Wiadomo jest to że dawno nie było w Polsce takiej tragedii by zginęła para prezydencka i reszta załogi.Jarek jako brat walczy o to by prawda wyszła na jaw i w cale mu się nie dziwię bo szopka z tego wyszła.Sam mam pewne wątpliwości.Z resztą wole żeby kłócili się o Smoleńsk niż o jakieś ACTA i tym podobne rzeczy, z resztą ja TV nie oglądam to nie mam tego problemu.
Wiadomo jest to że dawno nie było w Polsce takiej tragedii by zginęła para prezydencka i reszta załogi.Jarek jako brat walczy o to by prawda wyszła na jaw i w cale mu się nie dziwię bo szopka z tego wyszła.Sam mam pewne wątpliwości.Z resztą wole żeby kłócili się o Smoleńsk niż o jakieś ACTA i tym podobne rzeczy, z resztą ja TV nie oglądam to nie mam tego problemu.
takie klepisko widziałem ostatnio 1 1997 roku jak pojechałem na puchar do Magic Niezabyszewo .. Tylko gospodarz nie wziął pod uwagę, ze tak szybko dojedziemy i nie zdąrzył usunąć pieńków po wyciętych drzewach... im bardziej mecz ku końcowi tym mecz bardziej przypominał bilard
Powiedzieli po meczu Legia Warszawa - FC Sevilla (0:2):
Michel, trener FC Sevilla: - Mam kilka powodów do zadowolenia. Oczywiście bardzo cieszy zwycięstwo. Poza tym moi zawodnicy zapisali się w historii stadionu. Zobaczyłem też jeden z najwspanialszych obiektów piłkarskich jakie widziałem. To dzieło sztuki architektonicznej. Widziałem wiele stadionów, ale ten zasługuje na najwyższe słowa uznania. Publiczność siedzi bardzo blisko murawy, a to pozwala na stworzenie klimatu do rozgrywania wspaniałych meczów. Życzę Polakom udanych mistrzostw Europy, a w finale niech zagra Polska z Hiszpanią. I oczywiście niech wygra ten drugi zespół. .....a lacznosci jak nie bylo tak nie ma :):)