Witam, wypowie się ktos o telefonie HTC Mozart 7 ??
Wypowiem się bo sam kiedyś szukałem opinii
Generalnie wszytskie telefony z Windows Phone 7 są póki co takie same Też chciałem kupić Mozarta ale na jakimś forum gość mówił że tylna klapka szybko się niszczy a aparat mimo tego dodatkowego flesza nie jest jakiś fantastyczny.
Wybrałem więc HTC 7 Trophy, cenowo porównywalny, ciut większy ekran z tego co kojarze. Używam od wrzesnia i wygląda niemal tak samo, zero śladów użytkowania.
Sam system Windows Phone 7 jest świetny. Jak już podepniesz pod niego wszystkie sieci społecznościowe i konta pocztowe to zobaczysz jak wielki to ma potencjał.
Jeśli chodzi o szybkośc działania to w zasadzie nieważne co byś wybrał z WP7. Wszystkie telefony 1 serii działają tak samo ze względu że Microsoft narzucił jednolite wymagania dla urządzeń z tym systemem.
Witam, wypowie się ktos o telefonie HTC Mozart 7 ??
Wypowiem się bo sam kiedyś szukałem opinii
Generalnie wszytskie telefony z Windows Phone 7 są póki co takie same Też chciałem kupić Mozarta ale na jakimś forum gość mówił że tylna klapka szybko się niszczy a aparat mimo tego dodatkowego flesza nie jest jakiś fantastyczny.
Wybrałem więc HTC 7 Trophy, cenowo porównywalny, ciut większy ekran z tego co kojarze. Używam od wrzesnia i wygląda niemal tak samo, zero śladów użytkowania.
Sam system Windows Phone 7 jest świetny. Jak już podepniesz pod niego wszystkie sieci społecznościowe i konta pocztowe to zobaczysz jak wielki to ma potencjał.
Jeśli chodzi o szybkośc działania to w zasadzie nieważne co byś wybrał z WP7. Wszystkie telefony 1 serii działają tak samo ze względu że Microsoft narzucił jednolite wymagania dla urządzeń z tym systemem.
Szczerze polecam Ci HTC 7 Trophy
miło poczytac opinie kogos kto uzywal telefonu, a nie androidowych hejterow
swego czasu mialem obydwa telefonu i takze zostalem przy Trophy. Jak to HTC, po aparacie nie ma sie czego spodziewac, aczkolwiek... to zdjecie ktore roil kumpel HTC 7 Pro:
Dziekuje za opinie, akurat tego trophy nie mam w orange a tam przedluzam umowe.. Mialby ktos chwile czasu by rzucic tam okiem i doradzic jaki telefon bylby dobry do internetu, zrobic zdjecie.. Bylbym zobowiązany..
e52 uzywam teraz juz dwa lata i wlasnie chce zmienic ... widzialem e72, w sumie identyczna do e52 tylko ma qwerty ..cos jeszcze dolozyli w sofcie?
testowalem BB i jak an razie wygrywa w konkursie na nastepce, bateria ze 3 dni wytrzyma, tylko nie wiem czy ma GPSa?
e72 poza wyglądem i lepszym aparatem niczym się nie różni od e52. Ten sam soft, identyczna bateria, ale jednak klawiatura qwerty robi różnicę w wygodzie użytkowania.
Witam, to jeszcze raz ja Pomoże ktoś wybrać najlepszy telefon do internetu, pisania sms itp ? Oto lista telefonów które mam do wyboru:
Samsung Galaxy S+ Sony Ericsson Xperia neo V HTC Mozart 7 Sony Ericsson Xperia arc S
Zalezy mi tez na tym ze jesli po chwili obcowania z tym telefonem nie spasuje mi to zeby mozna go bylo sprzedac za mozliwie najwieksza kwote.. Ktory uwazacie za najlepszy??
Co sadzicie o LG Swift 7 i o Windows Phone? Czy jedyny rozsadny wybor to Android. Potrzebuje dziewczynie (kolezance) polecic telefon z ktorego raczej nie bedzie korzystala z netu i w cenie do 1,23zl w dosyc tanim abo
Panowie jest cos takiego jak doladowanie z konta na konto w tel? Bo chyba slyszalem, ze jest. W sensie ze ktos ode mnie ma play (mix), ja tez mam play (karta) i czy ze swojego salda moze doladowac moje konto?
pytanie do bardziej obeznanych, czy sie oplaca brac ten abonament? Na roznych stronach widze porownania, wyliczenia, ze niby T-mobile ma lepsza oferte, gdzie indziej ze lepsza oferta w Orange.
W ogolnym przeliczeniu (abonament x liczba miesiecy + cena telefonu) najtaniej wychodzi w play. Niektorzy jednak podaja wyliczenia z warunkow ktorych na stronie innych operatorow nie ma
Bylbym tez sklonny kupic iPhone i korzystac z tel na karte, ale to troche malo oplacalne patrzac na ceny Iphonow na allegro. No i troche bym sie bal takiego iPhona z allegro kupic mimo wszystko, chyba ze ktos doradzi jak sie upewnic ze wszystko z nim ok ;p