Hymn mam glęboko w dupie ale Smudzie nie zapomne nigdy
ze zabral radosc z euro 2012.
A skad to wiesz? Poczekaj na pierwszy mecz,pozniej krytykuj.Wybral takich , czas pokaze czy to bylo dobre posuniecie.Tez mam kilka watpliwosci ale skoro tak wybral to poczekajmy ...
przestan Viva ,przeciez Smuda nie poniesie żadnej odpowiedzialnosci za blamaz na euro co odda wszystko co zarobil?
Chodzi o atmosfere przed euro,o klimat jaki on robi
qrwa az rece opadaja .Powolal ludzi ktorzy pilke ogladaja
tylko na treningach albo w tv 3 napastnikow strzelilo w sezonie bodaj 3 gole itd mozna mnozyc kto bedzie bronil za Szczesnego w razie kontuzji ,lub za Lewego? pytan mozna mnozyc do tego kretyna ale po co on odpowie za wynik Nie chcialbys selekcjonera co porozmawia merytorycznie o taktyce co zrobi w razie niekorzystnego rezultatu itd sztab szkoleniowy to same pizdeczki siedzi cicho i smieje sie
@pacyfista, z całym szacunkiem, ale czy Lippi, Capello i inni trenerzy mówią na konferencjach prasowych co będą grali gdy będą przegrywać ? no chyba nie, raczej to jest tylko smętna gadka 'damy z siebie wszystko'
przecież chłop nie będzie na pół świata walił jak będą wyglądać kontry, atak pozycyjny, rożne, wolne itp.
Spoko kazdy ma swoje zdanie,wiem tez mi kilka osób tu nie pasuje ale nic nie poradzimy.Czy bedzie blamaż?!Ciezko powiedziec,wierze ze nie i z oceną poczekam do pierwszego meczu.Pozniej mozemy krytykowac itp.Tylko co powiesz jak wygramy pierwszy mecz?! A poza tym ktoś ostatnio mówił ze mamy prze słabą ekstraklase,poziom 3ligi.I co brac zawodnikow z takim poziomem i zaangazowaniem?.Smuda wybral piłkarzy zagranicznych bo wierzy ze trening zagranica da wiecej nic cotygodniowe 90min w ex-ekstrklasie .Nie mówie że mam racje wyrażam tylko swoje zdanie
Poczekaj na pierwszy mecz,pozniej krytykuj.Wybral takich , czas pokaze czy to bylo dobre posuniecie.
Wczoraj przeczytałem w gazecie "Rok 2011 pokazał, że z silnymi potrafimy grać (...) Biliśmy się jak równi z równym z Niemcami, Francją czy Portugalią" koniec cyt. maestra Smudy. Różowe tabletki chyba czas odstawić.
Powiedźcie, że to nie będzie jakąś główna piosenka/hymn turnieju...
Jeśli dobrze zrozumiałem (a mam nadzieje ze nie ) To owy Hit ma zagrzewać naszych przed każdym wystepem .
Czyli przed każdym meczem podczas wyjścia naszych na murawę u słyszymy Koko Euro spoko .
Wiocha totalna naprawdę co za idiota wpadł na pomysł aby wybierać jakąś pisoenkę ..... jak już był mus wyboru to można wbyło wybrać coś co ma naprawdę kopa i nutę rockową Chilli Pepers ,Prodigy ... qwa ale nie baby ze wsi .
@pacyfista, z całym szacunkiem, ale czy Lippi, Capello i inni trenerzy mówią na konferencjach prasowych co będą grali gdy będą przegrywać ? no chyba nie, raczej to jest tylko smętna gadka 'damy z siebie wszystko'
przecież chłop nie będzie na pół świata walił jak będą wyglądać kontry, atak pozycyjny, rożne, wolne itp.
nie chodzi o konferencje tylko programy sportowe jak ma to u nas wygladac dlaczego zawodnik x a nie y jaka ma alternatywe w razie W itd chyba nie zadawalasz sie tym belkotem ze powolal Sobiecha i Fabianskiego bo na treningach "dawaja "rade
przeciez te cale hymny kibicow to nieistotny pic nawode, to nie ma zadnej wartosci i nigdzie nie bedzie puszczane
Prawdziwym hymnem kibiców jest przebój PZPN,PZPN j... j... PZPN i nie raz nie dwa był spiewany i bedzie spiewany na Polskich stadionach i ulicach i ma wilka wartość
nie chodzi o konferencje tylko programy sportowe jak ma to u nas wygladac dlaczego zawodnik x a nie y jaka ma alternatywe w razie W itd chyba nie zadawalasz sie tym belkotem ze powolal Sobiecha i Fabianskiego bo na treningach "dawaja "rade
Nie rozumiesz jednego,jadąc zagranice nie wywalczysz miejsca w podstawowym skladzie jeśli nie bedziesz podnosił umiejetnosci i zapierdalal na treningach.W Polskiej lidze kto ma pewny skład na treningu plaża i pozniej ogladamy ekstraklase w tv i az oczy bolą...
A generalnie Smuda pokazał, że nie zna nawet polskiego alfabetu... Nazwiska miały być czytane w kolejności alfabetycznej a Kamiński był przed Jodłowcem...
Lubię piłkę nożną, choć jej wielkim znawcą nie jestem. I życzę tym młodym wilczkom, aby pokazali wszystkim na co ich stać. Jeśli ktoś naprawdę kocha piłkę i Polskę, to teraz powinien ich wspierać jak tylko potrafi, a nie podcinać im skrzydła takim ględzeniem. Chłopaki pokażcie, że zasłużyliście na obecność w tej kadrze i zamknijcie gęby wszystkim malkontentom i ujadaczom. Ja za Wami stoję murem i wisi mi co o tym myślą tzw. znawcy piłki nożnej.
A generalnie Smuda pokazał, że nie zna nawet polskiego alfabetu... Nazwiska miały być czytane w kolejności alfabetycznej a Kamiński był przed Jodłowcem...
jak juz cos to pretensje nie do Franka
chyba nie sadzisz ze to on pisal na kartce nazwiska
A jest już jakiś oficjalny "hymn" Euro 2012, tak jak ten następujący był na Euro 2000?
EURO 2000: E-Type "Campione 2000" MŚ 2002: Anastacia "Boom" EURO 2004: Nelly Furtado "Forca" MŚ 2006: Toni Braxton & Il Divo "Time of our lives" EURO 2008: Enrique Iglesias "Can You hear me?" MŚ 2010: Shakira "Waka waka" EURO 2012: Oceana "Endless summer"
Powiedźcie, że to nie będzie jakąś główna piosenka/hymn turnieju...
Jeśli dobrze zrozumiałem (a mam nadzieje ze nie ) To owy Hit ma zagrzewać naszych przed każdym wystepem .
Czyli przed każdym meczem podczas wyjścia naszych na murawę u słyszymy Koko Euro spoko .
Wiocha totalna naprawdę co za idiota wpadł na pomysł aby wybierać jakąś pisoenkę ..... jak już był mus wyboru to można wbyło wybrać coś co ma naprawdę kopa i nutę rockową Chilli Pepers ,Prodigy ... qwa ale nie baby ze wsi .
Może trzeba wysłać do koordynatora Euro 2012 list protestacyjny, bo przy tych babach to Górniak ze swoim hymnem to jest szczyt wyrafinowania... Trzeba było nie powierzać decyzji w tym zakresie ciemnemu ludowi, który i tak na piłce się nie zna...