Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 31 1 2 12 13 14 15 16 30 31
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by ELDORADO
Originally Posted by Igor
Po co się o jakieś bzdury kłócicie?
Najlepszym piłkarzem na świecie był Gary Lineker, a Messi czy Ronaldo nawet mu do pięt nie dorastają.

piwo
Ty lepiej pisz co żeś dzisiaj postawił galy

Bonus: Unibet
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Najlepszym piłkarzem na świecie był Gary Lineker, a Messi czy Ronaldo nawet mu do pięt nie dorastają.

Lineker? Był dobry, ale w dzisiejszym futbolu myślę że tak dużo by nie ugrał. Ja zawsze byłem (choć go nigdy nie lubiłem) pod wrażeniem Klinsmanna, jak od szedł sam na sam to piłka już była w siatce...

Tak z ciekawości to wiesz ile czerwonych i żółtych kartek Lineker zebrał w swojej karierze? cool

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
No wiadomo, ale przecież nie pisze że Messi by sobie nie poradził w innym klubie, bo nie o tym mowa tylko o wynikach Barcy i Realu w przeszłości jak i teraźniejszości.Jestem pewny że jakby Messi grał w innym klubie to radził by sobie również dobrze chodź zajęło by mu to pewnie kilka tygodni czy tam miesięcy.To coś podobnego jak gracz PES-a przejdzie na grę w FIFE inna bajka laugh

Nie ważne idę na mecz Realu z Bayernem i mam nadzieje że Bayern awansuje i w finale będzie coś ala Oktober-Fest w Monachium bo zadumani fani z Madrytu nie przypadają do gustu kibicom z wysp.W dodatku mam nadzieje że pół świata doczeka się tego wielkiego GRAN DERBY finału (pocieszenia) laugh który się i tak nie odbędzie ale będzie iluzorycznie meczem o 3 miejsce.

too much love will kill you
too much love will kill you
Lineker ? jak dla mnie typowy lis pola karnego, napastnik bardzo inteligentny w grze i sprytny w pozytywnym tego słowa znaczeniu... ale gdzie mu tam do najlepszych... a juz porównanie z dzisiejszymi gwiazdami pokroju Messiego czy Ronaldo ( zarówno portugalskiego jak i nawet niedawno brazylijskiego ) jest nieporozumieniem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad

Lineker? Był dobry, ale w dzisiejszym futbolu myślę że tak dużo by nie ugrał. Ja zawsze byłem (choć go nigdy nie lubiłem) pod wrażeniem Klinsmanna, jak od szedł sam na sam to piłka już była w siatce...

Tak z ciekawości to wiesz ile czerwonych i żółtych kartek Lineker zebrał w swojej karierze? cool

Tak jak Ty Klinsmanna odbierasza to ja tak miał z Van Nisterlooyem w czasach MU smile Jak miałem coś obstawione w stronę MU a RvN miał sam na sam to wiedziałem, że czas się cieszyć smile

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Zaraz Was Master.com back zripostuje za tego Linekera.

B
member
member
B Offline
Originally Posted by gryzonko
Originally Posted by bester
pewnie wiekszosc widziala ale nie moglem sie powstrzymac.

a tak w ogole to szkoda chlopakow ;(

[Linked Image]
Dobre dobre, zwłaszcza 2010 mi się podoba.
Zaraz zaraz a to czasem nie był rok w którym odbywały się mistrzostwa świata? Mistrzostwa a których Argentyna z Messim, skompromitowała się koszmarnie, zaś przewspaniały Messi w ciągu całego turnieju nawet raz nie trafił do siatki?
Rok wielkiego triumfu Hiszpanii, rok gdy Xavi czy Iniesta osiągneli szczyt swoich możliwości na stale zapisując się do historii futbolu...
Ale złotego balonika trzyma karzeł który się sfajdał w cwiercfinale ze Szwabami. Sorry, ale ta nagroda jest gó-wno warta, mniej więcej tyle co szampon Krystyny....

napisz list do FIFA, moze odbiora mu nagrode gdy gryzonko z mecz pl sformułuje swoja oficjalna opinie.

Joker
Joker
Originally Posted by Biszop

piwo
Ty lepiej pisz co żeś dzisiaj postawił galy

postawiłem duże pieniądze na dzisiejszy awans Realu smile , ale oczywiście rękę trzymam na pulsie znaczy na live

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline

piwo

Trochę fantazja kolegę poniosła moim zdaniem. Świetny napastnik to fakt, skuteczny. Ale żeby go stawiać jako nr 1? 3/4 bramek do "pustaka", z 1 metra z głowy albo jakieś fafluny grin . Mieliśmy kiedyś w Szczecinie taką dużo gorszą wersję napastnika - Robert Dymkowski się nazywał smile Też tak zdobywał większość bramek. A Gary - typowy środkowy napastnik, zajebiście skuteczny i tyle w temacie....

Chyba, że to miało być w formie jaj jak cały ten temat smile

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Swoją drogą odpowiadając na pytanie Conrada, zagrać w ponad 400 meczach i nie dostać kartki to jest wyczyn.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z tego co słyszałem, to żadnej i to właśnie świadczy o wysokiej klasie zawodnika. Nie znam drugiego takiego zawodnika, który by równie fair play grał co Lineker, a przy tym był dobrym zawodnikiem. Za to uważam go za najlepszego.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Nie znam drugiego takiego zawodnika, który by równie fair play grał co Lineker, a przy tym był dobrym zawodnikiem.
Sir Stanley Matthews. W tej akurat dziedzinie fakt że grał w innej epoce nie ma większego znaczenia.

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by gryzonko
Nie znam drugiego takiego zawodnika, który by równie fair play grał co Lineker, a przy tym był dobrym zawodnikiem.
Sir Stanley Matthews. W tej akurat dziedzinie fakt że grał w innej epoce nie ma większego znaczenia.

Za jego czasów nie było kartek wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie znam drugiego takiego zawodnika, który by równie fair play grał co Lineker, a przy tym był dobrym zawodnikiem. Za to uważam go za najlepszego.

najwyraźniej nie był walczakiem i odstawiał nogę skoro nigdy nie zobaczył kartonika.. crazy

(tak wygląda druga strona medalu gdybym miał się czepiać, ale proszę nie linczujcie mnie wink )

C
C Offline
Originally Posted by Piostar
Swoją drogą odpowiadając na pytanie Conrada, zagrać w ponad 400 meczach i nie dostać kartki to jest wyczyn.

Z tego co słyszałem, to żadnej i to właśnie świadczy o wysokiej klasie zawodnika. Nie znam drugiego takiego zawodnika, który by równie fair play grał co Lineker, a przy tym był dobrym zawodnikiem. Za to uważam go za najlepszego.

Dokładnie, Lineker nie otrzymał żadnej kartki (nawet żółtej!) w swojej karierze. toast

C
C Offline
[Linked Image from fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net]

Podsumowanie piłkarskiego wtorku. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

laugh dobrze

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline

laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
[Linked Image from fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net]

W japonkach.
Pewnie pedał.

tongue

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Real zaczął jak Barca od 2-0 i tak samo skończył......w pizdu po finale laugh

Strona 14 z 31 1 2 12 13 14 15 16 30 31

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, kamel, forty), 3,072 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,382
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025