|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja Ci moge screena zrobic jak sram z rana, chcesz? wrzuć tylko nie przerabiaj stawki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja np Mou szanuje za warsztat, jest wielkim strategiem, taktykiem, ale jako człowiek to zero. Narcyz z niego nieprzeciętny, co w tej pracy mu pomaga, ale zwolenników nie przysparza. P o meczu nawet nie pogratulował Szkopowi  Dokładnie otomicho - cham ,prostak i dorożkarz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Romek jakby wygrał Ligę mistrzów to zrobi drugie City 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Mou szacunek, pierwszy raz po przegranej poszedl do szatni a nie opierdalać sędziów  poczekaj na konferencje i pretensje o brak karnego 
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Pier widziałeś jak przed karnymi podszedł podał rękę, po meczu na pewno jeszcze znajdą czas i pogratuluje mu, to że nie zrobił tego przed kamerami nie znaczy, że tego nie zrobi, nie wszystko na pokaz,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie tam mou pozytywnie zaskoczyl, choc mam pewne watpliwosci, czy te wszystkie usciski byly szczere, czy to zwyczajne zalecenie od PR-owca, co by troszke wizerunek poprawic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja Ci moge screena zrobic jak sram z rana, chcesz? lepiej nie rob i sie nie chwal bo w twoim przypadku i po twoim nicku mozna sie domyslec ze sranie u ciebie to mega szpan hehe Po Twoich postach stwierdzam, ze za grubo smarujesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie tam mou pozytywnie zaskoczyl, choc mam pewne watpliwosci, czy te wszystkie usciski byly szczere, czy to zwyczajne zalecenie od PR-owca, co by troszke wizerunek poprawic Dokładnie, to jest człowiek pokroju Putina
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja np Mou szanuje za warsztat, jest wielkim strategiem, taktykiem, ale jako człowiek to zero. Narcyz z niego nieprzeciętny, co w tej pracy mu pomaga, ale zwolenników nie przysparza. P o meczu nawet nie pogratulował Szkopowi  Dokładnie otomicho - cham ,prostak i dorożkarz  pokoj wywietrz bo Ci bryle paruja Jose podziekowal przed karnymi trenerowi i calemu sztabowi co kamery uchwycily
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w porownaniu do realu barcelona byla w dwumeczu druzyna lepsza ale niestety taka pilka czasami jest ze nie zawsze wygrywa lepszy a dzis juz bayern zasluzenie awansowal bez dwoch zdan Lepszy jest ten kto wygrał Poza tym koment na poziomie 3 klasy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja np Mou szanuje za warsztat, jest wielkim strategiem, taktykiem, ale jako człowiek to zero. Narcyz z niego nieprzeciętny, co w tej pracy mu pomaga, ale zwolenników nie przysparza. P o meczu nawet nie pogratulował Szkopowi  Dokładnie otomicho - cham ,prostak i dorożkarz  wy macie takie zasady, że tego czego nie ma w tv pokazanego to się nie wydarzyło? przed meczem podziękował, bo karne loteria. bedzie miał czas na konferencji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pier widziałeś jak przed karnymi podszedł podał rękę, po meczu na pewno jeszcze znajdą czas i pogratuluje mu, to że nie zrobił tego przed kamerami nie znaczy, że tego nie zrobi, nie wszystko na pokaz, jak odwracasz się plecami po meczu i spierd..sz do szatni bez pogratulowania zwycięzcy to po prost jesteś małym człowiekiem - cały Mourinho , potem to jest już za późno
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
sa juz kursy gdzies na final CL ?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
ja Ci moge screena zrobic jak sram z rana, chcesz? wrzuć tylko nie przerabiaj stawki  I nie wycieraj taśmą z Fortuny 
|
|
|
|
|
|
|
Ja np Mou szanuje za warsztat, jest wielkim strategiem, taktykiem, ale jako człowiek to zero. Narcyz z niego nieprzeciętny, co w tej pracy mu pomaga, ale zwolenników nie przysparza. P o meczu nawet nie pogratulował Szkopowi  Dokładnie otomicho - cham ,prostak i dorożkarz  a Ty tylko jesteś ślepy głupiec 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
no to heinkes będzie miał mały ból głowy z ustawieniem defensywy, chelsea ma więcej opcji z tyłu. dobrze ze chodziaż filip się ostał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten Blackman pierdolnik na mózg jeszcze bana nie dostał ?
mi to najbardziej szkoda Mourinho, chłop się narobił, a tu banda gwiazdek zjebała wszystko ja go nie lubię i mi go nie żal ,zawalił dzisiaj - Bayern w przekroju meczu był lepszy mimo tego ,że pzregrał / wygrał jak go nie lubisz to Ci nie żal, ja go szanuję jako trenera, ale Real dziś w drugiej połowie zagrał słaby futbol, jak na dzisiejsze czasy, zero wywierania presji na przeciwniku... Ja np Mou szanuje za warsztat, jest wielkim strategiem, taktykiem, ale jako człowiek to zero. Narcyz z niego nieprzeciętny, co w tej pracy mu pomaga, ale zwolenników nie przysparza. Po meczu nawet nie pogratulował Szkopowi  A przed karnymi co robił? Chyba nie umawiał się na browca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pier widziałeś jak przed karnymi podszedł podał rękę, po meczu na pewno jeszcze znajdą czas i pogratuluje mu, to że nie zrobił tego przed kamerami nie znaczy, że tego nie zrobi, nie wszystko na pokaz, wiesz, niektorzy widza tylko to co chcieliby zobaczyc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Baya brawo za awans, zasłużyli na niego pełną gębą. Taktyka Mou nie przyniosła porządanych efektów i w taki oto sposób się za to płaci
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Atmosfera na Quasi Czacie podczas meczu była wyborna, dobranoc.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|