|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
London London !! wiedziałem że kryspin nie strzeli  ale kaka ramos to już w niebo ale jego głowa za słaba na kolejnego karnego po dwóch pudłach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o i Katalonczyk wstał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a pisalem, ze bayern z chelsea zagra i zadne grand derbi  chelsea bez terrego, ivanovica, ramiresa i meirelesa bayern bez badstubera, alaby i gustavo tymoschuk kartka, siur siurow  zapowiada sie meczyk z paroma brameczkami, obie ekipy bez defensywnych i obroncow, tak wiec powinni poszalec no i na alianz, sorry di matteo, chelsea polegnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
*] Kowalczyk jak się cieszy z wtopy Realu  Kowal to tak dzisiaj zachelej morde, ze w niedziele cafe futbol znowu odwolaja  Troche jestem nie w temacie? Ostatnio odwołali program przez jego niedyspozycję?  4 z przodu i podobniez im sie woz transmisyjny zjebal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten Blackman pierdolnik na mózg jeszcze bana nie dostał ?
mi to najbardziej szkoda Mourinho, chłop się narobił, a tu banda gwiazdek zjebała wszystko ja go nie lubię i mi go nie żal ,zawalił dzisiaj - Bayern w przekroju meczu był lepszy mimo tego ,że pzregrał / wygrał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten Uve87 to chyba gorszy typer niż nawet DJSACZI cwaniaczku mozesz sie wykazac nie ma problemu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi to najbardziej szkoda Mourinho, chłop się narobił, a tu banda gwiazdek zjebała wszystko Witaj kolego  Czyżbyś zamieszkał już w Krośnie?  Jose szkoda, ale było widać przed rzutami jak potrafi się zachować. Może nie widać po nim jak przeżywa ale w głowie to na pewno...
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
O kurwa Blackman pozamiatał widzę Nie no umarłem ze śmiechu prawie... co za debil. Niech mnie ktoś oświeci... Skąd się biorą takie wybitne jednostki?
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Pepe zajebisty mecz Marcelo tak samo Ramos normalka, jak czerwa nie wyłapie to karnego zjebie Ronaldo w ogóle nie powinien strzelać karnego, utykał w końcówce.
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
trzeba bedzie pograc Chelesa  nigdy !!! Baya CS 3-1 ! przypomnij sie to pojdzie zakladzic o symboliczne 0.5l zeby lepiej sie ogladalo  niema sprawy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chelsea zabiera LM do siebie  Poważnie tak myślisz?!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ten Uve87 to chyba gorszy typer niż nawet DJSACZI cwaniaczku mozesz sie wykazac nie ma problemu  chociazby to przed karnymi:
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
mi to najbardziej szkoda Mourinho, chłop się narobił, a tu banda gwiazdek zjebała wszystko ja go nie lubię i mi go nie żal ,zawalił dzisiaj - Bayern w przekroju meczu był lepszy mimo tego ,że pzregrał / wygrał jak go nie lubisz to Ci nie żal, ja go szanuję jako trenera, ale Real dziś w drugiej połowie zagrał słaby futbol, jak na dzisiejsze czasy, zero wywierania presji na przeciwniku...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O kurwa Blackman pozamiatał widzę Nie no umarłem ze śmiechu prawie... co za debil. Niech mnie ktoś oświeci... Skąd się biorą takie wybitne jednostki? musiał dzisiaj zdrowo utopić , nie ma dymu bez ognia ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O kurwa Blackman pozamiatał widzę Nie no umarłem ze śmiechu prawie... co za debil. Niech mnie ktoś oświeci... Skąd się biorą takie wybitne jednostki? bezstresowe wychowanie  potem jak coś idzie nie tak, nie radzi sobie sam z sobą
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
ten Uve87 to chyba gorszy typer niż nawet DJSACZI cwaniaczku mozesz sie wykazac nie ma problemu  chociazby to przed karnymi: przed meczem ostro aw Bayernu grany i chuj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w porownaniu do realu barcelona byla w dwumeczu druzyna lepsza ale niestety taka pilka czasami jest ze nie zawsze wygrywa lepszy a dzis juz bayern zasluzenie awansowal bez dwoch zdan
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten Uve87 to chyba gorszy typer niż nawet DJSACZI cwaniaczku mozesz sie wykazac nie ma problemu  chociazby to przed karnymi: ok a screan mozna? stawka mnie interesuje mozesz zakryc ? pisac to sobie mozna na biezaca a zagrales ? ze sie tak chwalisz ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O kurwa Blackman pozamiatał widzę Nie no umarłem ze śmiechu prawie... co za debil. Niech mnie ktoś oświeci... Skąd się biorą takie wybitne jednostki? musiał dzisiaj zdrowo utopić , nie ma dymu bez ognia ... on zawsze sie zachowuje jakby na bolcu siedział, więc to o niczym nie świadczy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|