|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedyne co to szkoda że znowu nie wygrał futbol  Ratay taka jest piłka  wiem wiem, ja rozumiem że dzisiaj nie zasłużyliśmy na wygrana, ale po prostu bardziej bym sie ucieszył gdybyśmy przegrali po otwartym meczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uvcio, nie chce nic mowic, ale sciagnij tu paru kibicow bayernu, bo bedziesz sam a naprzeciwko setka internetowych chuliganow wypisujacych wsciekle HALA MADRID Spokojnie, sezonowcy Barcy jutro będą za Bayernem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedyne co to szkoda że znowu nie wygrał futbol  Ratay taka jest piłka  A co Twoim zdaniem wygrało jak nie futbol? Tylko on ba taka jest piłka, nieprzewidywalna 
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
Jedyne co to szkoda że znowu nie wygrał futbol  Ratay taka jest piłka  wiem wiem, ja rozumiem że dzisiaj nie zasłużyliśmy na wygrana, ale po prostu bardziej bym sie ucieszył gdybyśmy przegrali po otwartym meczu  jakby CHelsea zagrała otwrty mecz to by był 5-0 tylko szaleniec by tak agrał takie jest moje zdanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
strony chelsea nie działają, kibice barsy sie przepisują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uvcio, nie chce nic mowic, ale sciagnij tu paru kibicow bayernu, bo bedziesz sam a naprzeciwko setka internetowych chuliganow wypisujacych wsciekle HALA MADRID Spokojnie, sezonowcy Barcy jutro będą za Bayernem. pamietam, jak bylem w pubie na finale inter-bayern. koles chodzil i sie pytal jaki wynik stawiam. postawilem 2:1 dla interu. skonczyl sie mecz, bylem pewny porazki. a tutaj sie okazalo, ze zgarnalem polowe kasy, bo tylko dwie osoby na kilkanascie stawialy na jakakolwiek wygrana interu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chim zapytam z ciekawosci, czym sie roznisz od tego legendarnego juz "sezonowca"? zauwazylem, ze to slowo pada nagminnie(nie tylko z twoich ust), jestem w stanie zrozumiec, ze to takie zargonowe "ty pedale"? "sezonowcem" to zdawalo mi sie, moze byc chlopiec 12-letni a nie stary facet, a tu takich chyba nie ma? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Baya jutro zagra takim autobusem jak dzis Chelsea ?
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
jako fan Barcy powiem tyle johny wtf
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
real jutro rzojebie bayern tak mowia sezonowcy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lol z torresem troche wariacka zmiana a di mateo to po co torresa wpuszcza? moglby obronce wrzucić a kalou do kontry. Torresa wpuścili  Chelsea w 9 Torres, OMG  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chim zapytam z ciekawosci, czym sie roznisz od tego legendarnego juz "sezonowca"? zauwazylem, ze to slowo pada nagminnie(nie tylko z twoich ust), jestem w stanie zrozumiec, ze to takie zargonowe "ty pedale"? "sezonowcem" to zdawalo mi sie, moze byc chlopiec 12-letni a nie stary facet, a tu takich chyba nie ma?  Może tym, ze kibicuję Realowi od 1999, czyli 13 lat, a to tyle ile ma np. Chudi - wielki kibic Barcy w dobie sukcesów, wierzący że przed erą Guardioli nie było niczego.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
jutro to można zagrać czerwoną kartkę  jak coś nie będzie szło to pepe eksploduje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lol z torresem troche wariacka zmiana a di mateo to po co torresa wpuszcza? moglby obronce wrzucić a kalou do kontry. Torresa wpuścili  Chelsea w 9 Torres, OMG   nie zacytowales mojego, jakze trafnego postu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro to można zagrać czerwoną kartkę  jak coś nie będzie szło to pepe eksploduje  over 3,5 na lajcie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chim zapytam z ciekawosci, czym sie roznisz od tego legendarnego juz "sezonowca"? zauwazylem, ze to slowo pada nagminnie(nie tylko z twoich ust), jestem w stanie zrozumiec, ze to takie zargonowe "ty pedale"? "sezonowcem" to zdawalo mi sie, moze byc chlopiec 12-letni a nie stary facet, a tu takich chyba nie ma?  Może tym, ze kibicuję Realowi od 1999, czyli 13 lat, a to tyle ile ma np. Chudi - wielki kibic Barcy w dobie sukcesów, wierzący że przed erą Guardioli nie było niczego. gratuluję, mogę Ci zrobić zdjęcie ?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
lol z torresem troche wariacka zmiana a di mateo to po co torresa wpuszcza? moglby obronce wrzucić a kalou do kontry. Torresa wpuścili  Chelsea w 9 Torres, OMG   Nie ma się co naśmiewać. Piękno futbolu jak napisałem... I prztyczek w nos dla kolegów powyżej, ale tylko taki jednorazowy bo to przecież Fernando "How the hell can I score..." Torres 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lol z torresem troche wariacka zmiana a di mateo to po co torresa wpuszcza? moglby obronce wrzucić a kalou do kontry. Torresa wpuścili  Chelsea w 9 Torres, OMG   Jedna jaskółka wiosny nie czyni. 40 baniek, 42 spotkania w lidze i tylko 4 bramki, wykorzystać kontrę było jego obowiązkiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ratay a ty po co prowokujesz? barka przegrala, ale zycie toczy sie dalej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lol z torresem troche wariacka zmiana a di mateo to po co torresa wpuszcza? moglby obronce wrzucić a kalou do kontry. Torresa wpuścili  Chelsea w 9 Torres, OMG   Jedna jaskółka wiosny nie czyni. 40 baniek, 42 spotkania w lidze i tylko 4 bramki, wykorzystać kontrę było jego obowiązkiem dokładnie tak
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|