|
|
newbie
|
|
newbie
dziala wam strona pinnacle? u mnie nie od paru godzin
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
U mnie też niestety nie działa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wystawiali kiedys oferte na divizje pierwsza w hoka , bo pierwszy mecz juz o 12 w poludnie a tutaj kursow brak , a chcialbym cos pograc i nie wiem czy czekac czy usmiechnac sie juz do Panbeta ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy w PinnacleSports da się obstawiać przez komórkę? Chodzi mi o to czy mają jakąś stronkę przystosowaną do telefonów komórkowych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mobilnej strony nie maja. A dac sie da, kazda strone otworzysz na tel, kwestia jaki to tel i jaka przegladarka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chodziło mi właśnie o wersję mobilną. Szkoda że nie mają ale dzięki za odpowiedź 
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
Czy jest mozliwosc zmiany waluty na koncie w pinnaclu bez zamykania konta ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpłaciłem depozyt.Chcę zagrać ,ale nie otwira mi sie strona. Macie też taki problem z Pinnem?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Wpłaciłem depozyt.Chcę zagrać ,ale nie otwira mi sie strona. Macie też taki problem z Pinnem? tak, też mi nie odpala chyba jakiś problem mają, czasami się zdarza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Strona zadziałała mi raz tylko dzisiaj około 16.30 i wpłaciłem. Teraz poluję jak się strona otworzy i szybko będę chciał wypłacić by przerzucić kasę gdzie indziej.Tylko czy nie obracając depozytem pobiorą prowizję od wypłaty?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Strona zadziałała mi raz tylko dzisiaj około 16.30 i wpłaciłem. Teraz poluję jak się strona otworzy i szybko będę chciał wypłacić by przerzucić kasę gdzie indziej.Tylko czy nie obracając depozytem pobiorą prowizję od wypłaty? rAczej nie pozwolą wypłacić z tego co pamiętam wymagają 1-krotnego obrotu depozytem przed wypłatą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to dupa blada. Mam nadzieje ,że do meczu Cardiff-WHU strona ruszy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dear Client,
We are currently experiencing technical difficulties.
Our IT Department is working to have this issue solved as soon as possible.
Please check our site a bit later for updates.
We regret the inconvenience caused.
Kind regards,
Customer Service Department Pinnacle Sports
(CaseNumber-1716040_5)
To odpowiedź z działu obsługi klienta sprzed kilku minut. Wiedzą o problemie,pracują na usunięciem awarii strony. Niech pracuja,byleby naprawili jak najszybciej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy jest mozliwosc zmiany waluty na koncie w pinnaclu bez zamykania konta ? Bez zamkniecia konta nie da rady. Jedynie zamykaja konto i otwieraja nowe z nowa waluta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakaś chyba poważniejsza awaria nastąpiła Pinnacle,bo wciąż strona nie otwiera się.Może mieli jakiś atak hakerski? Z typowymii awariami na serwerze dobrzy informatycy byliby w stanie dośc szybko się uporać.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czy jest mozliwosc zmiany waluty na koncie w pinnaclu bez zamykania konta ? Bez zamkniecia konta nie da rady. Jedynie zamykaja konto i otwieraja nowe z nowa waluta. Trzeba zerować konto, czy automatycznie przelewają na nowe, co było na starym?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorry ,że jeszcze sie wtrącę,ale jestem wkurzony.Wpłaciłem 400 zł,miałbym już 1000,ale ta ich pieprzona strona nadal nie dziala. Żenada.Jeszcze nie spotkałem się z sytuacja u szanującego się buka,zeby w 8 godzin nie załatwili sprawy z problemami technicznymi.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Sorry ,że jeszcze sie wtrącę,ale jestem wkurzony.Wpłaciłem 400 zł,miałbym już 1000,ale ta ich pieprzona strona nadal nie dziala. Żenada.Jeszcze nie spotkałem się z sytuacja u szanującego się buka,zeby w 8 godzin nie załatwili sprawy z problemami technicznymi. Były juz przypadki i to szanujących się firmach,dłuższe niż 8 godzin,a w bukmacherce słowa wpłaciłbym,wygrałbym,wypłaciłbym ,miałbym nie istnieją bo to poprostu fikcja i czysta hipotetyka,na przyszłość zrób sobie dywersyfikację portfela(podziel na dwie lub więcej firm)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co za żałosny bukmacher jeśli chodzi o stronę (znowu nie działa) W ogóle od jakichś 2 miesięcy ich strona parę razy na tydzien nie dziala, nie wczytuje sie cala strona albo biały ekran, trzeba odswiezac, pieprzyc się z tym. Jak majac taki kapitał i tyle kasy co klienci u nich zapewne maja nie mozna zrobic w pelni profesjonalnej, bezusterkowej strony, tylko wciaz trzymac to amatorskie gówne, oni oczywiscie nie wiedza o co chodzi albo standardowa regulka, ze robia co moga albo (i tu ich przylapalem na klamstwie - ze maja d-dos attack - od 2 miechów!), no krew mnie juz zalała  pinnacle
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|