Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 24 z 25 1 2 22 23 24 25
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No i analogicznie ściągał Bednarza jak musi opłacać Valkcxa? Coś się kupy nie trzyma to "oszczędzanie".

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czekaja to powinni wyslac na jakis kurs tanca, albo cos w ten desen

biedaczek jest sztywny jak kloda drewna w tartaku, od stop po glowe

ciekawe czy dalby rade zrobic sklon w przod, mam watpliwosci ... grin

wieczny student
wieczny student
Originally Posted by Wolf
Originally Posted by Kura
to że w tym roku też miało byc 100%

Ja tak powiedziałem? Cały ten sezon jest efektem Nikozji i tego, że dla większości piłkarzy gra w polskiej lidze to zło konieczne.

Ja jestem spokojny o przyszły sezon. O upadku Wisły słyszałem też 5 lat temu, a zdobyliśmy mistrza 5 kolejek przed końca.
a kim chcecie zdobyć mistrza?
wg mnie Głowacki, czy Brożek to już prochu nie wymyślą
tym bardziej, że teraz w ogóle nie grają

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by milano
juz sie mowi o cieciach w nastenym sezonie jak bogus zakreci kurek to bedzie dol tabeli

Żeby Cupiał zakręcał kurek to musi być on odkręcony. To po pierwsze. A po drugie myślisz, że Cupiał ma zamiar oszczędzać na Wiśle skoro ściąga drogiego Probierza w sytuacji jak musi opłacać Maaskanta?

Cupiał nie traktuje Wisły jako biznesu więc o jego zaangażowanie się nie boje.
Ale w końcu mogą mu puścić nerwy skoro płaci średnio 20 tyś euro na łeb ,a piłkarze(kopacze) kopią się w głowę ,z wyjątkiem Meliksona

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
juz sie mowi o cieciach w nastenym sezonie jak bogus zakreci kurek to bedzie dol tabeli

Żeby Cupiał zakręcał kurek to musi być on odkręcony. To po pierwsze. A po drugie myślisz, że Cupiał ma zamiar oszczędzać na Wiśle skoro ściąga drogiego Probierza w sytuacji jak musi opłacać Maskanta
no przez te kilkanascie lat troche hajsu wpompowal i sukcesow nie widac na arenie miedzynarodowej a conajmniej 2 razy mozna bylo na lajcie awansowac do lm

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by podstawek
Originally Posted by Kura
to że w tym roku też miało byc 100%

Ja tak powiedziałem? Cały ten sezon jest efektem Nikozji i tego, że dla większości piłkarzy gra w polskiej lidze to zło konieczne.

Ja jestem spokojny o przyszły sezon. O upadku Wisły słyszałem też 5 lat temu, a zdobyliśmy mistrza 5 kolejek przed końca.
a kim chcecie zdobyć mistrza?
wg mnie Głowacki, czy Brożek to już prochu nie wymyślą
tym bardziej, że teraz w ogóle nie grają

nie siedze w notesie Bednarza więc nie wiem kto przyjdzie ale jestem spokojny że będzie to zespół budowany na walke o mistrza a nie na drugą ligę jak tutaj niektórzy prognozują.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
A po co się uczyć języka jak on wie, że przyjechał tutaj na chwile żeby awansować do LM i zarobić pare eurasów? Tak jakby wymagać od Rivaldo nauki uzbeckiego czy Anelki chińskiego. Co innego jak przyjeżdza młody chłopak żeby się wybić. Ponadto w Wiśle tym polskim i tak by się z nikim nie dogadał. Nawet z Małeckim miałby pewnie problem.
To jest właśnie brak profesjonalizmu kopacza, brak szacunku do kibiców, to pokazuje że kładzie chuj na klub i powinien zostać jak najszybciej wypierdolony za takie podejście (o ile takie oczywiście ma).
Jak nie zna języka to niech się nie pcha do wywiadów, albo niech się uczy, albo wypierdala z tego kraju, z tej ligi. Właśnie przez takich jak on była tak wielka radość, jak APOEL pojechał z tymi pastuchami w Nikozji wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
juz byl taki sezon pare lat temu, ze wisla zajela 8 miejsce na 16 druzyn. jakos wtedy cupial sie nie wycofal. w nastepnym zdobyli mistrza z przewaga 14 punktow.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Żeby Cupiał zakręcał kurek to musi być on odkręcony. To po pierwsze. A po drugie myślisz, że Cupiał ma zamiar oszczędzać na Wiśle skoro ściąga drogiego Probierza w sytuacji jak musi opłacać Maskanta
no przez te kilkanascie lat troche hajsu wpompowal i sukcesow nie widac na arenie miedzynarodowej a conajmniej 2 razy mozna bylo na lajcie awansowac do lm

