|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
zalozylem temat z mysla o wymianie informacji gdzie mozna kupic to gdyz czesc punktow jest nieaktywna z porownaniem z mapa
z racji ze mieszkam nie daleko czestochowy wymienie te ktore maja
#1 czestochowa - galeria jurajska - sklepy vobis i inmedio #2 czestochowa - ch jagiellonczyki obok apteki #3 czestochowa - ul jasnogorska phu Maga #4 czestochowa - ul. rynek wielunski phu jork #5 czestochowa - ul. wolnosci PKP sklep Relay na gorze obok kas #6 walenczow - sklep " centrum "
i moje dodatkowe zapytanie czy ktos wie z okolic i samej czestochowy a wlasciwie zna jakis czynny punkt dzisiaj
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wszystki kioski "Kolportera" + Intermarche sieć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak ktoś mieszka w większym mieście to najlepiej salony prasowe Inmedio.Są w każdej galerii handlowej w supermarketach albo w hipermarketach.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Najprościej chyba sprawdzić na ich stronie www., wystarczy podać kod pocztowy i po kłopocie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na stronie paysafecard - nie zawsze wszystko się zgadza jeśli chodzi o punkty sprzedaży.
Wracając do tematu - sklepy sieci VOBIS (niestety one mają jakieś litmity na sprzedaż tych kart). Gośiu polecił mi za to sklep Inmedia (jak już ktoś wspominał w temacie) tam prowadzona jest sprzedaż przez terminal , więc nie ma żadnych problemów z limitami.
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Na stronie paysafecard - nie zawsze wszystko się zgadza jeśli chodzi o punkty sprzedaży.
Wracając do tematu - sklepy sieci VOBIS (niestety one mają jakieś litmity na sprzedaż tych kart). Gośiu polecił mi za to sklep Inmedia (jak już ktoś wspominał w temacie) tam prowadzona jest sprzedaż przez terminal , więc nie ma żadnych problemów z limitami. Takie terminale również mają limity: dzienne, tygodniowe, miesięczne. Spowodowane zabezpieczeniem przed nieuczciwymi sprzedawcami, którzy mogliby tych kart nadrukować a później za nie nie zapłacić. Później im dłuższa i lepsza współpraca tym limity są stopniowo zwiększane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wracając do tematu - sklepy sieci VOBIS (niestety one mają jakieś litmity na sprzedaż tych kart). Gośiu polecił mi za to sklep Inmedia (jak już ktoś wspominał w temacie) tam prowadzona jest sprzedaż przez terminal , więc nie ma żadnych problemów z limitami. Takie terminale również mają limity: dzienne, tygodniowe, miesięczne. Spowodowane zabezpieczeniem przed nieuczciwymi sprzedawcami, którzy mogliby tych kart nadrukować a później za nie nie zapłacić. Później im dłuższa i lepsza współpraca tym limity są stopniowo zwiększane. Jeżeli chodzi o te karty, to zaległe pieniądze ureguluję w najbliższym czasie. Bez obaw, Panie (nieuczciwy) sprzedawco.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
witam Gdyby ktos chciał zakupić kartę przez internet to posiadam wszystkie nominały 50 100 20 300 zł . Zapraszam na gg 1538279 lub [email protected] . Prowadzę legalną sprzedaż tych kart prepaid.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koło mnie w PSS-ie skasowali sprzedaż paysafecard.Byłem jedyną osobą ,która kupowała to.Szkoda ,bo otwarte do 21.00,nieraz wieczorkiem się kupiło 200 m od domu. Niestety kobitki z obsługi,miłe,starsze panie nabijały każdy zakup karty na kasę jako doładowania telefonu. No i była kontrola,która wykazała nieprwidłowości. Podobno sprzedając Paysafecard nie można tego zarejestrować na kasie fiskalnej.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ktoś z Białegostoku zna może jakieś pewne punkty sprzedaży? Oprócz Vobisu w galerii białej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.paysafecard.com/pl/kupno/wpisz co Cie interesuje i w kazdym generalnie punkcie mozna ogarnac Przynajmniej u mnie w miescie tak jest,to czego ma byc inaczej u Ciebie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sklep spożywczy Włókiennicza 21 oraz na Starobojarskiej numeru nie pamiętam obok baru Eljot - to są chyba sklepy z sieci Groszek, kupisz tam paysafe bez najmniejszego problemu.
|
|
|
|
|
|
|
Sklep spożywczy Włókiennicza 21 oraz na Starobojarskiej numeru nie pamiętam obok baru Eljot - to są chyba sklepy z sieci Groszek, kupisz tam paysafe bez najmniejszego problemu. siec lewiatan,większisc ich sklepów w Białymstoku ma paysafecard,a na 100% własnie ten przy rogu starobojarskiej z Sienkiewicza,i przy Mieszka 14
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Otóż ten spis to wielka kupa. Większość tych punktów nie działa (nie istnieją, pani sprzedająca o czymś takim nie słyszała, albo księgowa jej zabroniła sprzedawać bo niewiadomo, jak to rozliczyć, ew. limity tygodniowe rzędu kilkuset złotych. W moim przypadku sprawdziła się sieć sklepów Społem (co prawda wywołuję niemałą sensację wśród pań, jak kupuję kupony za parę tysięcy, ale do tej pory wszystko działa).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Punkty Inmedio - jedyna wada maks 300 pln na kupon ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam,robił ktoś w ostatnim czasie depozyt pejsejfem?,kupiłem 2 karty i obie mi zablokowali że względów bezpieczeństwa a zwrot możliwy tylko na konto bankowe po weryfikacji tożsamości,dodam że robiłem depozyty wcześniej i nigdy nie było problemów.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pablo a gdzie kupowałeś karty? od kogoś przez neta czy z punktu stacjonarnego? Ja robiłem depozyty w zeszłym tygodniu i bez problemowo.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Kupowałem w sklepie "abc",wcześniejsze depozyty też szły bez problemu a tu teraz taki zonk,najgorsze że kasę mogą zwrócić tylko przelewem bankowym,człowiek chciał szybko wpłacić a tu dupa,teraz chcą skanu zakupionej karty,dowodu osobistego i namiarow na konto bankowe.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|