|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to chyba łydka była więc 0 kontroli tego strzału
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Angielskie media donoszą, że wielkie kluby angielskiej Premier League chcą mieć u siebie Roberta Lewandowskiego. Według "Daily Mirror", polski napastnik może w przyszłym sezonie zagrać w jednej z trzech drużyn: Chelsea, Arsenal bądź Manchester City. Fajnie by było jakby zagoscił w Angli  Potem Piszczek i Błaszczu cos znajdzie i mamy klasowych piłkarzyków
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Tylko pytanie co dalej jak Mistrza zdobędzie taka Korona albo Ruch dajmy na to  Cuda się zdarzają niezłe jaja bedą jak zagraja w LM  przykładów jest wiele Artmedia i inne wynalazki gdzie dno typu Ruch czy Korona w rozgrywkach grupowych LM nie rob jaj Aktorek oni jak maja zagrac w remes cup to sa juz osrani po kolana
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia pizdy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogląda ktoś Tottenham ...jest szanssa na 3 gola bo nie wiem czy brać o2,5 ? ze statystyk wygląda na totalną dominacje kogutów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Angielskie media donoszą, że wielkie kluby angielskiej Premier League chcą mieć u siebie Roberta Lewandowskiego. Według "Daily Mirror", polski napastnik może w przyszłym sezonie zagrać w jednej z trzech drużyn: Chelsea, Arsenal bądź Manchester City. Fajnie by było jakby zagoscił w Angli  Potem Piszczek i Błaszczu cos znajdzie i mamy klasowych piłkarzyków Poczekaj do Euro jak wypadnie dobrze to na 99% anglia .... BVB chce mu dać max 3 miliony ... w UK na dziędobry dostanie 4-5 mil .
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Legia jeszcze jedna  !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko pytanie co dalej jak Mistrza zdobędzie taka Korona albo Ruch dajmy na to  Cuda się zdarzają niezłe jaja bedą jak zagraja w LM  przykładów jest wiele Artmedia i inne wynalazki gdzie dno typu Ruch czy Korona w rozgrywkach grupowych LM nie rob jaj Aktorek oni jak maja zagrac w remes cup to sa juz osrani po kolana Ja tam myslę że po polskiej lidze wszystkiego się można spodziewać  Zamurują bramkę i jedna kontra wykorzystana i moga zagrać w Lm ale też i moze być kompromitacja jakas  Wszystko jest możliwe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Angielskie media donoszą, że wielkie kluby angielskiej Premier League chcą mieć u siebie Roberta Lewandowskiego. Według "Daily Mirror", polski napastnik może w przyszłym sezonie zagrać w jednej z trzech drużyn: Chelsea, Arsenal bądź Manchester City. Fajnie by było jakby zagoscił w Angli  Potem Piszczek i Błaszczu cos znajdzie i mamy klasowych piłkarzyków a podobno do juventusu ma isc lewandowski
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Angielskie media donoszą, że wielkie kluby angielskiej Premier League chcą mieć u siebie Roberta Lewandowskiego. Według "Daily Mirror", polski napastnik może w przyszłym sezonie zagrać w jednej z trzech drużyn: Chelsea, Arsenal bądź Manchester City. Fajnie by było jakby zagoscił w Angli  Potem Piszczek i Błaszczu cos znajdzie i mamy klasowych piłkarzyków Poczekaj do Euro jak wypadnie dobrze to na 99% anglia .... BVB chce mu dać max 3 miliony ... w UK na dziędobry dostanie 4-5 mil . Przeciez w Anglii to ciezko bedzie mial ze swoimi warunkami ani z niego Crouch ani Drogba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogląda ktoś Tottenham ...jest szanssa na 3 gola bo nie wiem czy brać o2,5 ? ze statystyk wygląda na totalną dominacje kogutów ja ogladałem ale juz nie mam siły na tą żenue tam patrzeć i wyłaczyłem ... i też czekam na bramke ale chyba nara
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Angielskie media donoszą, że wielkie kluby angielskiej Premier League chcą mieć u siebie Roberta Lewandowskiego. Według "Daily Mirror", polski napastnik może w przyszłym sezonie zagrać w jednej z trzech drużyn: Chelsea, Arsenal bądź Manchester City. Fajnie by było jakby zagoscił w Angli  Potem Piszczek i Błaszczu cos znajdzie i mamy klasowych piłkarzyków Poczekaj do Euro jak wypadnie dobrze to na 99% anglia .... BVB chce mu dać max 3 miliony ... w UK na dziędobry dostanie 4-5 mil . Przeciez w Anglii to ciezko bedzie mial ze swoimi warunkami ani z niego Crouch ani Drogba Taki Torres z niego, 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Angielskie media donoszą, że wielkie kluby angielskiej Premier League chcą mieć u siebie Roberta Lewandowskiego. Według "Daily Mirror", polski napastnik może w przyszłym sezonie zagrać w jednej z trzech drużyn: Chelsea, Arsenal bądź Manchester City. Fajnie by było jakby zagoscił w Angli  Potem Piszczek i Błaszczu cos znajdzie i mamy klasowych piłkarzyków Poczekaj do Euro jak wypadnie dobrze to na 99% anglia .... BVB chce mu dać max 3 miliony ... w UK na dziędobry dostanie 4-5 mil . Przeciez w Anglii to ciezko bedzie mial ze swoimi warunkami ani z niego Crouch ani Drogba Daj looozz to samo mówilo się jak szedł do BVB ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na moje oko Lewy poradziłby sobie w Anglii może nie w pierwszych meczach ale potem powinien ładnie pykać w gałę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
12 minut Jagiellonia niech wam wyjdzie w koncu kontratak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Legi padie jeszcze coś czy już czekają na FT ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na moje oko Lewy poradziłby sobie w Anglii może nie w pierwszych meczach ale potem powinien ładnie pykać w gałę głową potrafi grać a to już połowa sukcesu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia i tak nie straci lidera nawet jak remis?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Legi padie jeszcze coś czy już czekają na FT ? Dobre tempo teraz, ale jak to w polskiej lidze, moze jeszcze z 5 setek byc a sie 1-1 skonczy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia i tak nie straci lidera nawet jak remis? tak ma lepszy bilans bramek
|
|