Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 23 1 2 4 5 6 7 8 22 23
R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Swietne dobrze2 piwo

Bonus: Unibet
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
The Fighter > Warrior,
i to zdecydowanie.

The Fighter super film i przedstawia super historię. Do tego spoko aktorzy i bardzo dobrze się ogląda. Zdecydowanie lepszy od Warriora. 8.5/10 dla mnie.

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Zgadzam się Fighter dla mnie dużo lepszy niż Warrior.
Fighter - świetne aktorstwo, fabuła (oparta na faktach zresztą),realizm,momentami humor i ogólnie dla mnie 9/10.

Warrior - za bardzo patetyczny,typowo amerykański (jak śpiewali Ci żołnierze aż mnie mdliło, infantylne jak Hannah Montana). Natomiast same sceny walki i akcja ratują film (praktycznie od połowy jest walka za walką). Taki film do chipsów ,coli na prosty sobotni relaks 6/10.

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
Originally Posted by Ojro
Również polecam Nietykalni piwo

oglądałem na kompie, ale chyba jeszcze raz pójdę do kina, EKSTRA i śmieszne dowcipy i gagi laugh
No własnie humor w filmie w mojej ulubionej konwencji, bo nie jest nachalny i nie epatuje erotyką i seksem. Przy tym wzruszający i dość inteligentny. Porównałbym go z "Zapachem kobiety", z tym, że tutaj mamy historię na faktach. Ode mnie również 9/10. Żałuje, że nie widziałem go w kinie tylko na kompie.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Panowie ten nowy American Pie co teraz w kinach jest to jak nie ogladalem zadnej poprzedniej czesci to oplaca sie isc?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Krystian
Panowie ten nowy American Pie co teraz w kinach jest to jak nie ogladalem zadnej poprzedniej czesci to oplaca sie isc?

Raczej nie. Obejrzyj przynajmniej pierwsze dwie.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Dokladnie . American Pie to klasyka grin Musowo chociaz raz obejrzec

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Danielsan
"Nietykalni" - do kina marsz! Z dziewczyną, ze znajomymi, samemu, z babcią, z kim bądź.

Świetna komedia, 9/10 na w gatunku, rewelacyjnie zagrana, niegłupia, pozytywnie nastraja do życia.
Jedyny, malutki minusi, to nieco może zbyt stereotypowo pokazana czarna emigrancka rodzina we Francji, choć może nawet nie do końca, bez wątpienia mnóstwo takich rodzin można znaleźć.

Także polecam!

Jeden z najlepszych filmów jakie ostatnio oglądalem a ogladalem ich wiele, nawet pokusil bym sie o stwierdzenie ze jest to jeden z najlepszych filmow dlatego zaslaguje dla mnie na 10/10 co nigdy mi sie nie zdarzalo wystawiac taka note, film mnie rozbawil do łez a koncowa scena to juz majstersztyk

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Jakis czas temu poruszoony zostal temat Planet Human.
Czy w ogole sa do tego filmu polskie napisy ? Dokladniej mam wersje "Human.Planet.2011.Bluray.1080p.DTS.x264-CHD"

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by lelu
Jakis czas temu poruszoony zostal temat Planet Human.
Czy w ogole sa do tego filmu polskie napisy ? Dokladniej mam wersje "Human.Planet.2011.Bluray.1080p.DTS.x264-CHD"

są, trza poszukać;-)
Inna sprawa, że oglądać tylko na dużym TV i tylko z napisami, po prostu oryginalny lektor niszczy głosem, z polskim lektorem wg mnie nie da się tego ogladać.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
http://latofilmow.pl/text.php?id=5baffcc652c4fbd - może komus się przyda, jest kilka ciekawych rzeczy.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Biszop dokladnie taki mam zamiar - 40 cali i lektor ang + napisy (jesli sa do mojej wersji). Bron boze polskiego lektora, ani w grach ani w filmach tym bardziej grin

Blade Runner
Blade Runner
Originally Posted by Biszop
są, trza poszukać;-)
Inna sprawa, że oglądać tylko na dużym TV i tylko z napisami, po prostu oryginalny lektor niszczy głosem, z polskim lektorem wg mnie nie da się tego ogladać.

Świetny miniserial, wizualnie miażdży. Zwłaszcza pierwszy odcinek o oceanach smile
BBC już dawno w dziedzinie filmów dokumentalnych stało się znakiem jakości. "Planeta Ludzi" jest tego kolejnym potwierdzeniem.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
A gdzie szukac napisow do mojej wersji? Moze ktos ma pod reka link, ja tak dziubie cos na google ale tylko do pierwszego odcinka mi znalazlo.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
ale narobiliscie mi smaku na tych nietykalnych smile

Originally Posted by Bzyku
Originally Posted by Biszop
są, trza poszukać;-)

Świetny miniserial, wizualnie miażdży. Zwłaszcza pierwszy odcinek o oceanach smile
BBC już dawno w dziedzinie filmów dokumentalnych stało się znakiem jakości. "Planeta Ludzi" jest tego kolejnym potwierdzeniem.

Dokładnie:) w pełni potwierdzam, ja jestem zauroczony serią, zresztą wciągam już kolejne.

lelu - napiprojekt, wpisałem przed chwilą Twoją wersję i pokazało mi napisy, musisz sprawdzić sam.

A jeszcze co do BBC i ich serii, to mając do wyboru ogladać mózgojeby w polskich stacjach wole nic nie ogladac albo właśnie włączyć kolejny odcinek,
różnica mniej więcej jak pomiędzy trzepaniem gruchy, a upojną noca z...wstawić co komu się podoba;-)

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
jak wyglada Titanic w 3d?

w 3d to jest tylko pare scen rozumiem a reszte da sie normalnie ogladac bez okularow?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Biszop albo sie nie znam albo cos przeoczylem ;P Probujac z poziomu windowsa tzn prawym na film i dopasuj czy tam wyszukaj napisy nic nie znajduje.

Klikam wtedy w okienku ktore sie pojawilo "wyszukiwanie alternatywne" i wpisuje "human planet dts". Wyskakuje taka stronka podnapisi.net i tam niby sa do wszystkich epizodow ale brak polskich napisow :/

Nie trzymam na dysku tego co ściągnąłem, to znaczy gdzieś mam zgrane bo komuś udostępniałem, jak znajdę to Ci podeśle. ale to dopiero wieczorem.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Krystian
jak wyglada Titanic w 3d?

w 3d to jest tylko pare scen rozumiem a reszte da sie normalnie ogladac bez okularow?

orientuje sie ktos jak to jest zrobione? bo wybieram sie z panna i jak mamy caly czas siedziec w okularach to słabo laugh

Strona 6 z 23 1 2 4 5 6 7 8 22 23

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, latajaca_holenderka, rafal08, 11kera11, Kretol), 3,563 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,296
Posty5,839,663
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026