Tzn? Dalej powtarzasz stereotyp słabego APOELu którego elimiacja była obowiązkiem? Panata to inna bajka bo awans byłby fartem (polecam oglądnięcie na spokoju pierwszego meczu i zobaczenie że wynik 3-1 był mega fartem), który został zablokowany przez sędziego. Jakie inne okazje "na lajcie" były?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Biczu
Originally Posted by Stasiu
a wypłacalne te milennium?>
bo w zyciu tam nie byłem a mam jeden na marcinkowskiego

Wypłacalne, nawet od ręki wypłacili mi kase.
to były asiany czy normalne handi?
bo szukam w ofercie i nie za bardzo widze

to są zakłady na powyżej 1.5 bramek w meczu

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by juve25
Ale w końcu mogą mu puścić nerwy skoro płaci średnio 20 tyś euro na łeb ,a piłkarze(kopacze) kopią się w głowę ,z wyjątkiem Meliksona
farmazony pieprzysz, chłop widać ma w dupie gre w naszej lidze, raz czy dwa razy coś pokazał, żeby ktoś się nim zainteresował i go stąd zabrał, teraz już coraz mniej mu się chce.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by huge
juz byl taki sezon pare lat temu, ze wisla zajela 8 miejsce na 16 druzyn. jakos wtedy cupial sie nie wycofal. w nastepnym zdobyli mistrza z przewaga 14 punktow.

Niestety niektórzy nie chcą tego zrozumieć i już myślą że to koniec Wisły. Najlepszy ten kibic Legii, który po takim zdobytym psim swędem mistrzostwie (jak nasz rok temu z którego się wszyscy śmiali) kozaczy że "kim niby ta Wisła ma walczyć o mistrza?"

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
a wypłacalne te milennium?>
bo w zyciu tam nie byłem a mam jeden na marcinkowskiego

Wypłacalne, nawet od ręki wypłacili mi kase.
to były asiany czy normalne handi?
bo szukam w ofercie i nie za bardzo widze

to są zakłady na powyżej 1.5 bramek w meczu
hehe
grubo dzięki laugh

wieczny student
wieczny student
u nas Ljuboja też wywiadów udziela po francusku ;p
ja myślę, że nawet jak zrobi niezłe transfery to trzeba będzie czasu aż wszystko się zazębi, bo nie tak łatwo zgrać całkiem nową drużynę

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
przyklad ruchu w tym sezonie pokazuje, ze do walki o majstra wystarcza checi ...

zeby byly checi, trzeba wyjebac leserow

zeby wyjebac leserow, trzeba pogonic prawie caly zaciag z zagranicy, bo od tych nunezow, genkowow i innych jaliensow, mozna spokojnie znalezc duzo tanszych, lepszych i mniej leniwych ... POLAKOW

te szroty z zagranicy nawet nie udaja, ze nie klada lachy na swoje kluby, zero przywiazania bla bla bla niektorzy wrecz maja napisane na czole "mam wyjebane na wyniki i tak wezme wszystko co do grosza"

K
veteran
veteran
K Offline
Macie! I przestańcie pier*olić!

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
hehe
grubo dzięki laugh

W ten weekend miałem taki sam tylko, że za 2zł i nie siadł jeden mecz 009513120407134658-3755. Fajnie wchodzą takie kupony tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bitnap
przyklad ruchu w tym sezonie pokazuje, ze do walki o majstra wystarcza checi ...

zeby byly checi, trzeba wyjebac leserow

zeby wyjebac leserow, trzeba pogonic prawie caly zaciag z zagranicy, bo od tych nunezow, genkowow i innych jaliensow, mozna spokojnie znalezc duzo tanszych, lepszych i mniej leniwych ... POLAKOW

te szroty z zagranicy nawet nie udaja, ze nie klada lachy na swoje kluby, zero przywiazania bla bla bla niektorzy wrecz maja napisane na czole "mam wyjebane na wyniki i tak wezme wszystko co do grosza"
Nic dodać nic ująć!!
Moje słowa!!
bitnap piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kibickr
Macie! I przestańcie pier*olić!

Firma? smirk

Lepiej posłuchać Jimsona, inna półka

K
veteran
veteran
K Offline
Ogólnie nie lubie firmy, ale ten kawalek z Sokołem daje rade smile

Strona 24 z 25 1 2 22 23 24 25

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (alfa, betowiec, latajaca_holenderka, aker, Lukasz111, Sensei, forty, JelineK), 2,667 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,260
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025