|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
widze ze w Berlinie ustaffka
trzymac sie tam zlodzieje berlinskie
czerwo poszlo ze niby walka jest
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe juz ja widze lewego na ojro, podwajany i potrajany, nawet pol strzalu na mecz nie odda
ale moze przynajmniej sciagajac na siebie dwoch, trzech, ulatwi zadanie innym ofensywnym Zgadza się tutaj zachwyty że strzela bramki w meczach z kelnerami i to w dodatku o nic tak jak Krystyna, a później w meczach o stawkę będzie też jak z Krystyną  obym się mylił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przyjemnosc ogladac mecze Borussi, 4:0, zapowiada się ósemka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe juz ja widze lewego na ojro, podwajany i potrajany, nawet pol strzalu na mecz nie odda
ale moze przynajmniej sciagajac na siebie dwoch, trzech, ulatwi zadanie innym ofensywnym Zgadza się tutaj zachwyty że strzela bramki w meczach z kelnerami i to w dodatku o nic tak jak Krystyna, a później w meczach o stawkę będzie też jak z Krystyną  obym się mylił  Tak samo jak Messi na MŚ postrzelał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze ze w Berlinie ustaffka
trzymac sie tam zlodzieje berlinskie
czerwo poszlo ze niby walka jest Hertha walczy o ustrzymanie a Hoffenheim o nic wiec dlaczego ma byc ustawka? Ja to sie dziwie że tutaj zainteresowanie wygraną Herthy jest bardzo małe
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Nawet przy okazji strzelania Polaków dla Borussi można wpleść Ronaldo czy Messiego 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ale moze przynajmniej sciagajac na siebie dwoch, trzech, ulatwi zadanie innym ofensywnym Zgadza się tutaj zachwyty że strzela bramki w meczach z kelnerami i to w dodatku o nic tak jak Krystyna, a później w meczach o stawkę będzie też jak z Krystyną  obym się mylił  W meczu o mistrzostwo Niemiec Lewy rowniez strzelil bramke kelnerom ktorzy wystapia w finale LM
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Nawet przy okazji strzelania Polaków dla Borussi można wpleść Ronaldo czy Messiego  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nawet przy okazji strzelania Polaków dla Borussi można wpleść Ronaldo czy Messiego  To powinien być dla nich zaszczyt, że w kontekście występu Lewusa, Kuby czy skorumpowanego sprzedawczyka Piszczka na Ojro wspomni się o CR czy Messim. 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Gaske daj spokoj z korupcja
ty bys oczywiscie w tym nie bral udzialu na miejscu Piszczka
tylko sie przebral i poszedl na policje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nawet przy okazji strzelania Polaków dla Borussi można wpleść Ronaldo czy Messiego   idąc tym tropem ja bym dodał, że w pierwszej połowie na stadionie BVB widać było sztuczną mgłę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie repra to repra
jak sprzedajesz i nie masz honoru, grac tam nie powinienes
nie ma rownych i rowniejszych, nie ma, ze boli
koniec kropka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kupował? Kupował. Wszystko, nie powinien handlarz grać w kadrze Polski, ale że gra kadra reszty świata zamiast Polski to niech sobie gra. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kupował? Kupował. Wszystko, nie powinien handlarz grać w kadrze Polski, ale że gra kadra reszty świata zamiast Polski to niech sobie gra.  a powinien ją trenować?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pacyfista, a Ty na miejscu Boruca byś nie jebnął sobie winka jakby Cię Żewłak namawiał? Każdy by sobie siorbnął, więc dajmy mu spokój. A w kadrze go nie ma. 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
jak sprzedajesz i nie masz honoru, grac tam nie powinienes To jak w końcu? Sprzedawał czy kupował? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kupował? Kupował. Wszystko, nie powinien handlarz grać w kadrze Polski, ale że gra kadra reszty świata zamiast Polski to niech sobie gra.  a powinien ją trenować? Na temat Smudy nie będę się wypowiadał, bo nie chce bana. 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
"tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono "
trzeba sie postawic na jego miejscu
ja wybaczam , -nikogo nie zabil,nie zranil itd
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
pacyfista, a Ty na miejscu Boruca byś nie jebnął sobie winka jakby Cię Żewłak namawiał? Każdy by sobie siorbnął, więc dajmy mu spokój. A w kadrze go nie ma.  znasz moje zdanie na temat Smudy i calego sztabu banda debili z prezesem na czele ale co zrobic zyc trzeba dalej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sprzedawal, kupowal - jeden uj, gral nieczysto i robil w bambuko ludzi, ktorzy latali jak glupi na stadion z wiara, ze niekoniecznie biera udzial w wyrezyserowanym z gory spektaklu
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|