do samej jakości obrazu, to na większości programów, przy oglądaniu z 2m wygląda to bardzo ładnie.

Pozdrawiam i Wesołych.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by fala
Originally Posted by pawel Wafel

Od jakiegoś czasu mam wykupione konto na weeb.tv, niestety sygnał w porównaniu do satelity czy sygnału naziemnego jest opóźniony o 5-6 sekund. Tak więc jęśli zależy Ci na zakładach live to nie za ciekawa opcja.
Co do samej jakości obrazu, to na większości programów, przy oglądaniu z 2m wygląda to bardzo ładnie.

Pozdrawiam i Wesołych.

a jak to wygląda z kwestii prawnej? Jest to legalne, odprowadzają oni coś telewizjom?

?
?
Originally Posted by Wahi
a jak to wygląda z kwestii prawnej? Jest to legalne, odprowadzają oni coś telewizjom?

tego to już nie wiem, trzebaby regulamin ich serwisu poczytać, ale komu się chce wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy Canal + sport posiada wszystkie powyższe wymienione ligi czy tylko część, jak to wygląda z ilością meczy, można wybierać sobie który się ogląda?

Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by slav007o
Czy Canal + sport posiada wszystkie powyższe wymienione ligi czy tylko część, jak to wygląda z ilością meczy, można wybierać sobie który się ogląda?

Pozdrawiam

ligi holenderskiej i niemieckiej nie ma

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Slavo do ligi niemieckiek Eurosport 2 HD jest chyba na każdej platformie lub eurosport player abo na miesiąc to 11zl i masz wszystkie mecze z kolejki na żywo w kompie oglądasz co chcesz .
Liga Holenderska ,włoska ,hiszpańska jest transmitowana live na bet365 jakoś dobra opóźnienia nie wielkie sam z tego korzystam i nie jest źle .

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (alfa, wHiTe_StAr, 11kera11), 2,910 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,320
Posty5,842,751
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026