|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
 B A Y E R N  Lazio + Napoli delikatnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fakt że Messi spieprzył setkę w pierwszej polowie, ale to co miał Torres to chyba nawet niepełnosprytne dziecko ze szkoły specjalnej by strzeliło. hmm a ja myslalem, ze messi strzelal karnego w drugiej polowie. na weszlo znowu jakis madry pisal artykul. wedlug niego barcelona miala pecha 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
fakt że Messi spieprzył setkę w pierwszej polowie, ale to co miał Torres to chyba nawet niepełnosprytne dziecko ze szkoły specjalnej by strzeliło. hmm a ja myslalem, ze messi strzelal karnego w drugiej polowie. na weszlo znowu jakis madry pisal artykul. wedlug niego barcelona miala pecha  No i dużo w tym racji z tym pechem, np ta poprzeczka z karnego, lub słupek messiego. Jeśli oglądałeś mecz, to przypomniej sobie sytuację z 19 minuty, w której Messi powinien bez probelmu wpakować pilke do bramki. Niestety Chelsea zbierze w finale oklep nie ważne czy to będzie Real czy Bayern, ale myślę że jednak Real, znowu będzie mecz do jednej bramki, fajny final ligi mistrzów się zapowiada
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
slowacja U21 +0.25 czesi dalecy od optymalnego skladu. 7 debiutantow + 7 zawodnikow co maja rozegrane max. 2 spotkania w reprezentacji U21. przypominam ze to jest mecz po za terminem FIFA. slowacy znacznie mocniejsza ekipa. tak naprawde wypada tylko dwoch grajkow: kapitan filip kiss (cardiff city) i napadzior robert mak (nurnberg). reszta powolanych to zawodnicy regularnie grajacy w U21. -0.25 chyba bardziej realne w tym przypadku dlatego trzeba brac to co daja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak tak barcelona dostala w prezencie gre w przewadze i karnego ale i tak dalej maja mega pecha... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jezeli chodzi o sytuacje, to najwieksza setke messi zmarnowal nie strzelajac karnego przeciez
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tak tak barcelona dostala w prezencie gre w przewadze i karnego ale i tak dalej maja mega pecha...  widze że kibic realu, czerwona była słuszna, karny kontrowersyjny, rozumiem że masz komlpeks Barcelony, po tym co robiła w europie i z Realem wcale ci się nie dziwię ale bądź obiektywny, bo to jednak jest najlepsza drużyna ostatnich lat.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak tak barcelona dostala w prezencie gre w przewadze i karnego ale i tak dalej maja mega pecha...  widze że kibic realu, czerwona była słuszna, karny kontrowersyjny, rozumiem że masz komlpeks Barcelony, po tym co robiła w europie i z Realem wcale ci się nie dziwię ale bądź obiektywny, bo to jednak jest najlepsza drużyna ostatnich lat.  a czy ja napisalem, ze od sedziego w prezencie? oj ktos tutaj jest chyba sfrustrowany 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tak tak barcelona dostala w prezencie gre w przewadze i karnego ale i tak dalej maja mega pecha...  widze że kibic realu, czerwona była słuszna, karny kontrowersyjny, rozumiem że masz komlpeks Barcelony, po tym co robiła w europie i z Realem wcale ci się nie dziwię ale bądź obiektywny, bo to jednak jest najlepsza drużyna ostatnich lat.  a czy ja napisalem, ze od sedziego w prezencie? oj ktos tutaj jest chyba sfrustrowany  Jest mi to rybka, bo Barcelonie nidy nie kibicowałem, no dostała w prezencie, chyba jest jednoznacze że od siędziego ? Ale odebrać im nie można że ostatnie lata to dominacja jednej drużyny i napewno nie był to Real 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w prezencie od graczy chelsea. ale widocznie chcieli jeszcze bardziej upokorzyc barcelone 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
jaki może być kurs na awans Realu z Chelsea w finale LM? w sensie końcowy trumf z OT + penalty będzie z 1.40? a na mecz 1.60-1.65? bo nie wiem czy nie lepszą lokatą niż dziś awans i w finale awans będzie po prostu Real wygra LM po 2.40 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A co to jakieś święto we Włoszech, że w takich godzinach mecze?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie over 2,5 Napoli powinien byc nie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co to jakieś święto we Włoszech, że w takich godzinach mecze? Tak
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kursy na Lazio poszły sporo do góry. Tylko dlatego, że Matuzalem na ławie? Kurs 2.0 bardzo kuszący.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w expekt suma celnych strzałów, spalonych jest liczona razem z tymi w dogrywce, tak?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na razie słabiutkie spotkanie w wykonaniu Lazio...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam nadzieję, że z minuty na minutę będą wywierać coraz większą presję na Novarze..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
over 5.5 spalonego w meczu Realu. wydaje się, że niezły bet..Bayern będzie grał z kontry raczej i sami mogą tyle spalonych zrobić w 1 połowę
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|